Urèitì trénink pùjde po vyškolení trenéra na 100% rychleji. Tvùj kámoš má více fanouškù také možná proto, protože jich mìl víc hned po vygenerování. Nevím jak to je teï, ale když jsem zaèínal, tak já i jeden brácha jsme mìli ze zaèátku 5000fanouškù a druhý brácha jen 2000. Takže je to možná i tímto. Každopádnì Ti mùžu popøát hlavnì trpìlivost a vytrvalost, protože SP je dlouhodobá záležitost.buldocek wrote:Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Hák
- Member of the Soccer Project Association
SK Kobeřice - E.36
-
elrik
rekl bych dlouhodoba zavislostHák wrote:Urèitì trénink pùjde po vyškolení trenéra na 100% rychleji. Tvùj kámoš má více fanouškù také možná proto, protože jich mìl víc hned po vygenerování. Nevím jak to je teï, ale když jsem zaèínal, tak já i jeden brácha jsme mìli ze zaèátku 5000fanouškù a druhý brácha jen 2000. Takže je to možná i tímto. Každopádnì Ti mùžu popøát hlavnì trpìlivost a vytrvalost, protože SP je dlouhodobá záležitost.buldocek wrote:Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
sem se ho ptal co se stalo,prej mu zadával prodej hráèe a øek si za nìj hodnì a on to nìkdo koupil.Hele,co mu udìlaj,to mu vemou team??Øíkal že hraje ligu G a šel by na postup,prej ho to chytlo,ale jestli mu ho vemou,prej skonèí a pùjde na Hatrick.Ten sem zkoušel,ale je moc komplikovanej,tohle je lepší
-
kofi
jestli dal pøemrštìnou èástku na prodej, tak má smùlu. Je to sice krutý, ale pravdìpodobnost, že mu tým vrátìj a cenu upravìj - uberou prachy...ta je mizivá. To se stává tak v Áèku, Béèku. Dole se s tebou nikdo párat nebude. Pokud šerifové øeknou ne, tak nic neudìlá. Pøi porušení pravidel se tým zablokuje a ten se pak po tøech týdnech neaktivity sám smaže...buldocek wrote:sem se ho ptal co se stalo,prej mu zadával prodej hráèe a øek si za nìj hodnì a on to nìkdo koupil.Hele,co mu udìlaj,to mu vemou team??Øíkal že hraje ligu G a šel by na postup,prej ho to chytlo,ale jestli mu ho vemou,prej skonèí a pùjde na Hatrick.Ten sem zkoušel,ale je moc komplikovanej,tohle je lepší
FC Alkoholicks
Hehe,tak ten bude mít radost,prej si s ním píše už týden.Tož SP pøijde asi o 1 manažera,ale já zùstanu,jen mì mrzí že mì dali na zaèátek 2100 fanouškù,to neni moc fér,mìli by dávat stejnì.Ještì pls porad,dal jsem hned vybudovat tréninkové centrum,to mì on poradil,je to gut??A mám dát hned až mì nabìhne to další,nebo zvíšit poèet míst??kofi wrote:jestli dal pøemrštìnou èástku na prodej, tak má smùlu. Je to sice krutý, ale pravdìpodobnost, že mu tým vrátìj a cenu upravìj - uberou prachy...ta je mizivá. To se stává tak v Áèku, Béèku. Dole se s tebou nikdo párat nebude. Pokud šerifové øeknou ne, tak nic neudìlá. Pøi porušení pravidel se tým zablokuje a ten se pak po tøech týdnech neaktivity sám smaže...buldocek wrote:sem se ho ptal co se stalo,prej mu zadával prodej hráèe a øek si za nìj hodnì a on to nìkdo koupil.Hele,co mu udìlaj,to mu vemou team??Øíkal že hraje ligu G a šel by na postup,prej ho to chytlo,ale jestli mu ho vemou,prej skonèí a pùjde na Hatrick.Ten sem zkoušel,ale je moc komplikovanej,tohle je lepší
-
happyna17
To ti poradil dobøebuldocek wrote:Hehe,tak ten bude mít radost,prej si s ním píše už týden.Tož SP pøijde asi o 1 manažera,ale já zùstanu,jen mì mrzí že mì dali na zaèátek 2100 fanouškù,to neni moc fér,mìli by dávat stejnì.Ještì pls porad,dal jsem hned vybudovat tréninkové centrum,to mì on poradil,je to gut??A mám dát hned až mì nabìhne to další,nebo zvíšit poèet míst??
-
elrik
samozrejme v prvni rade budovat centrum mladeze az na hypermoderni..buldocek wrote:Hehe,tak ten bude mít radost,prej si s ním píše už týden.Tož SP pøijde asi o 1 manažera,ale já zùstanu,jen mì mrzí že mì dali na zaèátek 2100 fanouškù,to neni moc fér,mìli by dávat stejnì.Ještì pls porad,dal jsem hned vybudovat tréninkové centrum,to mì on poradil,je to gut??A mám dát hned až mì nabìhne to další,nebo zvíšit poèet míst??
a ta vec s poctem fanousku. nekdo dostane vice fandu, nekdo zase mista na stadionu, jiny treba lepsi hrace..to si nevyberes...
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
IT'S LEGAL TO BE LOSER
-
happyna17
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=119601kapli wrote:hele de si zmenit nejak login a jmeno tymu ???