Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by MošnaM »

LampardFrank8 wrote:Potřeboval bych poradit....mám stadion o velikosti 10 000 míst a 25 137 fandů a tak se chci zeptat, jestli mám stadion zvětšit nebo peníze dát do něčeho jiného........díky
Zajímavá otázka do diskuze. K tomu by se hodilo i hlasování :wink: . Dostaneš dvě různé odpovědi :lol: .

Ano byli tu týmy, co s desetitisícovým stadiónem vyhráli Áčko - peníze získávali pravděpodobně obchodem a z turnajů. Nevím.

Já jsem zastánce klubu, jako ekonomicky fungujícího a soběstačného celku, a tím pádem bych byl pro stavbu. Namítnou jiní, že vložená investice se vrátí až za moc sezon - já to vím, ale hlavním ukazatelem pro mne vždy bylo, aby ligové zápasy nebyli ztrátové. A to jsem při mých momentálních nákladech na platy (cca 300K) na hranici snesitelnosti se svým třicetitisícovým stadiónem. Ještě, že jsem průběžně stavěl :wink: . SPMT ti poradí dokonce, že nejvýhodnjší je mít větší stadión, než je počet fans - tvoji plus hostující diváci znamenají největší zisk. Ale zase kde bych na takový stadión bral peníze. Takže jedu zlatou střední cestou - stadión je vždy o pár tisíc míst menší, než počet fans a tím pádem vstupenky jedu v cenách 19 - 14 euro. Níž jít nemusím a stadión zaplním. A zbytek vydělaných peněz vrážím do hráčů, abych taky něco hrál.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Chci poradit prodávám Brankáře má +/- 80 % Agre. hodně přes 90... 20 roků teď je nabídka 1,4 mega
podle mě docela hooodně přemrštěná ale nu coš kdo by nebral !! Až na to že tu nabídku dál Háčkař ktéry hráje chvilku a je to jeho myslim první kup !! mám vzít jeho nabídku nebo mám vzít o 200tisíc menší (tedy nějak 1,25 Mega ) co by jste udělaly vy ?
Já myslim že když vezmu tu velkou tak mám takřka jistej Ban :(
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Se(basty)an wrote:Chci poradit prodávám Brankáře má +/- 80 % Agre. hodně přes 90... 20 roků teď je nabídka 1,4 mega
podle mě docela hooodně přemrštěná ale nu coš kdo by nebral !! Až na to že tu nabídku dál Háčkař ktéry hráje chvilku a je to jeho myslim první kup !! mám vzít jeho nabídku nebo mám vzít o 200tisíc menší (tedy nějak 1,25 Mega ) co by jste udělaly vy ?
Já myslim že když vezmu tu velkou tak mám takřka jistej Ban :(
já bych se nebál....výkon bude kolem 70...posle mě je cena adekvátní
Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

LampardFrank8 wrote: já bych se nebál....výkon bude kolem 70...posle mě je cena adekvátní
tohle bude hrát výkon 70 :lol: :lol:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1#
už to je 1,6 mega :?
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=19624238
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Se(basty)an wrote:
LampardFrank8 wrote: já bych se nebál....výkon bude kolem 70...posle mě je cena adekvátní
aspon podle BS ano
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

LampardFrank8 wrote:
Se(basty)an wrote:
aspon podle BS ano
já bych to neřešil....základní nabídka byla 400K a k největší se došlo přehazováním takže dobrý
puzzle

Post by puzzle »

ikdyž nejsem na SP nový tak mám 3 otázky

1) k čemu přesně je dobré skryté vlastnost
2)Jaký je rozdíl mezi Základním centrem mládeže a hypermoderním protože co hraju 3sezony tak mě přišel 1 hráč a druhý nebyl dost dobrý aby..... a to mám hypermoderní centrum a šef trenéra na 100%
3) Do jaké míry ovlivní taktika na zápas výsledek zápasu protože včera jsem hrás s hráče co má hráče max 80 a já mám hráče max 90 takže o něco lepší a prohrál jsem 2:0?? to je trošku dovné ne?
Děkuji za odpovědi...(prosil bych o odpovědi někoho zkušeného...děkuji)
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Hák

Post by Hák »

puzzle wrote:ikdyž nejsem na SP nový tak mám 3 otázky

1) k čemu přesně je dobré skryté vlastnost
2)Jaký je rozdíl mezi Základním centrem mládeže a hypermoderním protože co hraju 3sezony tak mě přišel 1 hráč a druhý nebyl dost dobrý aby..... a to mám hypermoderní centrum a šef trenéra na 100%
3) Do jaké míry ovlivní taktika na zápas výsledek zápasu protože včera jsem hrás s hráče co má hráče max 80 a já mám hráče max 90 takže o něco lepší a prohrál jsem 2:0?? to je trošku dovné ne?
Děkuji za odpovědi...(prosil bych o odpovědi někoho zkušeného...děkuji)
1) Skrytá vlastnost je jedna ze třech hlavních vlastností, která přispívá k celkovému hodnocení dvojnásobnou váhou než ostatní vlastnosti (cca každých 7,5% hlavních vlastností je 1% celkového hodnocení. U ostatních vlastností to je 15% na 1%)

2) Základní centrum - mladík chodí co cca 60dní
Profesionální centrum - mladík chodí co cca 40 dní
Hypermoderní centrum - mladík chodí co cca 20 dní

To že hráč chodí neznamená že hráč vždy příjde. Je to buď že příjde, nebo nepříjde, vždy 50:50. Je to o náhodě. Ale podle typu centra se zkracují tyto intervaly.

