Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
-
Copy and Paste de la topicul deschis de mine: Propunere de suspendare: rarara
Propun ca "managerul" rarara sa primeasca restrictie de acces la forum pe o perioada de 30 de zile pentru ca face abuz de forum: deschide o gramada de topicuri cu vezi doamne ca orgeanizeaza o cupa, face double-post-uri, triple-posturi, N-posturi, nu incadreaza topicurile cum trebuie in sectiunile forumului, se da si mare cu nu stiu ce meserie din aia mintala cica psihologie si am impresia ca a mintit in privinta varstei lui
Inteleg ca este incepator dar nici chiar asa
... acum las la atitudinea moderatorilor sa analizeze situatia si sa rezolve aceasta situatie penibila 
Propun ca "managerul" rarara sa primeasca restrictie de acces la forum pe o perioada de 30 de zile pentru ca face abuz de forum: deschide o gramada de topicuri cu vezi doamne ca orgeanizeaza o cupa, face double-post-uri, triple-posturi, N-posturi, nu incadreaza topicurile cum trebuie in sectiunile forumului, se da si mare cu nu stiu ce meserie din aia mintala cica psihologie si am impresia ca a mintit in privinta varstei lui

Inteleg ca este incepator dar nici chiar asa

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Good Thor asta e mik copil au fost exemple de persoane si mai retardate pe acest forum 
Iubiti nostri moderatori sunt doi incompetenti care sunt doar cu numele si nu fac mai nimik decat sa stearga mesajele de publicitate la 2-3 zile uneori dupa ce au fost postate .
Orice le-ai spune oricum ?i doare fix in cot si nu poti scoate aur din piatra seaca
@kenny ma bucur ca vad ca ai recunoscut ca esti un ** avansat mai bine taceai din gura

Iubiti nostri moderatori sunt doi incompetenti care sunt doar cu numele si nu fac mai nimik decat sa stearga mesajele de publicitate la 2-3 zile uneori dupa ce au fost postate .
Orice le-ai spune oricum ?i doare fix in cot si nu poti scoate aur din piatra seaca
@kenny ma bucur ca vad ca ai recunoscut ca esti un ** avansat mai bine taceai din gura

-
Kennyanu-le ... poate tu ai fost asa ... eu in nici un caz nu am fost asa de inconstient incat sa fac 3-5 topicuri si 3-5 posturi una dupa alta, sa fim seriosi.kennyanu wrote:e la inceput. si eu am fost la fel...si multi au fost la fel. lasatil in pace.
Majoritatea care au comunicat cu aceasta persoana au constatat ca nu este cum se prezinta el adica psiholog in varsta de 21 de ani ... sa fim seriosi unde ai vazut psiholog la varsta asta ... nici nu a terminat facultatea de profil

-
da de cand pana cand se obisnuieste ca userii unui forum sa faca propuneri de suspendare.E la inceput si bag mana in foc ca are in jur de 12 ani deci e de inteles si mie nu mi se pare ca deranjeaza prea mult cu cupele lui.In schimb Kosmin cu insultele repetate ma dispera si pe mine desi nu-s moderator.
Plus ca mi se pare cea mai tampita idee sa poseszi public o propunere de suspendare.Cum se simte cand o vede?Altul in lunga lista de useri care abandoneaza forumul datorita atmosferei de pe-aici
Plus ca mi se pare cea mai tampita idee sa poseszi public o propunere de suspendare.Cum se simte cand o vede?Altul in lunga lista de useri care abandoneaza forumul datorita atmosferei de pe-aici

-
Pai ... va rog nu va suparati ... daca va deranjeaza un anume forumist de ce nu faceti si voi propuneri de suspendare ? ... pai de aia forumul este cum este si este abandonat forumul ... ia propune tu ca Kosmin sa fie suspendat pentru ca "insulta" pe diversi forumisti ... si altii la fel sa faca propuneri de supendare etc., iar moderatorii vor studia propunerile si vor face ce se considera ca este normal de facut sau conform regulamentului acestui forum 

-
Scuze ... nu am nimic cu tine ... am preluat "plangerea" lui Black_eagle si am expus ideea ca se poate face propunere de suspendare asa cum am facut in cazul asta cu acest forumist rarara 
Iar refreritor la ce spui tu ca vrei sa ceri ca moderatorii sa fie "mustrati" pentru ca ei sa isi faca treaba asa cum trebuie se poate face frumos o petitie in engleza evident in care toti sa se semneze ca se doreste ca acest moderatori sa fie "mustrati" sau in cel mai rau caz sa fie schimbat cu un alt forumist ... iar daca se doreste sa fie schimbat cu alt forumist la fel se face si in cazul asta ... trebuie facut o petitie in engleza in care sa fie propus pentru a fi moderator ... evident daca persoana respectiva accepta sa fie moderator conform propunerii

Iar refreritor la ce spui tu ca vrei sa ceri ca moderatorii sa fie "mustrati" pentru ca ei sa isi faca treaba asa cum trebuie se poate face frumos o petitie in engleza evident in care toti sa se semneze ca se doreste ca acest moderatori sa fie "mustrati" sau in cel mai rau caz sa fie schimbat cu un alt forumist ... iar daca se doreste sa fie schimbat cu alt forumist la fel se face si in cazul asta ... trebuie facut o petitie in engleza in care sa fie propus pentru a fi moderator ... evident daca persoana respectiva accepta sa fie moderator conform propunerii

-
ma indoiesc ca acea petitie va avea succesGood Thor wrote:Scuze ... nu am nimic cu tine ... am preluat "plangerea" lui Black_eagle si am expus ideea ca se poate face propunere de suspendare asa cum am facut in cazul asta cu acest forumist rarara