SPMT
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SPMT
No tak ještě pro porovnání doplním srovnání s ASPT:1.FC HERRY wrote:Výpočty vybavení stadionu v SPMT:
verze v.2.6.0.:
parkoviště1:3
toalety:1:80
bary:1:200
verze v.3.1.0.:
toalety:1:100
bary:1:500
A teď co je správně - máte někdo zaručené info?
Nechápu .... neřeknu, kdyby šlo i jiný prográmek ....
ASPT verze v.0.2.7.:
parkoviště

toalety:

bary:

Tak do pr ...! To nikdo neví, co je správně? Tak jsem Vám možná alespoň nasadil brouka do hlavy!
-
A máš pocit, že těch pár barů, WC a míst na parkovišti je důležitých? Vždyť oproti místům na tribůnách to stojí pakatel. Já to neřeším - jen jsem si po dostavbách míst kontroloval u těchto položek, zda jsou diváci spokojení. A pokud jsou, tak je to " ales ordnung"1.FC HERRY wrote:Tak do pr ...! To nikdo neví, co je správně? Tak jsem Vám možná alespoň nasadil brouka do hlavy!

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
No jak se to vezme "pár barů" - protože rozdílu u verzí SPMT je dva a půl násobek, čož je rozdíl! Např. 35K stadion: 70 barů nebo 175 barů - rozdíl cca. 500K v počáteční investici (výstavba cca 260 dní) a o dalších zbytečných nákladech na údržbu nemluvě!MošnaM wrote: A máš pocit, že těch pár barů, WC a míst na parkovišti je důležitých? Vždyť oproti místům na tribůnách to stojí pakatel. Já to neřeším - jen jsem si po dostavbách míst kontroloval u těchto položek, zda jsou diváci spokojení. A pokud jsou, tak je to " ales ordnung".
-
Tady bych myslel, že výnos za zápasu, kde by počty barů měly být zohledněny, převýší náklady na zápas. Teda aspoň u mne to tak funguje.1.FC HERRY wrote:No jak se to vezme "pár barů" - protože rozdílu u verzí SPMT je dva a půl násobek, čož je rozdíl! Např. 35K stadion: 70 barů nebo 175 barů - rozdíl cca. 500K v počáteční investici (výstavba cca 260 dní) a o dalších zbytečných nákladech na údržbu nemluvě!MošnaM wrote: A máš pocit, že těch pár barů, WC a míst na parkovišti je důležitých? Vždyť oproti místům na tribůnách to stojí pakatel. Já to neřeším - jen jsem si po dostavbách míst kontroloval u těchto položek, zda jsou diváci spokojení. A pokud jsou, tak je to " ales ordnung".
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
No nevím, zda-li máš zisk i z barů, které jsou navíc - pro příklad, když budeš mít na stadionu 10x více barů, než je potřebné, myslíš, že budeš mít 10x vetší příjem z barů? Pochybuji, že by tam byla přímá úměra - "čím více barů, tím větší chut fanouška k jídlu" ....MošnaM wrote: Tady bych myslel, že výnos za zápasu, kde by počty barů měly být zohledněny, převýší náklady na zápas. Teda aspoň u mne to tak funguje.

No každopádně jsem psal samotnému OscarCookie, abych to rozlouskl.
Chvilka napětí ......
Verze se správným výpočtem je verze.........
3.1.0.:
parkoviště

toalety:

bary:

-
díky to se hodí!!!1.FC HERRY wrote:No nevím, zda-li máš zisk i z barů, které jsou navíc - pro příklad, když budeš mít na stadionu 10x více barů, než je potřebné, myslíš, že budeš mít 10x vetší příjem z barů? Pochybuji, že by tam byla přímá úměra - "čím více barů, tím větší chut fanouška k jídlu" ....MošnaM wrote: Tady bych myslel, že výnos za zápasu, kde by počty barů měly být zohledněny, převýší náklady na zápas. Teda aspoň u mne to tak funguje.![]()
No každopádně jsem psal samotnému OscarCookie, abych to rozlouskl.
Chvilka napětí ......
Verze se správným výpočtem je verze.........
3.1.0.:
toalety:1:100
bary:1:500

