Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

DoTy wrote:Daca in primele 8 etape aveam 4 puncte ;)) iar aqu sunt pe locul 2 la egalitate de puncte asta inseamna k in jocul asta nu poti stie niciodata cine va deveni campion pana nuh se zice finish sezon ;)) cine mai credea k ajung pe locul 2 ... si la finalele sezonului voi avea locul 1 cu siguranta ... pana nici yo nuh crdeam asta :)) dapai aia din liga mea ma credeau crd k o echipa d batut f.usor ... dar na fost asa :))
]
depinde d eliga si echipe... in ligile mici e usor de revenit.. dar cand urci o sa fie tot mai greu.. iar daca incepi sezonul prost e ff greu sa revii in frunte.. o sa gasesti echipe care fac tactica special pt un egal.. o sa vezi blaturi destule.. e greu:)
davos
Team Board Member

Post by davos »

W cu locul 1 cu 4-1 ihasaaaa is pr 2 la 3 pct in fatza locurilor 3 4:) si de am am meciuri cu echipe d ela 10 in jos:)
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
kennyanu

Post by kennyanu »

am castigat cu ultimu loc..4-0
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

LOL, asa da. :lol: Victorie in deplasare la locul 1.
Am fost cu 1 punct peste el si am castigat cu 2-1.
Super tare. Locul 2 a facut egal. Eu raman pe 3 la egaliate de puncte cu locul 2 si la 1 punct de locul 1.
Joi locul 2 are cu locul 1 iar eu am cu locul 4. Vineri am cu locul 2.
Pana vineri cred ca se decide in mare parte cine promoveaza. :roll:
Sper sa fiu pe primele 2 locuri.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 2-0 in deplasare dar locurile 3 si 4 sunt la un punct de mine si nu mai pierd nici unul nici un punct va fi foarte greu :?
Revenit cu Vulturii Lugoj
Black_eagle

Post by Black_eagle »

victorie cu 2-1,ne distantzam la 4 puncte de locul 3 , meciul decisiv dintre locul 1 si locul 3 s-a incheiat egal(cum nu se putea mai bine)daca bat locul 1 castig liga .
Image
Image
unicool

Post by unicool »

tot pe 1 la vreo 7 pt de locul 2 si joi am meci cu un roman care e pe 3....ii cedez meciul si sper ca astfel sa-l ajut sa promoveze alaturi de mine avand in vedere faptul ca actualul loc 2 mai are meci si cu mine saptamana asta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
DoTy
Team President

Post by DoTy »

sunt pe locul 2 la egalitate de puncte cu 3 goluri mai putine decat cel dp locul 1 ... urmeaza sa am meci cu botul din liga joi :D deci joi voi trece pe locul 1 numai 1 ;)) :>
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Ce motto de manelist ai Doty... :lol:

Eu azi am pierdut cu 3-1 acasa cu locul 10 in divizie... Cred ca nu se astepta sa castige .. :D

Insa 200k sunt mai importanti decat 3 puncte.. :P ... mai ales ca am 15 puncte avans cu 5 etape inainte de final... :P
Diavolo
be_best
Team President

Post by be_best »

In sfarsit pe 8: cred ca am supravietuit sezonul asta...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Viola

Post by Viola »

Voctorie cu 7-1 impotriva unui candidat la retrogradare.Faza naspa e ca pana acum juca fiecare meci la victorie chiar daca pierdea si cu mine cred ca a bagat echipa a 3-a. Am jucat cu agresivitate mare sa fiu sigur de victorie si m-am ales cu doua rosii :cry: Jucatorul cu 55agr a luat galben rosu iar unul cu 14 agr a luat direct rosu si din pacate nu il mai pot folosi sezonul asta :cry: Mai am si un alt titular accidentat, ultimele trei meciuri vor fi de foc, sper totusi sa promovez impotriva tuturor greutatilor avute si a random-ului care a fsot tot sezonul neutru sau impotriva mea :roll:
Revenit cu Vulturii Lugoj
Black_eagle

Post by Black_eagle »

campionatul e de rahat. am avut 2 eliminati azi am scos 115 si am luat bataie. sunt la un singur punct de urmaritor si mai am meci cu liderul unde sigur fac egal. adio promovare. bagami-as picoarele ca numa ghinioane am avut sezonul asta. randomuri la 10 puncte peste, egaluri in meciuri decisive....si se pare ca mai tre sa stau un sezon in liga asta
Image
Image
unicool

Post by unicool »

am cedat meciul romanului pe care peste 2 etape o sa il aduc pe loc promovabil(daca bate el) si astfel mi-am indeplinit obiectivul....liga castigata.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
dardar_3

Post by dardar_3 »

Infrangere cu 4-1 si 200k economisiti... :D Continua pregatirea pentru divizia D. :wink:
Diavolo
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 3-0. Daca stiam ca asta joaca cu echipa a 2-a puneam si eu ceva mai slabut. :o
Maine am cu liderul. Maine se decide cine promoveaza si cine sta, in proportie de 90%.
Daca bat am locul 1, daca pierd sau fac egal am locul 3, acum sunt pe 2. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”