Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Ono ani nejde o to, zdali je hráč z centra nebo ne, ale (nedotrénovaného) juniora bere BS prostě za hotového hráče a tak i když může ještě trénovat, vypočítá to částku jako za maxnutého. Takže BS juniora nikdy nevypočítá správně.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
- Assistant Coach
Jaký je rozdíl mezi SW a CB?
SW hraje svůj maximální výkon pouze v pětičlenné obraně veprostřed...tudíž má uplatnění pouze v 5-3-2 a 5-4-1 na jediném místě...proto je to hráč v porovnání s ostatníma nejlevnějšíKiller IIV wrote:Jaký je rozdíl mezi SW a CB?
Agamator, FK CHMEL, C.6
-
Trochu pozdě, ale přecemartak1221 wrote:Ahoj všichni jsem nováček, tak sem teď možná budu psát častěji:D
moje první otázka: vždycky když kupuju nějaké hráče nebo prodávám tak určuju cenu podle tohoto simulátoru .......

Já bych cenu neurčoval podle simulátoru, ale podíval bych se na trh (TL), za kolik se prodávají srovnatelní hráči s tím mým. Nejdůležitější parametry u vytrénovaných hráčů jsou post, věk, agrese, celkové hodnocení, výkon. Musím najít na TL hráče, který se co nejvíce zhoduje s tím mým a podívat se na jaké ceně je (on i hráči okolo) a jaký je zájem (počet zájemců). A podle toho cenu určuji.
U nevytrénovaných hráčů nerozhoduje celkové hodnocení a výkon, ale hodnota skryté vlastnosti, to zda je hráč z tréninkového centra, či ne a pak také hodnoty jednotlivých vlastností. Když je hodnota vlastnosti do cca 35%, je velmi pravděpodobné, že ještě nebylo zjištěno maximum dané vlastnosti = je šance, že daná vlastnost bude mít ve vytrénovaném stavu vysokou hodnotu. Ale v okamžiku, kdy je vlastnost třeba 46% a nebo nedejbože třeba 52%, předpokládám, že byla vlastnost již vytrénována a zkončila někde blízko nad 50%, což je špatné a takový hráč už asi nikdy nebude vynikající. Na druhou stranu pokud se prodává nevytrénovaný junior a obě hlavní vlastnosti má vytrénované přes 90%, tak se prodá za velmi dobrou cenu - je zde prakticky jistota, že nebude úplně špatný

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Tak se taky jako nováček zeptám.
Když dám na trh hráče za 0€, klesne v týmu po jeho prodeji nálada o 5% jako při prodeji, nebo se to bere jako při neprodloužení smlouvy

Když dám na trh hráče za 0€, klesne v týmu po jeho prodeji nálada o 5% jako při prodeji, nebo se to bere jako při neprodloužení smlouvy

-
ty jsi myslel spíš "zdarma" když dáš hráče na trh vid??Mirek wrote:Tak se taky jako nováček zeptám.![]()
ale mám ten pocit,že i zdarmoš ti srazí morálku v týmu.
kua lidi, proc mi klesla nalada v týmu o 25% n zacatku novy sezony? to takle nikdy nebylo ne???? Misto 89 mam 74.... to je nahouby...Mi to sebere body zvykonu 

-
tak proc ti klesla o 25% tak to teda nevim neprodaval si neco? normalne klesne vsem o 10% na zacatku kazdy sezonyAlexej.K wrote:kua lidi, proc mi klesla nalada v týmu o 25% n zacatku novy sezony? to takle nikdy nebylo ne???? Misto 89 mam 74.... to je nahouby...Mi to sebere body zvykonu
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
Vem si kalkulačkuAlexej.K wrote:kua lidi, proc mi klesla nalada v týmu o 25% n zacatku novy sezony? to takle nikdy nebylo ne???? Misto 89 mam 74.... to je nahouby...Mi to sebere body zvykonu

Agamator, FK CHMEL, C.6
oooups
se omlouvam.. sem na to koukal z postele po probuzeni:D chybička 
edit: kdyz vyhodim kouče kterýho mam ´4 sezony, zvýší se mi týmový duch nebo ne?:D

edit: kdyz vyhodim kouče kterýho mam ´4 sezony, zvýší se mi týmový duch nebo ne?:D
-
Zvýší se ti morálka hráčů...Alexej.K wrote:oooupsse omlouvam.. sem na to koukal z postele po probuzeni:D chybička
FC Alkoholicks
-
Teď opravdu nevim, takže se ptám. To ho stačí jen vyhodit nebo se ti zvýší až po najmutí nového? A stejně tohle slyším prvně (po dvou a půl letech hraní), no člověk se furt učíkofi wrote:Zvýší se ti morálka hráčů...

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
Ne, až najmeš novýho. A je jedno, jestli bude mít hodnocení 30% a nebo 100%. Všem hráčům stoupne morálka tuším o 10%
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
Poradte prosím někdo jakou taktiku má upřednostňovat, do teď sem hrál 4-3-3,ale po postupu do E zvažuju prodat LF a RF a hrát 4-4-2 resp. 5-3-2 jak to vidíte vy?jaké máte zkušenosti?všem děkuji
-
to je strašně individualní, záleží jakej máš tým a čeho jsou tvoji hráči schopní v ruzných rozestaveních, pokud se bojíš , že budeš v E slabším týmem,tak mužu jedině doporučit nákup kvalitního SW a proti silnějším soupeřům hrát styl 5-4-1 beton ,ale to neznamená,že by ses měl zbavovat křídelních utočníků.TULEN wrote:Poradte prosím někdo jakou taktiku má upřednostňovat, do teď sem hrál 4-3-3,ale po postupu do E zvažuju prodat LF a RF a hrát 4-4-2 resp. 5-3-2 jak to vidíte vy?jaké máte zkušenosti?všem děkuji