duci lipsa de ''laude'' ca nu te-a remarcat nimeni ca ai ajuns in B?napoleonard wrote:da, nu pot sa zic ca ma afecteazaDaimon wrote:cam aiurea regula asta, aparuta dupa atatia ani de SP. clar pe aia din ABC nu ii prea afecteaza.. asa ca..

Moderator: Romanian Moderators
in DEX "trisor" inseamna altceva decat "schimb". poate prin history la tine la echipa gasim niste explicatii mai apropate de DEX. sau nu?Kosmin wrote:nu remarcam trisoriibizone wrote:duci lipsa de ''laude'' ca nu te-a remarcat nimeni ca ai ajuns in B?napoleonard wrote: da, nu pot sa zic ca ma afecteaza

pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezinapoleonard wrote:in DEX "trisor" inseamna altceva decat "schimb". poate prin history la tine la echipa gasim niste explicatii mai apropate de DEX. sau nu?Kosmin wrote:nu remarcam trisoriibizone wrote: duci lipsa de ''laude'' ca nu te-a remarcat nimeni ca ai ajuns in B?

Kosmin wrote:
pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi
 tipic juventin
  tipic juventin  Asta nu inseamna ca toti am face ca Napo...
  Asta nu inseamna ca toti am face ca Napo... 
 Nenea Iancu de Timisoara e trisor?
 Nenea Iancu de Timisoara e trisor? 
pai tocmai l-au banatdardar_3 wrote:Kosmin wrote:
pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi
Napo e un simplu manager... daca i s-a oferit un job mai bun... a si plecat... pac-pac...tipic juventin
Asta nu inseamna ca toti am face ca Napo...
Iar referitor la ultima parte a frazei taleNenea Iancu de Timisoara e trisor?

lasa-ma pe mine cu etica ca e o stiinta greaKosmin wrote:pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi
 iar cu nesportiv iar sa ma lasi. pai eu am pierdut promovarea in B datorita randomului, 3 agaluri cu echipe din subsolul clasamentului. aia a fost etic ?
 iar cu nesportiv iar sa ma lasi. pai eu am pierdut promovarea in B datorita randomului, 3 agaluri cu echipe din subsolul clasamentului. aia a fost etic ?   

Randomul face parte din joc.deci e eticnapoleonard wrote:lasa-ma pe mine cu etica ca e o stiinta greaKosmin wrote:pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi

si e mai etic sa schimbi decat sa iei jucatori de la echipe cunoscute fara ca ceilalti manageri sa aiba vreo sansa sa liciteze...asa ca las-o balta
 nu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit  o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci).
 nu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit  o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci). 

nu acuzam...e o practica des intalnita.Black_eagle wrote:Randomul face parte din joc.deci e eticnu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci).
P.S.si acuma daca te-a suparat cineva nu trebuie sa arunci acuze.
 (si eu nu am schimbat una de E cu una de A; am schimbat doua echipe din divizii apropiate; si doar randomul a facut sa nu fie de aceeasi divizie, si chiar din aceeasi divizie....daca promovam urcam in aceeasi divizie
 (si eu nu am schimbat una de E cu una de A; am schimbat doua echipe din divizii apropiate; si doar randomul a facut sa nu fie de aceeasi divizie, si chiar din aceeasi divizie....daca promovam urcam in aceeasi divizie   )
 )

te-ai uitat la sf campionatuluiBlack_eagle wrote:Si acum m-am uitat ca ai terminat pe locul 4 la 18 puncte de loc promovabil deci nu e vorba de random. astea-s justificari. si sezonul trecut tot pe 5 ai terminat. si fix de 2 sezoane erai in C. deci de promovare.... nici nu venea vorba
 . la jumatatea returului aveam meciuri cu echipe slabe...dupa 3 egaluri am trecut la reintinerirea echipei si am jucat aproape tot sf de sezon cu maxim 80% TS
 . la jumatatea returului aveam meciuri cu echipe slabe...dupa 3 egaluri am trecut la reintinerirea echipei si am jucat aproape tot sf de sezon cu maxim 80% TS   ...si ce daca am stat 2? e o regula sa promovezi dupa 5 sau 6?
 ...si ce daca am stat 2? e o regula sa promovezi dupa 5 sau 6?   

se poate si din prima daca te tin balamalele
 se poate si din prima daca te tin balamalele   

Black_eagle wrote:ai terminat pe locul 4 la 18 puncte (:shock: )de loc promovabil ..ai 10 infrangeri(:shock: ) si 5 egaluri(:shock: )
Black_eagle wrote: sezonul trecut pe 5 ai terminat( deci e clar ca nu ai ratat la mustatza).
Black_eagle wrote: fix de 2 sezoane erai in C
Black_eagle wrote: deci de promovare.... nici nu venea vorba. bine ca esti descurcaretz ca altfel...nu stiu daca vedeai B-ul asa curand

da mai. sa nu fiu rau. am inteles de la inceput, dar din formularea ta se putea intelege si altceva.Black_eagle wrote:dap. nu m-am facut bine inteles. dar la asta m-am referit. de promovare nici nu venea vorba daca ai terminat pe 5 si pe 4
 eu imi calculasem desfasurarea returului. si 8 pct pierdute cu echipe slabe, in C conteaza la promovare. si ca sa nu mai sper aiurea pana in ultim etapa m-am pus pe cumparaturi. daca te uiti, in ultim etape am jucat cu echupa a 2 si a 3.
  eu imi calculasem desfasurarea returului. si 8 pct pierdute cu echipe slabe, in C conteaza la promovare. si ca sa nu mai sper aiurea pana in ultim etapa m-am pus pe cumparaturi. daca te uiti, in ultim etape am jucat cu echupa a 2 si a 3.