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
stáhni nejnovější verzi 3,1.
http://spmt.opateam.com/SPMTv3.1.0.zip
zrovna jsem jí nainstaloval a běží v pořádku...
FC Alkoholicks
jenze tu uz jsem zkousel taky a pise mi to to same..fakt nevim kde je chybakofi wrote:stáhni nejnovější verzi 3,1.
FC Jalgpallikoondis
-
V tom případě screen o jakou chybu se jedná a šup s tím do anglické sekce, tam ti asi poradí nejlíp.
Plus podrobnosti, jestli spadne přímo při spuštění nebo při přihlašování atd. Jediný problémy, který se SPMT pamatuju jsem měl, když se mi do systému dostalo pár trojanů.
Problém by mohl být i v tom net.frameworku. Service pack je jen aktualizace. Stáhni tohle
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... b15c5e04f5
s tím by to mělo šlapat úplně bez problému.

Plus podrobnosti, jestli spadne přímo při spuštění nebo při přihlašování atd. Jediný problémy, který se SPMT pamatuju jsem měl, když se mi do systému dostalo pár trojanů.
Problém by mohl být i v tom net.frameworku. Service pack je jen aktualizace. Stáhni tohle
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... b15c5e04f5
s tím by to mělo šlapat úplně bez problému.
FC Alkoholicks
Já se v tšch frameworkách nevyznám, ale vím, že každý program chce svojí verzi. Neplatí tam jako u jiného SW, čím novější tím lepší. Ale když se koukám do svých nainstalovanách programů, tak tam mám v1,1, v2,0 a v3,0. Tu v1,1 vím od čeho mám, ale 2 a 3 nevím jistě. Na jedné z nich jede SPMT. Vím, že na jednom PC můžeš mít víc verzí a nevadí si. Prostě zase jedna Mrkvosoftí specialitka. Všechny verze najdeš na webu Mrkvosoftu.
BTW: nemáš náhodou 64-bitové windows?
tak uz jsem to vyresil..ta nova verze se nechtela nainstalovat kvuli tomu service packu...takze jsem to odinstaloval a jede to...ale taky jsem si vsiml ze tam ted mam 2 verze, ale to uz dal neresim:DMirek wrote:Já se v tšch frameworkách nevyznám, ale vím, že každý program chce svojí verzi. Neplatí tam jako u jiného SW, čím novější tím lepší. Ale když se koukám do svých nainstalovanách programů, tak tam mám v1,1, v2,0 a v3,0. Tu v1,1 vím od čeho mám, ale 2 a 3 nevím jistě. Na jedné z nich jede SPMT. Vím, že na jednom PC můžeš mít víc verzí a nevadí si. Prostě zase jedna Mrkvosoftí specialitka. Všechny verze najdeš na webu Mrkvosoftu.
btw...vubec nevim jaky mam windows:D:D
FC Jalgpallikoondis
Zdarec, tak sem si stahl a nainstaloval nejnovější verzi SPMT(3.1) a když ho spustím tak se chci přihlásit,jenže mi to hodí hlášku:
This user has already downloaded XML-during this global slot.
Žádná data k dispozici....
Dřív sem měl nainstalovanou tuhle utilitu a jela OK,ale pak sem formatoval disk a teď už to nešlape
Nevíte co s tím?
Dřív sem měl nainstalovanou tuhle utilitu a jela OK,ale pak sem formatoval disk a teď už to nešlape

Nevíte co s tím?
-
nevím čím to ale ale občas mě to taky napíše.....hlásí, že už data stáhlý mám, ale není tomu tak. Po další simulaci ale už v pohodě zase šlape.Genro wrote:Zdarec, tak sem si stahl a nainstaloval nejnovější verzi SPMT(3.1) a když ho spustím tak se chci přihlásit,jenže mi to hodí hlášku:
Dřív sem měl nainstalovanou tuhle utilitu a jela OK,ale pak sem formatoval disk a teď už to nešlape![]()
Nevíte co s tím?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci