Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Salut. Cand incepe noul sezon ca vreau sa imi aranjez si eu amicalele pe saptamana asta ca nu prea am timp ? sambata viitoare?
Si cate meciuri de ca,pionat sunt pe saptamana?
(scuze ca insist cu intrebari de astea banale)
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Legiuitorul wrote:Salut. Cand incepe noul sezon? sambata viitoare?
pe 21 aprilie, scrie si pe prima pagian in SP :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

luni, marti, joi, vineri - meciuri in liga
miercuri (uneori si sambata) - meciuri de cupa SP (pana cand pierzi si iesi din cupa)
pana vineri, 18.04 (inclusiv) poti sa joci cate amicale vrei. sambata si duminica nu se vor putea juca meciuri. pentru noul sezon nu vei putea sa-ti programezi amicale decat dupa primul meci de liga, luni, 21.04.
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

1) Exista vreo metoda de a afla care este GR-ul maxim la care poate ajunge un jucator?
2) De exmplu eu folosesc SPMT si vad la <JUCATORI> la <ESTIMARI> doua chestii: minimum klasse si maximum klasse. Ce-ai asta?
(klasse nu imi suna cunoscut deloc din engleza)
3) Am inteles ca dupa ce un jucator se plafoneaza la cele 2 skilluri principale e bine sa antrenezi la maxim stamina. In cat timp creste asta?
Kosmin

Post by Kosmin »

Legiuitorul wrote:1) Exista vreo metoda de a afla care este GR-ul maxim la care poate ajunge un jucator?
2) De exmplu eu folosesc SPMT si vad la <JUCATORI> la <ESTIMARI> doua chestii: minimum klasse si maximum klasse. Ce-ai asta?
(klasse nu imi suna cunoscut deloc din engleza)
3) Am inteles ca dupa ce un jucator se plafoneaza la cele 2 skilluri principale e bine sa antrenezi la maxim stamina. In cat timp creste asta?
1. Nu
2.Cred ca se refera la nota minima si maxima pe care o paoatev scoate un juc (klasse eset din olandeza :lol: )
3.da dupa ce se plafoneaza al cele 2 skiluri principale, antreneazal la rezistenta pana se plafoneaza si la aia si apoi la restul skillurile, in cat timp se plafoneaza sa spuna matematicienii astia de pe aici :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

2. la estimari sunt 2 posibilitati, poate fi calitate globala sau nota. minim respectiv maxim.
3. depinde, cand esti la inceput, daca vrei rezultate mai imediate e bine sa antrenezi rezistenta pentru a putea folosi jucatorul in mai multe meciuri (sa-i scada mai putin conditia). In rest, pentru ca jucatorul sa se antreneze in minimul de timp posibil e bine ca rezistenta sa fie antrenata ultima, pentru ca se antreneaza mai greu si pentru ca scade cu 1-2 puncte pe zi daca nu e antrenata (deci pierzi cam un antrenament pe zi). daca e 0 nu are de unde sa scada => nu pierzi antrenamente.
Kosmin

Post by Kosmin »

scriu aici ca sa nu mai deschid topci nou :lol:

se paote sa joci 2 etape ,intro grupa a unei cupe amicale private, in aceeasi zi :shock:

http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... pID=187679

echipa mea este Dinamo Braila pt necunascatori :lol:
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

Kosmin wrote:scriu aici ca sa nu mai deschid topci nou :lol:

se paote sa joci 2 etape ,intro grupa a unei cupe amicale private, in aceeasi zi :shock:

http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... pID=187679

echipa mea este Dinamo Braila pt necunascatori :lol:
:shock: :shock: :shock: n-am mai intalnit!
Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai ... se cam poate :) si eu am mai patit. care e faza, daca toti joaca din 3 in 3 zile si unul nu poate, ajung si 2 in aceeasi zi :D
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:pai ... se cam poate :) si eu am mai patit. care e faza, daca toti joaca din 3 in 3 zile si unul nu poate, ajung si 2 in aceeasi zi :D
aha asta ii smecheria lui sergiu ca sa nui ami acstig cupa inca o data :twisted: :twisted: :twisted:
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Am revenit !
Am citit pe forum pe aici ca jucatorii peste 26 de ani si agresivi nu-s deloc o mina de aur.
Asa ca am deschis lista de transferuri si am gasit un jucator de 17 ani CB cu 53%, zic eu promitator, care a fost concediat de managerul sau (omul are echipa de cateva zile).
Am oferit un salariu de 450 $/meci si mi-a aparut in stanga la NUMARUL DE JUCATORI PE CARE INCERCI SA-I CUMPERI.
Intrebarea mea: Cand iese de pe transfer list si vine la mine la echipa?:D
Kosmin

Post by Kosmin »

Legiuitorul wrote:Am revenit !
Am citit pe forum pe aici ca jucatorii peste 26 de ani si agresivi nu-s deloc o mina de aur.
Asa ca am deschis lista de transferuri si am gasit un jucator de 17 ani CB cu 53%, zic eu promitator, care a fost concediat de managerul sau (omul are echipa de cateva zile).
Am oferit un salariu de 450 $/meci si mi-a aparut in stanga la NUMARUL DE JUCATORI PE CARE INCERCI SA-I CUMPERI.
Intrebarea mea: Cand iese de pe transfer list si vine la mine la echipa?:D
cu salariul ala sigur nu vn :twisted:
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Sa zicem ca ofer casa masina femei bautura si multi $...Cat mai sta acolo sa astepte oferte? :|
Kosmin

Post by Kosmin »

Legiuitorul wrote:Sa zicem ca ofer casa masina femei bautura si multi $...Cat mai sta acolo sa astepte oferte? :|
pai mi se pare 2 zile de la data cand a fost listat :d
si salriile la astia tre sa le dai mult
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Da mi se pare tare poanta asta sa nu stii de cat timp e pe TS si cat mai are...

Avand in vedere ca constructia academiei de tineret se termina in 120 de zile, trebuie sa gasesc ceva din care sa scot bani:
Este indicat sa fac imprumutul de 2,5M si sa cumpar cateva brilliante de 17 ani ? :? Ma enerveaza ca am cateva petarde in echipa cu GR 20-28 si varsta>25 care mananca antrenamente si bani...cred ca ar fi bine sa-i concediez si sa-i inlocuiesc cu ceva de viitor.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”