si am uitat sa zic am scos 109 pe linii(record )si am avut LF si RF accidentat si suspendat si am bagat rezerva LF si la RF am bagat cu CF care a scos putiin si TS e doar 85%.sir.alex.ferguson wrote:Victorie 3-0 cu locul 3 ...ma distantez la 6 puncte ..9 meciuri 9 victorii![]()
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson
25=>H.1392-(?)
25=>H.1392-(?)
-
- Team Board Member
Deci randomu asta este nesimtit rau de tot dar RAU RAU frate deci nu mai rezist lasa-o draq de trb chiar asha iar am scos peste adversar iar am facut egal cum naiba sa mai joc ce sa`i fac k mereu dak scot peste fac egal iar dak scot pe lini egal cu adversaru ma bate ma scoate din sarite ~X(
PS : Bizone nuh fi trist
) mai sunt si alti k tine cunosc yo unu
lasa poate sez viitor o fi shi cu noi 
PS : Bizone nuh fi trist

-
- Team President
-
- Coach
ieri am totalizat 134 la 134 acasa la mine si am castigat chipurile cu 2-1.Dar cu un sacrificiu mare de tot.Mi-a suspendat un RM(cel mai bun al meu) care avea agresivitate doar 5% cate etape credeti??? 5.Da,5 etape de suspendare unui jucator foarte putin agresiv.E foarte nedrept dupa parearea mea.
Azi am avut meci in deplasare si am totalizat 127 la 125 si am facut egal.Asta numesc eu "dreptate" in jocul asta!
Azi am avut meci in deplasare si am totalizat 127 la 125 si am facut egal.Asta numesc eu "dreptate" in jocul asta!
-
- Team President
a fost un pic de random ,dar s-a jucat la el acasaDinamo Mar wrote:ieri am totalizat 134 la 134 acasa la mine si am castigat chipurile cu 2-1.Dar cu un sacrificiu mare de tot.Mi-a suspendat un RM(cel mai bun al meu) care avea agresivitate doar 5% cate etape credeti??? 5.Da,5 etape de suspendare unui jucator foarte putin agresiv.E foarte nedrept dupa parearea mea.
Team:Fc Manchester Pitesti
25=>H.1392-(?)
25=>H.1392-(?)
-
- Member of the Soccer Project Association
Dinamo Mar, uita-te la meciul lui sjarel (echipa Westel), "sefu'" site-ului, care a luat 2 rosii direct. jucatori cu 17% agr. respectiv 25. se intampla si altora. e drept ca jucatorii sunt suspendati pentru 1 respectiv 2 etape doar, nu pentru 5. dar asa se intampla cand jucatorul ia rosu direct, ia mai multe etape de suspendare.Dinamo Mar wrote:ieri am totalizat 134 la 134 acasa la mine si am castigat chipurile cu 2-1.Dar cu un sacrificiu mare de tot.Mi-a suspendat un RM(cel mai bun al meu) care avea agresivitate doar 5% cate etape credeti??? 5.Da,5 etape de suspendare unui jucator foarte putin agresiv.E foarte nedrept dupa parearea mea.
gandeste-te ca poate l-a lovit pe arbitru, i-a dat un cap in gura unui adversar (vezi zidane) ... e la dracului de greu de digerat o astfel de chestie, dar s-a intamplat, asta e.
Last edited by bunicutzu on Tue Mar 04, 2008 1:04 pm, edited 1 time in total.