bati wrote:By ma zajímalo ako si prišiel nato, že ja som mal (FC KICK) zásluhu na tom že sa zápas s ŠK Javorník Makov neodohral? Veď ja som pozvánku poslal.....
Táto liga je dosť veľký omyl a fakt ľutujem, že som sa do nej prihlásil. Škoda času. Je veľa iných a kvalitnejších.
Ahoj. Čítal som tvoju poznámku. Som jedným z adminov
http://sp-slovakia.php5.sk a bývalí štatistik II. SR ligy. Je mi ľúto, že sa staviaš k celej hre takto.
Podľa pravidiel hostia (pozvané mužstvo) majú prijať pozvánku najneskôr jeden deň pred zápasom. Keď sa tak nestane, treba podať protest (mal si sa ozvať tu na fóre, alebo aspoň do pošty vedenia napísať, že tvoja pozvánka nebola prijatá). Ako tak pozerám tu na fóre neozval si sa, a neoznámil si, že tvoja pozvánka nebola ešte prijatá...
Liga je taká kvalitná akou to urobíme. Keď budeme neseriózny potom nebude mať nikto zážitok z hry. Od každého jedného z nás to závisí. Ja osobne budem pokračovať v tejto hre. Aj teba povzbudzujem aby si pokračoval v ďalšom ročníku.
chcem len jednu poznámku k tvojmu príspevku:
napísal si:
Podľa pravidiel hostia (pozvané mužstvo) majú prijať pozvánku najneskôr jeden deň pred zápasom. Keď sa tak nestane, treba podať protest (mal si sa ozvať tu na fóre, alebo aspoň do pošty vedenia napísať, že tvoja pozvánka nebola prijatá). Ako tak pozerám tu na fóre neozval si sa, a neoznámil si, že tvoja pozvánka nebola ešte prijatá...
Myslím že je tu strašne málo takých, ktorí niečo také písali. Mne sa tiež stalo, že mi niekto pozvánku neprijal a výsledkovo bola kontumácia v môj prospech bez problémov. Takže dá sa to.
Pre sťažujúceho: ten čo výsledky zadával, tak sa ti ospravedlnil, myslím že nejaký veľký probléém sa nestal. Ak si kvôli tomu taký rozhorčený, ľahká pomoc, nehraj túto ligu. Ja osobne sa ju budem snažiť hrať aj naďalej. A dúfam len, že sa tu nebudú prihlasovať takí manažéri, ktorí túto súťaž budú mať úplne na háku.
Otázka pre vedenie:
nesledujem veľmi 1. ligu, neviem ako to je tam s kontumáciami, v 2. lige to je hrozné. Nebolo by možno jednoduchšie zlúčiť obe ligy dokopy a hrať len jednu? Veď napr. aj španielska liga(ozajstná, nie SP) má 20 členov. Veď tu ide predsa o to, zahrať si čo najviac priateľských zápasov, ktoré takto majú aspoň nejaký náboj.