Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Jaromir Blazek
Team Board Member

Re: Šlechtická Mince 10 - Jubilejní

Post by Jaromir Blazek »

Hadis wrote:
Big El wrote: Hm. Na tom něco bude. Pane Pupajdí, mohu také k Vám do učení? Prosíííííím.
Já už tam jsem :lol:
Já už tam jsem taky ale připadám si stále jako prvňáček před učitelským, a čekám kdy zase přijde věta " žáku jeden ty jsi neposlouchal když jsem tě to učil " :D :lol:
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Není důležité zvítězit , ale zúčastnit se
Jaromir Blazek
Team Board Member

Post by Jaromir Blazek »

Zítra hraji zápas s největší favoritem naší skupiny s týmem FK Bolka FOREVER a doufám že střelci tohoto týmu dneska pořádně popijí a zítra budou milosrdní poněvadž náš manažer je tak trochhu srandista naplánoval plno zápasů ale přitom taky rozprodal co se dalo a co se dá tak dal ještě na trch, tudíž nálada v kelu a morálka hráčů taky někde za kopečkem zvaný Kozákov.Tak jsem tu sestavu tak různě zalepil a můžou teda přijet k nám na dědinu si zahrát vrcholný zápas. :lol: :D :mrgreen:
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Post by pupajdi13 »

Jaromir Blazek wrote:Zítra hraji zápas s největší favoritem naší skupiny s týmem FK Bolka FOREVER a doufám že střelci tohoto týmu dneska pořádně popijí ............

No dneska nás manažer tohoto týmu vyšplouchl z jednoho turnaje (1:0) - takže Vás nečeká nic lehkého :roll:
snad jedině,jestli se fakt ožrali po výhře nad námi,tam bych viděl positivum :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

Jaromir Blazek wrote:...naplánoval plno zápasů ale přitom taky rozprodal co se dalo a co se dá tak dal ještě na trch, tudíž nálada v kelu a morálka hráčů taky někde za kopečkem zvaný Kozákov.:lol: :D :mrgreen:
A tohle tě naučil Pupajdí?
To bude moc zajímavá škola :lol:
Tak co bereš mě do učení?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Mikel8
Team Board Member

Post by Mikel8 »

Pupajdí bere jen nadějný mladíký se skrytou 100 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Manažer:Mikel8
Tým:FC Chellsea
Hadis

Post by Hadis »

Dnes další ( kolikátá už v pořadí tohoto turnaje ? ) prohra.
Tentokrát jsme podlehli 2:0 na půdě týmu ACS.
Vypadá to, že ani tentokrát se do dalších bojů nepodívám :lol:
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

Mikel8 wrote:Pupajdí bere jen nadějný mladíký se skrytou 100 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Výborně :lol: Pupajdí skrytou 100% mám. A na manažera jsem taky ještě mladík (relativně) :wink: Dokonce jsem ochotný si píchnout do žil inkoust, aby mi tam kolovala modrá krev :mrgreen:
Elnino Prague

Jaromir Blazek
Team Board Member

Post by Jaromir Blazek »

Big El wrote:
Jaromir Blazek wrote:...naplánoval plno zápasů ale přitom taky rozprodal co se dalo a co se dá tak dal ještě na trch, tudíž nálada v kelu a morálka hráčů taky někde za kopečkem zvaný Kozákov.:lol: :D :mrgreen:
no je pravda že zrovna tohle mě Pupajdí neučil , kázání jsem si vyslechl a bylo mi doporučeno naším vedením abych navštívil naše tréninkové sídlo na Sibiři.Ale jinak škola Pupajdího je suprová. :D vřele doporučuji :mrgreen:
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Jaromir Blazek
Team Board Member

Post by Jaromir Blazek »

Tak dneska od 18 hod jsme se odehrál zápas Sparta Tatobity 0 : 2 FK Bolka FOREVER .S výkony 111 : 128 .Utkání se odehrálo v předpokládaném obraze.Domácí se zuby nechty bránily a hosté bušily do obraných řad jak zběsilý.Ale zápas by se mohl odvíjet jinak kdyby náš nejzkušenější střední obránce Jaromír Kalivoda neudělal tak neohrabaný obranný zákrok :cry: :oops: ( tohle by snad neudělalo ani děcko v přípravce ) :mrgreen: který tak dal velikánskou šanci hostům změnit stav utkání pomocí pokutového kopu.A ty se šance chopily úspěšně.Náš brankář krásně zaplachtil vzduchem ( že by ani skokan Janda se za to nestyděl )k tyči ,ale bylo to k prdu poněvadž pokutový kop byl kopnut do prostřed branky. :D Tak snad příště. V 53. minutě utkání při šanci hostujícího pravého útočníka Israel Soto Torres , náš brankář Radek '*= Bláža =*' Kadlec brilantním zákrokem udržel alespon malou naději na to ,že by se mohl někdo z našeho týmu ukopnout a vyrovnat jedno brankový náskok soupeře.Ale nestalo se a v 57. minutě přišel trest za výraznou pasivitu a to v podobě vstřelení druhého gólu do naší sítě.A tím bylo dílo hotové. :(
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:
[/quote]
No já se přiznám, že si nemyslím,že bys zrovinak ty potřeboval Pupajdího školu :wink: - podle mě jsi už dost zkušenej manažer :wink:, v naší školce manažerské probíhaj rady typu - kdy hrát , co hrát,co prodat ,co koupit , jak nastavit na soupeře takovýho onakýho .....atd atd atd - tohle mistr Big El má v malíčku já se domnívám :lol:
spíš bych tě vzal jako svýho asistenta , na problémové neposlušné žáčky :mrgreen:
Jaromir Blazek
Team Board Member

