sunt si de alea predefinite?ca sa nu trebuiasca oamenii sa compuna pe loc ceva.....lasa-i sa zica aici ca sa mai invatam si noi cate ceva....kennyanu wrote:@skulder + poca - aveti mesaje private pentru jigniri.

Moderator: Romanian Moderators
sunt si de alea predefinite?ca sa nu trebuiasca oamenii sa compuna pe loc ceva.....lasa-i sa zica aici ca sa mai invatam si noi cate ceva....kennyanu wrote:@skulder + poca - aveti mesaje private pentru jigniri.
Sa fiu sincer nu inteleg ce vrei sa spui. Este bine sau rau? Financiar imi scot pe fiecare jucator cel putin de doua ori suma pe care am investit-o pentru achizitionare.Kosmin wrote:din jucatorii care ii ai sub 20 de ani cam jumate sunt de la centrele de tineretrestul sunt de la echipe noi din H
![]()
PS: vezi ti-am trimis o invitatie ca sa-mi antrenez retardatii mei de jucatori![]()
![]()
![]()
- pai jucatorii de la centru de tineret au sanse mai mari sa ajunga mari jucatori si costa si mult mai mult, un jucator neantrenat costa cateva milioaneFinntroll wrote:Sa fiu sincer nu inteleg ce vrei sa spui. Este bine sau rau? Financiar imi scot pe fiecare jucator cel putin de doua ori suma pe care am investit-o pentru achizitionare.Kosmin wrote:din jucatorii care ii ai sub 20 de ani cam jumate sunt de la centrele de tineretrestul sunt de la echipe noi din H
![]()
PS: vezi ti-am trimis o invitatie ca sa-mi antrenez retardatii mei de jucatori![]()
![]()
![]()
PS: am acceptat meciul pentru a-ti antrena retardatii
Eu unul in ultimul timp am cumparat jucatori deja antrenati dar m-a mancat zilele trecute sa-mi incerc norokul cu un tanar care era pe free transfer,tinand cont ca deja ceilalti 2 jucatori care-i aveam pe aceea pozitie sunt bunicei (i-am oferit 100 de k ca bonus la semnare si 10 k salariu) faza nasola e ca s-a maxat la 52 la un skill principal si-mi cere vreun milion pentru rezilierea contractuluiSpawn_9 wrote:e ffff greu sa gasesti un tanar.. sal cresti.. si sa ajunga sa aiba pretentii la postul de titular..
Intreaba in acest thread pentru ca de aceea a fost facut. Nu ai nevoie de mentor sau mai stiu eu ce.Penis wrote:care se ofera pe post de indrumatorsami explice si mie cum este si la alte jocuri
un mentor
sincer chiar as avean nevoie ms mult