Nr accidentari pe sezon
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Nr accidentari pe sezon
Sezon interminabil de accidentari. Acum am 2 portari pe tusa. 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
In continuare mi se accidenteaza jucatorii pe banda rulanta! Acum am doar 6 jucatori, insa intr-o zi imi revin 2, apoi mi se accidenteaza altii 2!bizone wrote:mi-au revenit 2 jucatori, dar s-au accidentat altii doi. Deci tot 7 accidentati am! E incredibilbizone wrote:in momentul de fata am 7 accidentatiMaine imi vor reveni 2 jucatori...
POLI TIMISOARA!!!!

-
da ma omori cu accidentarile astea. cred ca deja devine concurs intre cei doi medici (de la mine si de la tine) cu cine are mai multi pe lista bolnaviciosilor. am adunat, daca am numarat bine, 19!!! accidentati in acest turbizone wrote:denteaza jucatorii pe banda rulanta! Acum am doar 6 jucatori, insa intr-o zi imi revin 2, apoi mi se accidenteaza altii 2!

-
Sezon interminabil de accidentari. Permanent 3 - 4 pe lista si nu cate o zi ci de la 5 in sus 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani

Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Credeam ca doar eu am probleme cu accidentarile...
In ultimele saptamani am avut cel putin 2 dot timpul accidentati, de 2 ori am avut cate sase. Partea proasta e ca mi se accidenteaza doar cei mai buni, de obicei din primul 11. Sezoanele trecute nu am avut probleme din astea. Sper ca de sezonul viitor sa nu mi se mai accidenteze in halul asta (chiar si 8-9 zile unii, de obicei cam 5 zile)
In ultimele saptamani am avut cel putin 2 dot timpul accidentati, de 2 ori am avut cate sase. Partea proasta e ca mi se accidenteaza doar cei mai buni, de obicei din primul 11. Sezoanele trecute nu am avut probleme din astea. Sper ca de sezonul viitor sa nu mi se mai accidenteze in halul asta (chiar si 8-9 zile unii, de obicei cam 5 zile)
Scuze pentru dublu-post dar mi s-a intamplat ceva ciudat. Am jucator accidentat cu 100%conditie

Pai nu e deloc ciudat, poate sa aiba mana rupta si atunci e pregatit fizic dar nu poate juca. Pana la urma, nu zice la ce ligamente e accidentat
Si e chiar foarte bine, asa il poti juca imediat dupa ce isi revine.

Harder, better, faster, stronger
Din doua una:
1. simuleaza k a facut blat...
2. s-a accidentat in timpul simularii de dimineata si dupa ce i-a scazut un pic a recuperat de la cele 15 puncte ce ii vin la conditie la aceasta simulare.....
1. simuleaza k a facut blat...
2. s-a accidentat in timpul simularii de dimineata si dupa ce i-a scazut un pic a recuperat de la cele 15 puncte ce ii vin la conditie la aceasta simulare.....
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
23 accidentari + ink 3 la jucatorii vanduti sau concediati. In total am avut parte de 26 accidentari in acest sezon... sper sa nu imi depasesc recordul de 32 pe sezon...
S29 - C?
S29 - C?
Sezonul curent am ajuns si eu la 18 accidentari, ma uit la ceilalti manageri si vad ca stau mai prost ca mine.
se poate vedea undeva cati accidentati ai avut pe sezon?
Mergi pe = ECHIPA - JUCATORI - STATISTICI - TOTAL si acolo ai sa vezi toate statisticile pentru jucatorii echipei tale.ic33 wrote:se poate vedea undeva cati accidentati ai avut pe sezon?
-
acum la sf de sezon mi s-au accidentat jucatorii pe banda rulanta ... 31 accidentati ... nu au mai contat jucatorii accidentati in lupta pentru titlu pt ca eram promovat cu 6 etape inainte de final ... probabil erau mai multi dar am facut multe transferuri ... minim 45 accidentati as fi avut
-
- Assistant Manager
Si eu...saptamana asta..am avut mai mult de 5 accidentati...acum mai am 4...