Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

no tak máme dalšího sestupujícího... Ferda po zápase se mnou vyprovádá svůj tým....

u mě po prvním týdnu naprostá spokojenost.... 9bodů za první týden je o 9 bodů více než za první týden minulé sezony :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oslicek

Post by oslicek »

Tak dneska je přelomový den v dějinách našeho týmu - poprvé v historii na prvním místě divize A. Dělám si ihned screenshot, abych se pak mohl chlubit vnoučatům:-). Při pohledu na los to bohužel vydrží jen do pondělního kola:-(.
Jinak doufám, že sem dnešní výhrou bonovi nezasvinil a že mu pak ty tři body nebudou ve finále v boji o první místo.
Jinak myslím poprvé jsem absolvoval zápas s agresivitou nad 180 bez červené karty - to je asi další dnešní rekord.
No, a protože se starám do dneška o tým i raynookovi, který hrál dnes s beznadějně prvním de zoeloe's a předzápasová analýza ukázala raynookovu prohru o sedm bodů, tak sem zkusil takovou menší kulišárnu a akce se zadařila...
bono25
Team President

Post by bono25 »

první týden se mi absolutně nevyvedl - v plánech bylo 8-10 bodů...každopádně jsem očekával 2 vítězství doma a sbírat něco venku. 5 bodů je fakt málo :?
Dnešní zápas byl otázkou rozhodčího, ale karty se překvapivě otočily proti mně. Oslicek měl zářný týden, tak snad mu to co nejdéle vydrží 8)
tom17
Team President

Post by tom17 »

I já přidám krátce zhodnocení prvního týdne:
Za 4 body jsem nakonec rád (především bod urvaný v Blšanech při horším výkonu má svoji cenu) - těsně před začátkem sezóny se mi zranili oba RM, takže jsem ten post celý týden lepil jak se dalo.

Zatím sestupové vody, věřím, že do nich můj tým nepatří…

Jinak gratulace oslíčkovi a Pattrickovi k vydařenému vstupu do soutěže :D
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:no tak máme dalšího sestupujícího... Ferda po zápase se mnou vyprovádá svůj tým....
Škoda, přece jenom disponoval pořád hodně silným týmem (což jsem okusil hned v 1. kole). Samozřejmě má hodně úzký kádr, na více postech nemá adekvátní náhradu, ale k záchraně by to pravdopodobně stačilo.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
oslicek

Post by oslicek »

ach jo, tak dneska kapánek smůla. měl sem venku vyhrát 151:146, ale zranění mi to zhatilo a je z toho nakonec remíza s výkonem jen o dva body lepším:-(.

na zítřek mi budou chybět čtyři stěžejní hráči - zranění a karty vykonaly své. navíc je tam nevyzpytatelný rozhodčí (59). když koukám, že Patttrick může postavit všechno, tak nevím nevím.

jinak už všichni češi vypadli ze sestupových pozic, kromě raynooka - takže zejména zítra se koukej raynooku snažit! a ferdy, který tuhle sezónu odpískal.
bono25
Team President

Post by bono25 »

dneska jsme dopadli stejně..já doma taky o dva lepší 149:147 a nestačilo to na výhru...letošní sezonu nejspíš zítra po prohře u našlápnutýho De Zoeloe´s odpískám a zkusim poprvé od géčka pohár :lol:
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote:dneska jsme dopadli stejně..já doma taky o dva lepší 149:147 a nestačilo to na výhru...letošní sezonu nejspíš zítra po prohře u našlápnutýho De Zoeloe´s odpískám a zkusim poprvé od géčka pohár :lol:
já bych to neodpískával, vem si, že tu bude opravdu každý ztrácet body s každým (vyjma cartusa a teď ferdy), tudíž se to může vyvrbit ještě všelijak. rozhodně se to ještě vyrovná.

pohár budeš mít v tom případě asi ložený minimálně semifinále spolu s widlakem a strakapúdem, protože to podle mě všichní áčkaři vypustí. tak hodně štěstí v něm a ať neproděláš.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no když si vzpomenu, jak jsem tohle dobou minulou sezonu slavil historicky prvni body v Adivizi a nyni jsem na bronzu s 12body, tak tomu moc nerozumim, kdyz mam porad stejny mančaft :lol: ...každopádně jsem za to rád.

