Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Spawn_9 wrote:sincer nu cred ca trebuie.. sticky ar trebui sa fie doar cele importante..
(UEFA, CHL si cele traditionale CUpa Romaniei, a Prieteniei si Sarpele cu Pene.. )
moderatorii sa faca cum cred ei de cuviinta, cupa prieteniei a intrat in moarte clinica si nici sarpele cu pene nu-i departe de moarte clinica, o competitie care a inceput cu 48 de participanti iar din editiile urmatoare vor creste nr. competitoarelor, la cehi si polonezi s-a facut forum special pentru o asemenea competitie iar aici nu se face un amarat de sticky.
NO COMENT! asta-i romanu
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Si eu cred ca ar trebui puse pe "sticky" Diviziile B si C...
Ca membru mai nou pe forumul asta, Diviziile B si C mi-au sarit imediat in ochi si vreau sa particip la editiile viitoare (ca si in Cupa Cupelor si Cupa UEFA SP ) - cam astea sunt competitiile care mie mi se par "de baza"...
La Cupa Prieteniei si la Sarpele cu Pene nu m-am inscris, mi s-au parut total lipsite de interes... "Parerea mea" :P
Tito
Team President

Post by Tito »

topicul "cum se jaoca am si eu forum www.fifa-cs.com" din subsectiunea "Discutii generale" recomand sa fie sters
kennyanu

Post by kennyanu »

warchilde, mosmartin, aveti pana vinerea viitoare la 23:32 sa schimbatii marimile pozelor

motivul: sunt prea mari
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

baah, eu trb sa am pana la 23.42, tu crezi ca te joci cu timpu aici? :evil: :evil: :shock:
warchilde

Post by warchilde »

am schimbat-o mah, din respect pentru oamenii de pe forum...unii dintre ei
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

cine stie sa-mi spuna si mie (dar fara sa se enerveze) cum fac si eu "public" anuntul mea prin care mi-am pus pe lista de transferuri 7 jukatori !? Adica sa trimit mesajul la cat mai multi manageri cu minim efort ! :D Exista vreo alta modalitate in afara de a lua fiecare manager in parte !? :(
warchilde

Post by warchilde »

nu cred....si in mod sigur nu shtiu :D
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:nu cred....si in mod sigur nu shtiu :D
sigur nu este.doar in parte pe fiecare.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Kosmin

Post by Kosmin »

se poate sa-mi scoateti chestionarul de la topicul Diviziei B :?: :?: :?:
gulinescu
Assistant Coach

ban

Post by gulinescu »

salut, un prieten de-al meu a primit BAN pentru ca a incercat sa organizeze si el de 3 ori o cupa amicala pe care a anulat-o de fiecare data... el e nou in joc si din aceasta cauza nu stia care sunt regulile si a gresit... se poate scoate ban-ul ?
Valutza07 are nick-ul
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu cred ca din cauza asta a primit ban ... sa se uite in mail, ar trebui sa aiba un mail de la sherifi.
kennyanu

Post by kennyanu »

dadyro - ai un avertisment pentru mesajele de pe transferuri. uitate ce cauta omu....nu iti mai pune tu echipa la fiecare topic "caut" sau "cumpar"

la urmatoru avertisment ai ban 1sapt :)
Revenit :)
Kosmin

Post by Kosmin »

mda vad ca mi-ati scos sticky de la Divizia B si C :( :( :( :evil: :evil: railor :evil: :evil: adica alte forumuri ale altor tari au forum special pt campionatele nationale pe forum dar aici nici macar un sticky nu este va statea pe creier va zgaria rau atre sticky-urile alea :evil: :evil: datorita avestei decizii probabil editia curenta va fi ultima care o voi mai organiza pe forum a campionatului
marius alin

Post by marius alin »

se posteaza des in diviziile B si C, dar sunt 2 - 3 zile pe saptamana in care nu se posteaza nimic si, in pararea mea :lol: , cred ca topicul se va duce jos si odata ce e jos lumea isi pierde interesul :lol: ... puneti l sticky la loc ...ca eu chiar cred ca nu va deranja asa tare :? si din moment ce e ceva cu traditie si vechime, trebuie sa ramana acolo :roll: ... deci, asteptam, si data viitoare chiar v as ruga sa intrebati si organizatorii, nu sa discutati numai intre voi :evil: .... bafta multa si multumesc anticipat :wink:
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”