1 FC Letenská šlechta 7 2 1 1 +3 5 2
2 STEINERPOOL 6 2 0 2 0 2 2
3 FC Mandak 6 2 0 2 -2 4 6
4 FC Chellsea 4 1 1 2 -1 4 5
Mikel dnes hraje o naději s Mandákem

Moderator: Czech Moderators
na tomto zápase máme své pozorovatele, neboť jeden z těchto týmů nás vyzve ve vyřazovací částiBig El wrote:Tak už to začíná. Elnino poslalo proti Lundometu to nejlepší. Sázíme na to, že soupeř šetří Áčko na Český pohár a chceme uhrát remízu a první místo ve skupině. Tak uvidíme
Ano, ano. Jsme si toho sakra dobře vědomi. A hrát doma s Dynamem, nebo venku v S Chmelem je přece jen drobounký rozdílagamator wrote:na tomto zápase máme své pozorovatele, neboť jeden z těchto týmů nás vyzve ve vyřazovací částiBig El wrote:Tak už to začíná. Elnino poslalo proti Lundometu to nejlepší. Sázíme na to, že soupeř šetří Áčko na Český pohár a chceme uhrát remízu a první místo ve skupině. Tak uvidíme
jj, kdyby na to došlo,tak jste v pivním ráji vřele vítániBig El wrote: Ano, ano. Jsme si toho sakra dobře vědomi. A hrát doma s Dynamem, nebo venku v S Chmelem je přece jen drobounký rozdíl![]()
I když - kdyby to náhodou nevyšlo, tak se u Vás aspoň napijem zlatavého moku.
Mimochodem, jak se Vám ten mač líbí?
A dobrá věc se podařila!!!agamator wrote:jj, kdyby na to došlo,tak jste v pivním ráji vřele vítániBig El wrote: Ano, ano. Jsme si toho sakra dobře vědomi. A hrát doma s Dynamem, nebo venku v S Chmelem je přece jen drobounký rozdíl![]()
I když - kdyby to náhodou nevyšlo, tak se u Vás aspoň napijem zlatavého moku.
Mimochodem, jak se Vám ten mač líbí?zatim prohráváte 1:0, ale tlačíte fest
Pan domácí nevěřil, že by se mohl plán Dynama a Elnina zrealizovat, ale je to tady:pupajdi13 wrote:Kucí nechcete abych vám pujčil ? že?Big El wrote:
Výborně, takže plán máme.Teď ho jen zrealizovat
![]()
![]()
![]()
Čéče, ale doufám, že tě fakt sundám. Podřídil jsem Minci i ligu, takže na Lundu vyběhlo Ačko. Pak hrálo i dnešní ligu, ale ukopalo jenom plichtu. Kdybych jim dal volno, tak mám o 2 body víc, no snad mě to na konci sezóny nebude mrzetps2512 wrote:Přesně tak...pokud jsou plány tak se musí dodržet. Nedám ti ale nic zadarmo!!!!!
Mám takovej pocit že poslední dobou hraju jen s tebou![]()
![]()
uvidíme, kdy se bude hrát a podle toho nastavím buď A nebo B týmBig El wrote:Čéče, ale doufám, že tě fakt sundám. Podřídil jsem Minci i ligu, takže na Lundu vyběhlo Ačko. Pak hrálo i dnešní ligu, ale ukopalo jenom plichtu. Kdybych jim dal volno, tak mám o 2 body víc, no snad mě to na konci sezóny nebude mrzetps2512 wrote:Přesně tak...pokud jsou plány tak se musí dodržet. Nedám ti ale nic zadarmo!!!!!
Mám takovej pocit že poslední dobou hraju jen s tebou![]()
![]()
No a do třetice hrálo i stebou, bo se nemělo na co šetřit, zejtra šanci mít nebude
přesně k tomuhle jsem tě chtěl vyprovokovatHadis wrote:Hele kámo, copak jsi neviděl, v jakm stavu byl můj tým na začátku tohoto turnaje ?
Máš na to i ty svůj podíl![]()
Tak nebreč nad rozlitým vínem.
Další ročník jdu tvrdě na postup ze skupiny![]()
![]()
Hadis