Eu am doar 7vyruskill wrote:10 cehi in divizia mea :O:O:O

Deci 42 de puncte asigurate

Moderator: Romanian Moderators
 )
)    

bravoalex_raul07 wrote:inceput cu dreptu in C2
victorie mult dorita in fatza propriilor suporteri cu un adversar de temut insa modest in acest meci)
Cetatea Rapid 1-0 Bizone TM
am scos 135 cu +7 fata de adversar
victorie datorita suporterilor
sper sa am bafta in cont
 chiar foarte modest am fost in meciu' asta. Cu TS 64% n-aveam foarte mari pretentii insa am mai luat si un rosu
  chiar foarte modest am fost in meciu' asta. Cu TS 64% n-aveam foarte mari pretentii insa am mai luat si un rosu   Pentru urmatoarele 2 saptamani obiectivul este recuperarea TS-ului, mai ales ca mai urmeaza cateva transferuri in si out
  Pentru urmatoarele 2 saptamani obiectivul este recuperarea TS-ului, mai ales ca mai urmeaza cateva transferuri in si out  

Eram speriat de el, asa ca mi-am odihnit 2 titulari batrani ca sa-l bat pe Vlalex maine, cand joc acasa. Cum LF-ul titular era accidentat, am facut egal in deplasare fara 3 titulari. moare asta de ciuda, dupa ce i-am tras-o si in finala CL
 Eram speriat de el, asa ca mi-am odihnit 2 titulari batrani ca sa-l bat pe Vlalex maine, cand joc acasa. Cum LF-ul titular era accidentat, am facut egal in deplasare fara 3 titulari. moare asta de ciuda, dupa ce i-am tras-o si in finala CL  )
)sa stii ca arecercel_jr wrote:Are cosmaruri cu Bunicii ala.

mi-a si scris un mesaj "dulce"
 mi-a si scris un mesaj "dulce"  si s-a plans si pe forum la olandezi
 si s-a plans si pe forum la olandezi  Sezonul trecut, dupa ce m-a dat printre "favoriti" la retrogradare, am facut 2 egaluri in campionat, 1 victorie si 1 egal impotriva lui in grupele CL si am castigat finala CL la penalty. L-am facut pe unde l-am prins. Moare de ciuda
 Sezonul trecut, dupa ce m-a dat printre "favoriti" la retrogradare, am facut 2 egaluri in campionat, 1 victorie si 1 egal impotriva lui in grupele CL si am castigat finala CL la penalty. L-am facut pe unde l-am prins. Moare de ciuda  si cred ca cel mai greu ii e ca nu intelege cum il fac, eu cu notele mele (uite meciul de azi, el a avut ditamai notele - o medie de aproape 75). Nu intelege cum
 si cred ca cel mai greu ii e ca nu intelege cum il fac, eu cu notele mele (uite meciul de azi, el a avut ditamai notele - o medie de aproape 75). Nu intelege cum