1) ie-se cam la diferenta de +/- 1-3 zile , mia mai venit intotdeauna mai devremeFinntroll wrote:Va deranjez cu o noua problema. Defapt nu este o problema ci mai degraba o curiozitate:
Suntem doi colegi de birou care am inceput acest joc cam in aceeasi perioada, pe la inceputul lunii aprilie la un interval de doua zile, colegul meu fiind mai iute de mana. Avand resursele financiare necesare am ridicat amandoi scoala de tineret din prima zi. Acestea au fost constuite dupa 20 de zile, daca nu ma insel, iar eu avand banii necesari am dat ordin sa fie inbunatatita in "Professional Youth Centre" (colegul meu pe de alta parte a preferat sa-si cumpere jucatori). Acum, pe data de 1 Mai el a primit un jucator de la scoala de tineret, ceea ce insemna ca si eu ar fi trebuit sa primesc in data de 3 Mai (avand in vedere faptul ca am inceput cu doua zile mai tarziu). Intrebarile mele sunt:
1) Un jucator nu iese de la tineret dupa o perioada fixa de timp (20 zile?) - daca da atunci nu inteleg de ce la mine inca nu a aparut.
2) In timp ce un centru de tineret este in faza de imbunatatire (60 zile in cazul meu) este posibil ca in acesta perioada sa nu-mi vina jucatori de acolo?
3) Daca eu ridic cu cat mai multe trepte centrul de tineret, cu atat sunt mai multe sanse sa-mi vina jucatori mai buni (gen Hattrick) sau centrul face doar ca acestia sa vina in intervaluri cat mai scurte iar calitatile jucatorilor sunt random 100%?
Va doresc in continuare un weekend placut.
2)o sa-ti vina dupa ultimu nivel terminat, adica daca acum e in constructie nivelul profesional, juc iti va veni la termenul de cel simplu
3) pai sunt 3 niveluri, iar aceste niveluri sunt pt ati veni ami rapid, la 60, 40 si 20 de zile. Mia nu mi-a venit juc chiar daca aveam ultimul nivel, hyper.Calitatea jucatorilor e in functie de caliattea coordonatorului de tineret.Cu o specificatie chiar daca 2 coordonatori sunt la 100 e posibil ac unu sa fie mai bun si celalalt mai slab