Wszystko co powinien wiedziec poczatkujacy

Moderators: Moderator, Polish Moderators

kamil369
Groundsman

mam pytanie

Post by kamil369 »

mia³êm informatyke i logowa³em sie z koelgami an roznych kompach a podobno tma jest 1 sta³e ip i bierzemy udzia³ w turnieju tow za 10.000 czy dostaneimy bana?
BartGib
Team President

Post by BartGib »

TAK to bardzo prawdopodobne :)
Image

"Dwie rzeczy są nieograniczone - wszechświat i ludzka głupota.
Co do tego pierwszego nie mam jednak pewności".
Albert Einstein
pearljammer
Member of the Soccer Project Association

Re: mam pytanie

Post by pearljammer »

kamil369 wrote:mia³êm informatyke i logowa³em sie z koelgami an roznych kompach a podobno tma jest 1 sta³e ip i bierzemy udzia³ w turnieju tow za 10.000 czy dostaneimy bana?

po 1. Naucz sie pisac na forum, bo zobacz jaki syf robisz zakladajac dziwne tematy.
po 2. Tak, dostaniecie bana.
po 3. odpowiedz na pytanie zmiany nazwy druzyny znajdziesz w FAQ, wystarczy poczytac.
"If you hate something don't you do it too..."
norbi_m
Fan

Post by norbi_m »

Witam jestem nowy, potrzebuje malej pomocy na starcie, czy bylby ktos tak uprzejmy porozmawiac przez gadu - jezeli tak to prosze o info na priv
gawron68
Assistant Coach

Post by gawron68 »

Sorrki za to pytanie (ponieważ pewnie już gdzieś był ten temat poruszany), ale nie mogłem znalezć... Ile drużyn spada z ligi? (np. G)
gg - 1545203
marcin1916
Coach

Post by marcin1916 »

da sie zwolnic pi³arza z druzyny ?
pearljammer

Post by pearljammer »

odp 1. z kazdej ligi spada 6 druzyn

odp 2. da sie zwolnic, ale musisz zawodnikowi zaplacic rekompensate, ktora zalezna jest od dlugosci i wysokosci kontraktu, zazwyczaj nie sa to wielkie sumy, ale zanim go zwolnisz jest napisane ile musisz zaplacic za zwolnienie...
marcin1916
Coach

Post by marcin1916 »

w jaki sposób mozna poprawiæ atmosfere w duryznie ? mam tylko 8 %
pearljammer

Post by pearljammer »

marcin1916 wrote:w jaki sposób mozna poprawiæ atmosfere w duryznie ? mam tylko 8 %
jedyny sposob to granie meczow, tow, ttow, liga, najwiecej sie podnosi za lige, potem za ttow, i na koncu tow, ale warto grac kazde, w faq masz dokladny rozpis, za co i ile dochodzi...
Vozone
Fan

;)

Post by Vozone »

Witam mam pytanie odno¶nie finansów. Co mo¿na zrobiæ ¿eby mieæ du¿o gotówki ???
pearljammer

Re: ;)

Post by pearljammer »

Vozone wrote:Witam mam pytanie odno¶nie finansów. Co mo¿na zrobiæ ¿eby mieæ du¿o gotówki ???
by³o juz wiele razy o tym, najpierw czytamy ten temat oraz faq i potem pytamy...
sebb
Assistant Coach

Post by sebb »

witam wszystkich. chyba poruszal ktos ten problem ale nie moglem tego znalezc. otoz ostatni mecz u siebie gralem w czwartek i murawa miala 80% od tamtego momentu wszystko na wyjezdzie i dzis mam 50% :roll: zna ktos rozwiazanie?
Ufuss
Team President

Post by Ufuss »

sebb wrote:witam wszystkich. chyba poruszal ktos ten problem ale nie moglem tego znalezc. otoz ostatni mecz u siebie gralem w czwartek i murawa miala 80% od tamtego momentu wszystko na wyjezdzie i dzis mam 50% :roll: zna ktos rozwiazanie?
Polecam ustawic nowa murawe, najpierw ta najtansza na 1 dzien, a jak sie juz zbuduje to dopiero ta najlepsza. Czasami ludzie pisza ze bez powodu im nagle spada murawa, ale dlaczego tak sie dzieje nie wiadomo (jedynym wyjasnieniem jakie do tej pory slyszalem to takie ze ktos dlugo nie zmienial murawy, lecz nikt nie podawal konkretnych dat)
Manager: Ufu
Team: Yabadaba

Image
sebb
Assistant Coach

Post by sebb »

no wlasnie bo meczow nie gralem u siebie a mimo to stan sie pogarszal. trudno bede musial wymienic bo mnie walkowerami strasza juz :roll:
marcin1916
Coach

Post by marcin1916 »

Czy jest jakis próg ustawienia agresywno¶ci ?
jesli np. sedzia jest agresywny 59% to jaka najlepiej grac agresywnoscia zespo³u ?
Post Reply

Return to “Wszystko o SP + pytania (pl)”