3) Na to, že říkáš že nejsi nový tak děláš celkem začátečnické chyby. Jestli je teda tvůj tým 1.FC Krvavý Prapor. Protože celkový výkon dávají výkony jednotlivých hráčů + nálada v týmu + nastavená agresivita. Ty máš sice v týmu nějaké 90ky, ale když už mají přes 30roků, nebo mají nízkou fyzičku tak jak u tebe mají, tak se nemůžeš divit že zahrají hůř než odpočatý slabší hráč. A dva lepší hráči tým nedělají. Měl by jsi se zaměřit místo starých hráčů spíše na mladší hráče, nechávat je také odpočinout a posílat do zápasu s co možná nejvyšší morálkou a fyzičkou. Pak podají vyšší výkon jednotliví hráči a tím zahraje lépe i celý tým.
SK Kobeřice - E.36
puzzle

Post by puzzle »

no tak nevím tu 2 proptože hypermoderní centrum už nějaký ten měsíc mám a přišel jenom 1 a ten nebyl dost silný aby se dostal do 1 mužstva takže nic :evil:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Hák

Post by Hák »

puzzle wrote:no tak nevím tu 2 proptože hypermoderní centrum už nějaký ten měsíc mám a přišel jenom 1 a ten nebyl dost silný aby se dostal do 1 mužstva takže nic :evil:
Jestli Ti předchozí mladík přišel(nepřišel) když jsi měl ještě profesionální centrum, tak i když se posléze dostavělo hypermoderní, tak trvalo opět dalších 40dní než mladík přišel aby už v hypermoderním chodil co 20dní. Takže tomu odpovídá až 60dní mezi kterými přišel 1mladík. Dalšího mladíka očekávej v následujícím týdnu. Je to prostě tak :wink:
SK Kobeřice - E.36
kopeckar

Post by kopeckar »

Jaké máte zkušenosti s výkonem SW na postu LB? Já měl dojem, že to už je ob dvě místa v rozestavení a že by to mělo být o 12-14 méně a ten můj mi tam zahrál jen o 8 méně (67-59). :wink:

http://snowmane.soccerproject.com/spnew ... ID=4371389
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

když přijde do týmu hráč na volný přestup, klesne tím týmová nálada ? doufám že jo, tím by byl můj zítřejší soupeř dost oslaben...
Hadis

Post by Hadis »

tomkycz wrote:když přijde do týmu hráč na volný přestup, klesne tím týmová nálada ? doufám že jo, tím by byl můj zítřejší soupeř dost oslaben...
přestup, jako přestup.... takže předpokládám, že ano
AC Had Bozak

oslicek

Post by oslicek »

MošnaM wrote:
LampardFrank8 wrote:Potřeboval bych poradit....mám stadion o velikosti 10 000 míst a 25 137 fandů a tak se chci zeptat, jestli mám stadion zvětšit nebo peníze dát do něčeho jiného........díky
Zajímavá otázka do diskuze. K tomu by se hodilo i hlasování :wink: . Dostaneš dvě různé odpovědi :lol: .

Ano byli tu týmy, co s desetitisícovým stadiónem vyhráli Áčko - peníze získávali pravděpodobně obchodem a z turnajů. Nevím.

Já jsem zastánce klubu, jako ekonomicky fungujícího a soběstačného celku, a tím pádem bych byl pro stavbu. Namítnou jiní, že vložená investice se vrátí až za moc sezon - já to vím, ale hlavním ukazatelem pro mne vždy bylo, aby ligové zápasy nebyli ztrátové. A to jsem při mých momentálních nákladech na platy (cca 300K) na hranici snesitelnosti se svým třicetitisícovým stadiónem. Ještě, že jsem průběžně stavěl :wink: . SPMT ti poradí dokonce, že nejvýhodnjší je mít větší stadión, než je počet fans - tvoji plus hostující diváci znamenají největší zisk. Ale zase kde bych na takový stadión bral peníze. Takže jedu zlatou střední cestou - stadión je vždy o pár tisíc míst menší, než počet fans a tím pádem vstupenky jedu v cenách 19 - 14 euro. Níž jít nemusím a stadión zaplním. A zbytek vydělaných peněz vrážím do hráčů, abych taky něco hrál.
Můj osobní názor je, že pokud chci maximalizovat ekonomickou stránku věci a zároveň herní, tak stadión by měl mít ca. 5-10K méně míst než máš fanoušků. Nicméně tu herní stránku seš nucen využívat nanejvýš v áčku, tudíž bych se nebál stavět, co to dá až někam ke 25-35K.
puq
Assistant Coach

Post by puq »

nie som novacik ale jedna vec mi vrta hlavou...ako je mozne ze tento hrac http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=21194019 po kazdom zapase brutalne straca fyzicku...vcera vecer este mal 98 fyzicky a dnes rano po odohrati ligoveho zapasu je na 87%...pritom nedavno dotrenoval vydrz a ma ju na 90%...co ine ma este vplyv na fyzicku?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”