Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 10 - Jubilejní

Post by pupajdi13 »

dneska kopeme ve Steinerpoolu a bude se lámat chleba ve skupině :wink: - klucí dostali jasný ukol - nesmí projet za žádnou cenu :mrgreen:

1 FC Letenská šlechta 7 2 1 1 +3 5 2
2 STEINERPOOL 6 2 0 2 0 2 2
3 FC Mandak 6 2 0 2 -2 4 6
4 FC Chellsea 4 1 1 2 -1 4 5

Mikel dnes hraje o naději s Mandákem :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

Tak už to začíná. Elnino poslalo proti Lundometu to nejlepší. Sázíme na to, že soupeř šetří Áčko na Český pohár a chceme uhrát remízu a první místo ve skupině. Tak uvidíme :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
agamator
Team Manager

Post by agamator »

Big El wrote:Tak už to začíná. Elnino poslalo proti Lundometu to nejlepší. Sázíme na to, že soupeř šetří Áčko na Český pohár a chceme uhrát remízu a první místo ve skupině. Tak uvidíme :P
na tomto zápase máme své pozorovatele, neboť jeden z těchto týmů nás vyzve ve vyřazovací části :)
Agamator, FK CHMEL, C.6
Big El

Post by Big El »

agamator wrote:
Big El wrote:Tak už to začíná. Elnino poslalo proti Lundometu to nejlepší. Sázíme na to, že soupeř šetří Áčko na Český pohár a chceme uhrát remízu a první místo ve skupině. Tak uvidíme :P
na tomto zápase máme své pozorovatele, neboť jeden z těchto týmů nás vyzve ve vyřazovací části :)
Ano, ano. Jsme si toho sakra dobře vědomi. A hrát doma s Dynamem, nebo venku v S Chmelem je přece jen drobounký rozdíl :mrgreen:

I když - kdyby to náhodou nevyšlo, tak se u Vás aspoň napijem zlatavého moku.

Mimochodem, jak se Vám ten mač líbí?
Elnino Prague

agamator
Team Manager

Post by agamator »

Big El wrote: Ano, ano. Jsme si toho sakra dobře vědomi. A hrát doma s Dynamem, nebo venku v S Chmelem je přece jen drobounký rozdíl :mrgreen:

jj, kdyby na to došlo,tak jste v pivním ráji vřele vítáni :wink: zatim prohráváte 1:0, ale tlačíte fest :)
Agamator, FK CHMEL, C.6
Big El

Post by Big El »

agamator wrote:
Big El wrote: Ano, ano. Jsme si toho sakra dobře vědomi. A hrát doma s Dynamem, nebo venku v S Chmelem je přece jen drobounký rozdíl :mrgreen:

jj, kdyby na to došlo,tak jste v pivním ráji vřele vítáni :wink: zatim prohráváte 1:0, ale tlačíte fest :)
A dobrá věc se podařila!!!

S velikým kusem štěstí Elninové ukopali v Areně Gorana Vyližpiče cennou remízu. Domácí se po půlhodině hry ujali vedení, pak přišlo nešťastné zranění jejich LB, za nějž neměli plnocennou náhradu. Přesto náš tým přehrávali. Elnino se nadechlo k mohutnému závěru až v poslední dvacetiminutovce, kdy se již domácí snažili skóre ubránit. Neujaly se dvě střely, které letěly těsně vedle, ani hlavička z hranice malého vápna. Zodpovědnost na sebe vzala naše loňská posila z Rumunska, Sorin Burdujan, který předvedl úžasnou akci. Cituju unešeného pisálka místního plátku: Sorin Burdujan prošel obranným valem jako nůž máslem, přičemž dvěma obráncům nasadil jesličky, obešel i dezorientovaného gólmana a napálil míč do sítě! Soupeře svou akcí dokonale zaskočil, zůstávají stát s otevřenými ústy...

Takže všehovšudy:

1. FC Lundomet - Elnino Prague 1:1 (135:131)
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote:
Výborně, takže plán máme. :mrgreen: Teď ho jen zrealizovat :wink:
Kucí nechcete abych vám pujčil ? že? :lol: :lol: :lol:
Pan domácí nevěřil, že by se mohl plán Dynama a Elnina zrealizovat, ale je to tady:

1 Elnino Prague 13 4 1 1 +7 13 6
2 1. FC Lundomet 13 4 1 1 +4 9 5
3 Primisimo FC 6 2 0 4 +2 7 5
4 ValenciaCF 3 1 0 5 -13 4 17

1 FK CHMEL 18 6 0 0 +9 12 3
2 Dynamo Oleksovice 10 3 1 2 +5 11 6
3 1. FC BRNO ,,A,, 4 1 1 4 -7 3 10
4 Defekti.cz 3 1 0 5 -7 5 12