Post by Jaromir Blazek »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote:

spíš bych tě vzal jako svýho asistenta , na problémové neposlušné žáčky :mrgreen: [/i]

hm tak to je asi na mě co jako neposlušný žáček?? :D :mrgreen:
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote:
No já se přiznám, že si nemyslím,že bys zrovinak ty potřeboval Pupajdího školu :wink: - podle mě jsi už dost zkušenej manažer :wink:, v naší školce manažerské probíhaj rady typu - kdy hrát , co hrát,co prodat ,co koupit , jak nastavit na soupeře takovýho onakýho .....atd atd atd - tohle mistr Big El má v malíčku já se domnívám :lol:
spíš bych tě vzal jako svýho asistenta , na problémové neposlušné žáčky :mrgreen:
[/quote]

No, kdy koupit, kdy prodat, jak koupit levně a jak prodat draze, to jsou takový ty věci, které ještě ani Mr. Big El vychytaný nemá. Popravdě řečeno - když se mistr Big El podíval na konci loňské sezóny do truhličky, tak zaplakal. A když se podíval na to, kolik zaplatil za příchody posil, tak taky plakal dál a zpytoval svědomí :?

Ale jinak místo asistenta beru. Mám jen tři dotazy: 1) Kolik platíš? 2) Bude to stejně náročné jako práce toho asistenta, kterého jsem nikdy neměl? 3) Poskytneš mi bič, nebo si mám koupit vlastní? :mrgreen:
Elnino Prague

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:
Ale jinak místo asistenta beru. Mám jen tři dotazy: 1) Kolik platíš? 2) Bude to stejně náročné jako práce toho asistenta, kterého jsem nikdy neměl? 3) Poskytneš mi bič, nebo si mám koupit vlastní? :mrgreen:
1.) tak platím v Šlechtických mincích to se ví :lol: ( přesnou cifru necháme až na osobní pohovor ) :wink:
2.) občas se je více jak náročná,když se ti sejde víc žáčků dychtivývh po vědění v jeden moment,tak to je pěknej kolotoč :lol:
3.) Rákosku samozřejmě vyfasuješ :mrgreen: , k ní roubík , klepeta a pepřák :lol:
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote:
1.) tak platím v Šlechtických mincích to se ví :lol: ( přesnou cifru necháme až na osobní pohovor ) :wink:
2.) občas se je více jak náročná,když se ti sejde víc žáčků dychtivývh po vědění v jeden moment,tak to je pěknej kolotoč :lol:
3.) Rákosku samozřejmě vyfasuješ :mrgreen: , k ní roubík , klepeta a pepřák :lol:
Výborně, výborně. Ještě uvidíme na tom pohovoru, kolik dáš. To bude klíčové. Jinak si to ale zkusím zařídit co nejjednodušší. Lekce budou probíhat na Maledivách, já budu v lehátku, po boku sexy krasavice, v ruce koktejl, v druhé ruce bič a študentíci se potí. Takže předběžně se mnou počítej.
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

Vyždímaná sestava Elnina předvedla proti B diviznímu Lundometu výkon na hranici sebeobětování. Žel nestačilo to na víc, než na VÝHRU O DVA GÓLY :mrgreen: :P :D

Těžkopádné soupeře jsme utopili v dešti. Nám naopak pršelo štěstí. Nadšení v Modřanech popsat nelze :!:

Elnino Prague - 1. FC Lundomet 4:2 (131:109)

Prohra s Primisimem jest tak odčiněna. Avšak lehké to ještě nebude. V odvetách hrajeme doma s Valencií, ale u Lundy i u Prima.

1 Primisimo FC 6 2 0 1 +5 7 2
2 Elnino Prague 6 2 0 1 +2 6 4
3 1. FC Lundomet 6 2 0 1 0 4 4
4 ValenciaCF 0 0 0 3 -7 2 9
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”