Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
-
- Coach
Bani pentru cupa SoccerProject
Am vazut ca se afla un topic in acest forum Banii pentru primele 5locuri si as dori daca se poate sa faceti un topic asemnator , dar cu " Bani pentru cupa SoccerProject " . Sa spuneti cat vom castiga dupa fiecare tur .
--------______----------
Manager : Cosmin2oo9
Echipa : Fc Cosmin
--------______----------
Regula 1 : Adminii si Moderatorii au intodeauna dreptate !
Regula 2 : Daca adminii si moderatorii nu au dreptate , citeste regula 1
--------______----------
Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
in primul tur primesti 20k, turul 2 primesti 30k, turul 3- 40k si tot asha
I'm ThE BeSt, FuCk ThE ReSt
-
- Coach
AlEx_Tm wrote:in primul tur primesti 20k, turul 2 primesti 30k, turul 3- 40k si tot asha
Esti sigur ?

Mie mi`a spus un coleg care are echipa Rapid Bucuresti ca a primit 200.000 Euro ca a trecut in turul 11

--------______----------
--------______----------
--------______----------
-
- Team Board Member
Re: Echipe.
Nu am taiat capul nimanui...eram doar ironic....ai putea sa-mi explici motivul pentru care nu avem voie cu nume si/sau cu exemple concrete pe forum? Ca eu nu am vazut regula respectiva nicaieri; si nu inteleg din ce cauza mi-ai editat mesajul!gabitza23 wrote:Am facut raport..dar probabil seriful la care am facut raport a considerat ca nu triseaza echipa respectiva. Daca ma uit si eu mai bine, sunt 100% sigur ca nu triseaza:gabitza23 wrote:Edit Razvanica: Daca ai cazuri concrete, te rog sa faci raport. Nu se discuta astfel de probleme pe forum.
[edit Razvanica: Fara nume si exemple concrete pe forum. Poate ca seriful respectiv nu a gasit nici o legatura intre cele doua echipe si le-a cerut doar sa nu mai joace asa multe amicale intre ele. Nu trebuie sa le tai capul oamenilor pentru orice mica greseala]
Manager: Gabitza23
Team : Bombalaii Zalau
Division : A
7. Cheat accusations do not belong on the forum. Use the system in the game for this. See the menu: Manager - Other managers - Cheaters . The developers look at every accusation, so there is no need to start a topic about it on the forum. Managers who think that it is necessary even though it's not allowed, will receive a warning, and the topic will be deleted.
Harder, better, faster, stronger
-
- Team Board Member
Razvanica wrote:7. Cheat accusations do not belong on the forum. Use the system in the game for this. See the menu: Manager - Other managers - Cheaters . The developers look at every accusation, so there is no need to start a topic about it on the forum. Managers who think that it is necessary even though it's not allowed, will receive a warning, and the topic will be deleted.

Chiar nu stiam regula asta.
-
- Member of the Soccer Project Association
e o regula de bun simt. nu poti sa acuzi in stanga si in dreapta pe cineva doar pentru ca tie ti se pare ca triseaza. si daca nu triseaza? imaginea ii ramane terfelita, nu?
de aceea este un sistem pentru prinderea trisorilor, ii reclami, daca triseaza vor fi pedepsiti. daca nu ... nu. dar nu e corect ca imaginea unei persoane sa fie distrusa doar pentru ca altcineva il acuza pe nedrept.
ca poate acuzatia e pe drept cuvant? ok, dar pana la dovedirea ei .... trebuie sa aiba prezumtia de nevinovatie.
de aceea este un sistem pentru prinderea trisorilor, ii reclami, daca triseaza vor fi pedepsiti. daca nu ... nu. dar nu e corect ca imaginea unei persoane sa fie distrusa doar pentru ca altcineva il acuza pe nedrept.
ca poate acuzatia e pe drept cuvant? ok, dar pana la dovedirea ei .... trebuie sa aiba prezumtia de nevinovatie.
-
- Team Board Member
Aici trebuie sa-ti dau dreptate bunicutzule.....bunicutzu wrote:e o regula de bun simt. nu poti sa acuzi in stanga si in dreapta pe cineva doar pentru ca tie ti se pare ca triseaza. si daca nu triseaza? imaginea ii ramane terfelita, nu?
-
Re: Liga 1 - pronosticuri
ba care mi-a modificat pronosticurile ? ... razvanica te tii de shemecherii
numai eu si sharky1990 nimerisem scorul corect .... dar daca sharky1990 nu conteaza pt locurle 1 si 2 nu ai editat
aveam asa
FC Vaslui - FC Brasov 2
Rezultat corect: FC Vaslui 0 - 1 FC Brasov

numai eu si sharky1990 nimerisem scorul corect .... dar daca sharky1990 nu conteaza pt locurle 1 si 2 nu ai editat

aveam asa
FC Vaslui - FC Brasov 2
Rezultat corect: FC Vaslui 0 - 1 FC Brasov
Nu ar fi fost mai simplu sa le editez pe ale mele? Sau pe ale alora pe care ii vreau inaintea ta? Sau daca voiam sa dau SPFA unei persoane anume, nu puteam sa o fac pur si simplu? Aveam nevoie sa fac un concurs de pronosticuri pe care apoi sa le modific? Dar nah, e o vorba faimoasa care spune ca suma IQ-ului populatiei globului ramane constanta, chiar daca numarul locuitorilor creste.
-
ai stat cam mult pana sa dai replica asta
eu am acuzat dar tu ai jignit ... care fapta e mai grava ?
Nu mi se pare ca te-am jignit cu ceva si chiar nu am chef asta seara de discutii tampite. Daca nu poti purta conversatii la un alt nivel nu e vina mea si nici nu sunt dator sa iti raspund.cipriansimi wrote:ai stat cam mult pana sa dai replica asta
-
si cu pronosticurile mele cum ramane ?Razvanica wrote:Nu mi se pare ca te-am jignit cu ceva si chiar nu am chef asta seara de discutii tampite. Daca nu poti purta conversatii la un alt nivel nu e vina mea si nici nu sunt dator sa iti raspund.cipriansimi wrote:ai stat cam mult pana sa dai replica asta
ma refer la Vaslui cu Brasov ... eu situ ce am postat
Iar eu inca imi amintesc foarte bine actiunile pe care le fac. Poti sa apelezi la bunicutzu sau la moderatorii de pe global sa verifice daca a modificat cineva respectivul post. Eu m-am uitat si nu l-a modificat nimeni dar nu esti obligat sa ma crezi.cipriansimi wrote:si cu pronosticurile mele cum ramane ?Razvanica wrote:Nu mi se pare ca te-am jignit cu ceva si chiar nu am chef asta seara de discutii tampite. Daca nu poti purta conversatii la un alt nivel nu e vina mea si nici nu sunt dator sa iti raspund.cipriansimi wrote:ai stat cam mult pana sa dai replica asta
ma refer la Vaslui cu Brasov ... eu situ ce am postat