Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Viola wrote:Eu am meci cu Jiji dar azi nu am nimic liber s-au pus d emai de mult cupe amicale. Am dat invitatie pe ieri si nu a acceptat. Acum am dat invitatie pe maine , cum facem?
Joi 5 Iun 2008 (10:00 CET) Inv FCLogoj - JiJi
daca o acepta jucati maine :wink:
@bizone, e in regula si maine :wink:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Castle Club 2 - 2 FC Steaua 2007

Viola vezi ca si noi avem meci sambata si ai totul plin iar duminica nu pot sa joc eu, pt. ca incerc sa tin liber duminica.
Sa-mi spui cand jucam.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote:Castle Club 2 - 2 FC Steaua 2007
:lol: bravo sircos

cercel, ai fost blat? :P :twisted: tinand cont de rezultatul asta, o sa abordez mai lejer meciul de maine cu echipa lui alin :D pentru ca am un program infernal si am facut niste greseli in programarea meciurilor :evil:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Viola

Post by Viola »

Viola vezi ca si noi avem meci sambata si ai totul plin iar duminica nu pot sa joc eu, pt. ca incerc sa tin liber duminica.
Sa-mi spui cand jucam.
Cand vrei tu putem juca. din pacate eu m-am bagat in multe cupe amicala ca sa refac ts-ul si s-au pus meciurile asa nu am ce face.
Revenit cu Vulturii Lugoj
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:

cercel, ai fost blat? :P :twisted: tinand cont de rezultatul asta, o sa abordez mai lejer meciul de maine cu echipa lui alin :D pentru ca am un program infernal si am facut niste greseli in programarea meciurilor :evil:
Cele 2 puncte de TS de maine din liga sunt mai importante decat 0,5TS din victoria cu el si 2 puncte in clasament, aici am spus, mi-am indeplinit obiectivul. :P

Oricum tot voi putea spune ca ai castigat campionatul la masa verde. :twisted: :twisted: :twisted: Ceea ce nu prea iti place nu??? :lol: :lol: :lol: Sigur ca nu... :lol: :lol: :lol:

Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:
bizone wrote:

Cele 2 puncte de TS de maine din liga sunt mai importante decat 0,5TS din victoria cu el si 2 puncte in clasament, aici am spus, mi-am indeplinit obiectivul. :P

Oricum tot voi putea spune ca ai castigat campionatul la masa verde. :twisted: :twisted: :twisted: Ceea ce nu prea iti place nu??? :lol: :lol: :lol: Sigur ca nu... :lol: :lol: :lol:
na castigat la masa verde, ce vina are el ca 2 echipe sa retras :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Nu a zis nimeni ca e el vinovat.., ce a zis cineva ca e Steaua vinovata ca a dat ala cu bricheta in teren??? :lol: :lol: :lol:

Nu e vinovat dar a castigat 3 puncte care nu erau ale lui si nu le-a castigat pe teren. :lol: :lol: :lol:

Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:Nu a zis nimeni ca e el vinovat.., ce a zis cineva ca e Steaua vinovata ca a dat ala cu bricheta in teren??? :lol: :lol: :lol:

Nu e vinovat dar a castigat 3 puncte care nu erau ale lui si nu le-a castigat pe teren. :lol: :lol: :lol:
si care-s alea 3 pcte castigate in afara terenului :?:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

El a luat bataie de la gatgolah, eu am castigat cu gatgolash.
S-au sters aceste rezultate, deci mi s-au luat mie 3 puncte si el a ramas asa cum era, ba si mai mult, fara o infrangere.
Super tare. :lol:

Acu imi dau seama ca de fapt eu pierd la masa verde??? lol

Abia acum imi dau seama ca regulamentul nu prea e bun asa cum e nu?
Tie ti se pare corecta faza asta? lol mi s-au luat 3 puncte. :lol: :lol: :lol:

In fine sper sa se modifice regulamentul pe viitor. Nush de ce se sterg rezultatele, cele care sunt sa ramana acolo si dupa retragere, sa piarda cu 3-0.

Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:El a luat bataie de la gatgolah, eu am castigat cu gatgolash.
S-au sters aceste rezultate, deci mi s-au luat mie 3 puncte si el a ramas asa cum era, ba si mai mult, fara o infrangere.
Super tare. :lol:

Acu imi dau seama ca de fapt eu pierd la masa verde??? lol

Abia acum imi dau seama ca regulamentul nu prea e bun asa cum e nu?
Tie ti se pare corecta faza asta? lol mi s-au luat 3 puncte. :lol: :lol: :lol:

In fine sper sa se modifice regulamentul pe viitor. Nush de ce se sterg rezultatele, cele care sunt sa ramana acolo si dupa retragere, sa piarda cu 3-0.
api acel regulament este luat de pe situl federatiei www.frf.ro, deci asa este si in realitate, adica nu s eplang aia din realitate si te plangi tu. si regulamentul va ramane asa cum e ca cel din realitate. tu-l interpretezi cum iti convine tia. daca regulamentul era in favoarea ta nu te mai plangeai de nimic. repete acest regulament privind excluderile retragerile este si in realitate si nu vad de ce sa sar schimba
bizone

Post by bizone »

regulamentul e corect :wink: din moment ce gatgolash a jucat cu mine cu prima echipa si m-a batut, de ce altii sa castige la masa verde restul meciurilor si sa nu fi avut parte si ei de aceeasi echipa pe care am infruntat-o eu? Cine ar fi fost dezavantajat? Asa s-au anulat toate rezultatele, e cel mai corect si logic si se practica in toate campionatele. Daca s-ar fi jucat toate meciurile din tur, atunci rezultatele nu trebuiau sa-i fie anulate iar meciurile din retur sa fie pierdute toate cu 3-0..insa cum nu le-a jucat pe toate :) La fel a fost si-n cazul lui napo :wink: Acuma ca situatia asta n-a fost de partea ta, ce sa-ti fac :lol: Daca erai mai bun trebuia sa ma bati :twisted: Si nu sunt singurul care a mai luat bataie de la gatgolash :wink:

Dupa cum am spus, eu doar am profitat ca gatgolash s-a retras :D Oricum, nu asta a fost motivul real pentru care am abordat mai serios meciurile din divizia A de vreo 5-6 etape :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel :lol: iti pun o intrebare dar sa raspunzi sincer :D daca erai in locu lui bizone mai vroiai schimbarea regulamentului :twisted:
si inca ceva, d.pd.v. organizatoric era mul mai usor pt mn sa dau infrangere cu 3-0 la ceel retrase sau banate, si era mult mai in vantaju meu decat in al tau :lol: cand am trecut la anularae rezulattelor celor 2 echipe a fost ceva timp pierdut, dar nu mi se pare corect ca o echipa care se retrage etc. iniante de sfarsitul turului sa piada restul cu 3-0. iar regulametul nu lam facut eu, eudoar lam preeluat dupa frf :lol: :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Bah seriosilor eu faceam misto, normal ca bizone va castiga necinstit. :lol: :lol: :lol: Ca doar a luat bataie iar mie mi s-au luat 3 puncte mari si late. :lol: :lol: :lol:

Acuma serios nu stiam ca e luat dupa frf. :shock: Si nici de regula asta nu stiam cu echipele. :roll:

Mi se pare chiar campionatul trecut am avut si eu o situatia ca bizone si tare m-am bucurat. :twisted: :twisted: :twisted: Pana la urma asa era regulamentul. :lol:

Bizone profitorule. :lol:
Ca tot zici ca trebuia sa te bat, sa stii ca nici tu nu mai batut in tur. :roll:
Suntem perfect egali la scor 1-1. :twisted:

Apoi daca jucam eu serios tot campionatul hehe, nu aveam probleme precum cea de azi. :P

APROPO kosmine, cum naiba am ajuns de la golaverajul de pe pagina 94 la golaverajul de pe pagina 95? :? Am 26 goluri date si 13 primite... voi ati facut coalitie... :twisted: :twisted: :twisted:

Kosmin

Post by Kosmin »

nui mah nici o colaitie, o sa-ti aiu rezulatte de la inceput si pana acum ca sa vad unde e greseala. si regulamentul privind excluderile, retragerile chiar e luat dupa frf :lol:

ps: cercele ti-am luat meciurile de la inceput si ti-am gasit urmatoarea linie de clasament
15 11 1 3 26-13 +13 34pcte, dar dara meciul de azi :D
Last edited by Kosmin on Wed Jun 04, 2008 4:45 pm, edited 1 time in total.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

nu inteleg de ce va certati ca oricum Cercel castiga :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”