Am 9 panouri din care doar 6 is ocupate... am luat acuma unul p 15 zile... am zis sa le stimulez sa mai apara, mai am 2 pe 21 si 48 de zile

Are cineva vreo idee de ce nu mai apar?
Moderator: Romanian Moderators
Pentru ca sunt din ce in ce mai multi bani in joc si asta e metoda pe care au gasit-o ca sa scada veniturile...Marinaru wrote:Are cineva vreo idee de ce nu mai apar?
mai degraba cred ca este criza de vina, bat-o criza s-o bata de vinaKosmin wrote:criza, recesiunea, zgarceniadragos wrote:ba..., cam nasol cu panourile astea
motivul care este? sponsori mai putini sau care o fi?
lasa ca o sa ajungi si tu ca noi si atunci sa te vadcipriansimi wrote:eu sunt multumit cu situatia actuala la panouri desi stau cu 2 neocupate de ceva vreme ....
atat timp cat imi acopera salariile stafului nu ma plang ... imi ramana si bani
probabil voi va plangeti ca nu va ajung nici banii pe salariieu cheltuiesc cu salariile si bonusurile de victorie cam 80K avand 39 jucatori in lot
cu 1-2 amicale pe saptamana jucate acasa se poate plati salariile stafuluibe_best wrote:Ideea e ca anuntasera ca vor creste numarul de panouri - lucru adevarat, dar nu au spus ca il vor reduce la fel de repede. Ideea e ca sigur nu vom putea amortiza salariile stuff-ului din panouri.
Pai da, dar pe alea le jucam deja si foloseam banii in alta parte.Kosmin wrote:cu 1-2 amicale pe saptamana jucate acasa se poate plati salariile stafului
atunci iti reorientezi politica financiaraRazvanica wrote:Pai da, dar pe alea le jucam deja si foloseam banii in alta parte.Kosmin wrote:cu 1-2 amicale pe saptamana jucate acasa se poate plati salariile stafului
Daimon wrote:pana acum in general primeam un alt panou cand expira unu. de vreo doua saptamani n-am mai primit nimic.
E criza domne, e criza. Mama ei de criza....as putea descrie situatia panourilor publicitare foarte simplu: JALNIC