Nedá. Zbývá jen se modlit.Alexej.K wrote:já mám malinkatej dotázek, nedá se nejak zrychlit kurz pro mého šeftrenéra mládeže?:D
včera mu kleslo hodnoceni a pozítří ma přijít mladík :/ a tím že to je klesly tak se obavam že nepřijde

Moderator: Czech Moderators
Nedá. Zbývá jen se modlit.Alexej.K wrote:já mám malinkatej dotázek, nedá se nejak zrychlit kurz pro mého šeftrenéra mládeže?:D
včera mu kleslo hodnoceni a pozítří ma přijít mladík :/ a tím že to je klesly tak se obavam že nepřijde
Děkuji, teď si to snad již budu pamatovat, případně, vím, kde hledatMošnaM wrote: je to takhle:
16 a 11 do současná divize krát tři
15 a 12 do současná divize krát tři mínus jedna
14 a 13 do současná divize krát tři mínus dva
1000 a vic: Member of the Soccer Project AssociationThelxiap wrote: 2) Jak jsou ty hodnosti na foru ? ja mam 15 prispevku a jsem asistent trenera
jj, už jsem Member.....Azor wrote:1000 a vic: Member of the Soccer Project AssociationThelxiap wrote: 2) Jak jsou ty hodnosti na foru ? ja mam 15 prispevku a jsem asistent trenera
500-999: Team President
250-499: Team Board Member
100-249: Team Manager
50-99: Assistant Manager
25-49: Coach
9-24: Assistant Coach
5-9: Groundsman
0-4: Fan
ten, co má více výher:)Thelxiap wrote:Když mají dva hráči v divizi stejný počet bodů, tak kdo bude na lepší příčce.
No tak já jen že se mi poprvé za celou dobu na SP stalo, že jsem měl 4 vyloučené hráče, což mě překvapilo, protože jsem si myslel, že jeden tým může mít během zápasu maximálně 3 hráče venku. Ale jinak díky za info.zajdaz wrote:Jde mít v jednom zápase u jednoho týmu max. tři vyloučené hráče?
Simby wrote:da sa nejako zrusit priatelsky zapas![]()
a v priatelskych poharoch, co je to startovne
Sorry chlape, ale v životě jsem neměl více vyloučených hráčů, než dva. A nepředpokládám, že by to u ostatních, kteří hrají delší dobu a jsou schopni radit, bylo jinak. Hlavně proto, že není mým cílem mít co nejvíce vyloučených - hraju tak, abych neměl vyloučeného žádnéhozajdaz wrote:No tak já jen že se mi poprvé za celou dobu na SP stalo, že jsem měl 4 vyloučené hráče, což mě překvapilo, protože jsem si myslel, že jeden tým může mít během zápasu maximálně 3 hráče venku. Ale jinak díky za info.zajdaz wrote:Jde mít v jednom zápase u jednoho týmu max. tři vyloučené hráče?
No právě, já hraju přáteláky s rezervama pokaždý s agresivitou 100%. Už takhle hraji delší dobu a těch přáteláků je tolik, že to bude nějaké trojciferné číslo a nikdy jsem neměl vyloučené více jak 3 hráče, ale v jednom zápase jsem měl čtyři hráče a tak nevím, jestli to není nějaký bug.MošnaM wrote:Sorry chlape, ale v životě jsem neměl více vyloučených hráčů, než dva. A nepředpokládám, že by to u ostatních, kteří hrají delší dobu a jsou schopni radit, bylo jinak. Hlavně proto, že není mým cílem mít co nejvíce vyloučených - hraju tak, abych neměl vyloučeného žádného.
Budeš výjimkazajdaz wrote:No právě, já hraju přáteláky s rezervama pokaždý s agresivitou 100%. Už takhle hraji delší dobu a těch přáteláků je tolik, že to bude nějaké trojciferné číslo a nikdy jsem neměl vyloučené více jak 3 hráče, ale v jednom zápase jsem měl čtyři hráče a tak nevím, jestli to není nějaký bug.
Jediné co jsem zatím mě za dogma je maximálně 11 ŽK za zápas, takže čistě teoreticky, kdybys poslal na plac 6 beránků s agresí do 10% a s nimi 5 řezníků nad 80% (čísla jsou samozřejmě orientační), tak ti při hodně přísném rozhodčím velmi pravděpodobně může jít ven i 5 hráčů po dvou ŽK a to už nemluvíme o možnosti dostat přímou ČK. I když tady nevím, jaký má tato karta vliv na součet ŽK v zápase, jestli jich pak může přijít jen 9, případně 7(při 2 přímých ČK) atd.MošnaM wrote:Budeš výjimkazajdaz wrote:No právě, já hraju přáteláky s rezervama pokaždý s agresivitou 100%. Už takhle hraji delší dobu a těch přáteláků je tolik, že to bude nějaké trojciferné číslo a nikdy jsem neměl vyloučené více jak 3 hráče, ale v jednom zápase jsem měl čtyři hráče a tak nevím, jestli to není nějaký bug.. Většina manažerů hraje přáteláky spíš s agresivitou nula - někdo vymyslel (já tomu teda nevěřím), že se hráči tak méně unaví - styl i agresivita na nule. Já hraju i přáteláky tak nějak na hranici jedné červené. Takže zkušenost, kterou chceš, nemám a nebude jí mít nikdo ze zkušenějších. Leda že by experimentovali
.
Tak, že je max. 11 žlutých jsem věděl, ale myslel jsem taky, že více jak 3 hráče SP v zápase nevyloučí, proto mě to překvapilo. Ale odpoledne mrknu na nějaký zápasy kde jsem dostal červenou a kdyžtak napíšu mé zjištění.kopeckar wrote:Jediné co jsem zatím mě za dogma je maximálně 11 ŽK za zápas, takže čistě teoreticky, kdybys poslal na plac 6 beránků s agresí do 10% a s nimi 5 řezníků nad 80% (čísla jsou samozřejmě orientační), tak ti při hodně přísném rozhodčím velmi pravděpodobně může jít ven i 5 hráčů po dvou ŽK a to už nemluvíme o možnosti dostat přímou ČK. I když tady nevím, jaký má tato karta vliv na součet ŽK v zápase, jestli jich pak může přijít jen 9, případně 7(při 2 přímých ČK) atd.