Jsem od pátku bez netu, nyní jen rychlovka přes mobil, tak nemužu moc zkoumat, ale dal jsem si do oblíbených 4 hráče z Ferdovo výprodeje a pak koukám, že na třech z nich má Widlak už hozených 13M (a Nike Intelligent 12M), což je vzhledem k jejich věku přehnaný jak prase, no ale jsou to kvalitní hráči a holt mají asi oba manageři dost peněz... .každopádně je jisté, že ani jeden z nich nepřijde ke mě do týmu :roll:

K zítřejšímu zápasu s Oslíčkem, škoda že jsem to trochu prokaučoval a na dnešek jsem si nechal nalosovat tři PrP, takhle to bude teda vyrovnaný, když Oslíček říká, že má opory ze hry (nekoukal jsem na jeho tým - přes mobil je to pomalý).

Mám dilema co s SP pohárem, vypouštět ho nechci to není můj styl, ale když je ta liga tak pěkně rozehraná, tak .... no kua nevím :?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak gratulace Oslikovi k výhře. I s červenou kartou měl lepší výkon a tak vyhrál zaslouženě....

Vypadá to, že letos to je souboj De Zoele´s s Totema Baka..... tak věřme v český vítězný konec :lol:
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:tak gratulace Oslikovi k výhře. I s červenou kartou měl lepší výkon a tak vyhrál zaslouženě....

Vypadá to, že letos to je souboj De Zoele´s s Totema Baka..... tak věřme v český vítězný konec :lol:
dík za gratulaci, ale měl sem staženou prdel, protože takový rozhodčí pro mě bývá pohromou. rozhodly tvoje tři přátelské poháry, které ti rozkopaly morálku a fyzičku - když sem si to hodil ráno do BS, vypadalo to na plně vyrovnaný výkony.

asi bych s tebou dost výrazně nesouhlasil - viděl bych to na souboj bizona (který už si po zápase s tebou a po dnešku s Czechline vybral smůlu na několik sezón dopředu) s bunicii (který mi neustále přeplácí hráče, který chci kupovat :-( a až dožene morálku, bude opět asi nejlepší). o třetí místo si to rozdám asi s de zoeloe's a viastore. zoeloe má sice výborný tým, ale měl také první dva týdny hooodně lehký los. myslím, že v druhé polovině soutěže začně výrazněji ztrácet.
bono25
Team President

Post by bono25 »

letos to vypadá na opravdu zajímavou sezonu....bohužel pro mě jsem ztratil dost zásadně hned zkraje a nemá smysl bojovat o 5.místo...takže letos to vidim na boj o pohár a snad bezproblémovou záchranu (i když to tak snadné jako v posledních sezonách nebude).

minimálně 6 týmů letos skončí přede mnou, netřeba je jmenovat :lol: loni mi asi přála více štěstěna, jinak si nedovedu představit ten hrozný start 8)
oslicek

Post by oslicek »

bono25 wrote:letos to vypadá na opravdu zajímavou sezonu....bohužel pro mě jsem ztratil dost zásadně hned zkraje a nemá smysl bojovat o 5.místo...takže letos to vidim na boj o pohár a snad bezproblémovou záchranu (i když to tak snadné jako v posledních sezonách nebude).

minimálně 6 týmů letos skončí přede mnou, netřeba je jmenovat :lol: loni mi asi přála více štěstěna, jinak si nedovedu představit ten hrozný start 8)
no, já sem úplně zapomněl na Patttricka, čímž se mu omlouvám, který má zatím fazónu jak víno a docela dost těžkých soupeřů za sebou. což je asi i ten šestý tým, který by mohl skončit před tebou :-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oslicek wrote: no, já sem úplně zapomněl na Patttricka, čímž se mu omlouvám, který má zatím fazónu jak víno a docela dost těžkých soupeřů za sebou. což je asi i ten šestý tým, který by mohl skončit před tebou :-)
no já bych to nepřeceňoval, přece jen mám stejný tým, který loni na poslední chvili ukopal záchranu v posledním kole. Na posilách bych sice rád pracoval, pár mega mám, ale vhodný hráči jsou hrozně přeplacený a do takových bojů nejdu.....
bono25
Team President

Post by bono25 »

je to spíš otázka startu a síly soupeřů z počátku sezony...vidim to tak, že přede mnou budou 3 Rumuni, ty, Resi, Zoeloe´s a možná i Noppp (i když nevim, co zatím vyvádí).
I přes dobrý start očekávám Patttricka někde na 7.-8. místě 8)

na sestup to vidím letos jasně i Cartuse a Ferdy, nejasně i Raynooka (ačkoliv bych si přál opak), Royal Wolves a Babelki. Celkově od nováčků neočekávám letos žádný zázrak a možná (naneštěstí pro ně) bude hrát velkou úlohu i zkušenost.

Každopádně mi to pohár letos dost zkomplikuje, ale jinou sezonu nebude tak předem ztracený start sezony. :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”