antrnori tampitzi
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
antrnori tampitzi
de ce nu face un antrenor schimbari in pimpul meciului ( in afara de accidentari) daca un jucator are performantza intr-un meci de 28 ii clar ca joaca ca ceapa si trebe schimbat, dar antrenorul nu-l schimba ..........
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: antrnori tampitzi
si iata o intrebare tampitaeuro_steaua wrote:de ce nu face un antrenor schimbari in pimpul meciului ( in afara de accidentari) daca un jucator are performantza intr-un meci de 28 ii clar ca joaca ca ceapa si trebe schimbat, dar antrenorul nu-l schimba ..........

si nu antrenoru face acele schimbari ci tu ar fi trebuit sa le setezi inainte de meci, in nici un manager un antrenor nu afce schimbari de capu lui, exceptand partea cand sunt accidentati sau poate atunci cand este portaru eleiminat si schimba un juc de camp cu un portar

-
ba Kosmine pe zi ce trece tot mai rau te faci. sa nu te mai recunoscKosmin wrote:si iata o intrebare tampitaeuro_steaua wrote:de ce nu face un antrenor schimbari in pimpul meciului ( in afara de accidentari) daca un jucator are performantza intr-un meci de 28 ii clar ca joaca ca ceapa si trebe schimbat, dar antrenorul nu-l schimba ..........![]()
![]()

@euro_steaua. daca un jucator scoate 28 in meci e vina ta ca l-ai bagat in teren.saracul antrenor nu are nici o vina.

-
ete nahBlack_eagle wrote:ba Kosmine pe zi ce trece tot mai rau te faci. sa nu te mai recunoscKosmin wrote:si iata o intrebare tampitaeuro_steaua wrote:de ce nu face un antrenor schimbari in pimpul meciului ( in afara de accidentari) daca un jucator are performantza intr-un meci de 28 ii clar ca joaca ca ceapa si trebe schimbat, dar antrenorul nu-l schimba ..........![]()
![]()
![]()

-
- Assistant Manager
? ? ?
K
intrebare tampita???
de ce crezi ca e tampita???
intrebarile nu sunt intrebari si ... atat
cine vrea raspunde la ele, cine nu .... se abtine
nu exista intrebari destepte si tampite - doar intrebari !
omul avea o nelamurire . . .
l-ai luat tare ca e intrebare tampita ...
lasa oamenii sa se exprime pe forum, nu le taia elanul . . .
uffff . . .
intrebare tampita???
uffff . . .
-
Re: ? ? ?
pai ia zi-mi tu un manager on-line in care antrenoru poate schimba un jucator cand joca slab fara sa fie pus de managerul acelei echipe exceptand situatiile in care jucatorul este accidedntat si inlocuit cu altu si situatia in care portaru este eliminat si inlouieste un juc de camp cu un portar, si-mi retrag afirmatiabogdaniriciuc wrote:K
intrebare tampita???
uffff . . .

-
lol frate da tu chiar nu ai ce face numa sa revitalizezi topicuri in ca re nu s-omai postat de o luna ? si asta si ala cu pretul de cumparare la felbogdaniriciuc wrote:K intrebare tampita???de ce crezi ca e tampita???
Last edited by Black_eagle on Mon May 12, 2008 5:54 pm, edited 3 times in total.

-
Vorba ta ... de acu is fanu tau blackBlack_eagle wrote:K intrebare tampita???
lol frate da tu chiar nu ai ce face numa sa revitalizezi topicuri in ca re nu s-omai postat de o luna ? si asta si ala cu pretul de cumparare la fel

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
- Assistant Manager
!
v-am raspuns deja pe alt topic referitor la "meseria" asta a voastra de face pe atotstiutorii si de a sanctiona orice nu e liniar cu gandirea voastra . . .
ps: bafta la SP... poate mai urcati si voi cate o divizie
ps: bafta la SP... poate mai urcati si voi cate o divizie