Tým není v takové fazóně, jako loni, ale přesto uděláme vše, abychom přes Dynamo přešli.
Elnino Prague

tomkycz

Post by tomkycz »

no tak my jsme trnuli jak dopadne poslední zápas ve skupině, neboť nás mohlo udržet nad vodou pouze vítězství FCB Shucadlo nad Devils Team a jelikož měl později ten den xixor důležitější match v Hroznu, měli jsme obavy aby toho ďáblové nevyužili ku svému prospěchu. Naštěstí se tak nestalo, FCB vyhrálo 2::1 a tímto nás poslalo do vyřazovacích bojů... V úterý budeme držet palce 1.FC Julec aby v domácím zápase vyhrál nad FK Bolkou FOREVER, tomuto soupeři by jsme se totiž velmi rádi vyhnuli co možná nejdelší dobu.... Zatím tedy spokojenost :D
Homar
Team Board Member

Post by Homar »

4tomkycz: Zápas hraju v úterý, který mám nacvakaný a kromě ligy potřebuju vyhrát v Sojuz cupu a onula cupu, takže zápas s Bolkou asi vypouštím, bo mně je jedno, jestli pak vyřadím tebe nebo Shucadlo :P
ps2512

Post by ps2512 »

Přesně tak...pokud jsou plány tak se musí dodržet. Nedám ti ale nic zadarmo!!!!!
Mám takovej pocit že poslední dobou hraju jen s tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:Přesně tak...pokud jsou plány tak se musí dodržet. Nedám ti ale nic zadarmo!!!!!
Mám takovej pocit že poslední dobou hraju jen s tebou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Čéče, ale doufám, že tě fakt sundám. Podřídil jsem Minci i ligu, takže na Lundu vyběhlo Ačko. Pak hrálo i dnešní ligu, ale ukopalo jenom plichtu. Kdybych jim dal volno, tak mám o 2 body víc, no snad mě to na konci sezóny nebude mrzet :P No a do třetice hrálo i stebou, bo se nemělo na co šetřit, zejtra šanci mít nebude :P
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:
ps2512 wrote:Přesně tak...pokud jsou plány tak se musí dodržet. Nedám ti ale nic zadarmo!!!!!
Čéče, ale doufám, že tě fakt sundám. Podřídil jsem Minci i ligu, takže na Lundu vyběhlo Ačko. Pak hrálo i dnešní ligu, ale ukopalo jenom plichtu. Kdybych jim dal volno, tak mám o 2 body víc, no snad mě to na konci sezóny nebude mrzet :P No a do třetice hrálo i stebou, bo se nemělo na co šetřit, zejtra šanci mít nebude :P
uvidíme, kdy se bude hrát a podle toho nastavím buď A nebo B tým :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

souhrn skupin a vyhodnocení

skupina 1
Tady nás čeká ve středu poslední kolo a je to boj jak se patří , postup máme zajištěn pouze My ,další 3 tými jsou ve hře .
1. FC Letenská šlechta - 10b
2. FC Chellsea - 7b
3. Steinerpool - 6b
4. FC Mandak 6b

poslední kolo : FC Chellsea ?? - ?? STEINERPOOL a FC Letenská šlechta ?? - ?? FC Mandak

Mikel má postup ve svých rukou , stačí zuročit domácí prostředí a jde dál.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skupina 2
tady je hotovo vymalováno Primisimo s valencií se stali pouhými sparing-partnery a tak si Lunda s Big Elem dokráčeli ke snadnému postupu.
díky lepšímu skore dokonce skupinu vyhrál kamarád sparťan :wink:

1 Elnino Prague 13 4 1 1 +7 13 6
2 1. FC Lundomet 13 4 1 1 +4 9 5
3 Primisimo FC 6 2 0 4 +2 7 5
4 ValenciaCF 3 1 0 5 -13 4 17

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupina 3
Trojka je taky hotová a i tady to bylo zajímavé,hlavně souboji o druhý postupový flek , jasný leader skupiny mistr Xixi si nakonec vede do dalších bojů kamaráda a obhájce titulu Tomkyče , který nakonec postoupil díky lepšímu skore před Dábli.
Rumburk skupinu vypustil.

1 FCB Shucadlo 16 5 1 0 +18 25 7
2 SKS Litoměřice 8 2 2 2 +12 19 7
3 Devils Team 8 2 2 2 +4 12 8
4 FK Rumburk 1 0 1 5 -34 4 38

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupina 4
Takzvaná "free" skupina , kde se sešli slabší tými se stala jednoznačnou kořistí nováčka turnaje Kubánec Team , uvidíme jak se mu bude dařit v další fázi.
Druhý flíček si v poklidu pohlídal pan Nádoba .
Velkým zklamáním jsou výkony obou spartanských klubů :roll: přiznám se,že jsem od Geizy i pana komisaře čekal víc než jen 3 body :cry:

1 Kubánec Team 18 6 0 0 +10 15 5
2 1.FC Nádoba 12 4 0 2 +1 11 10
3 ACS 3 1 0 5 -4 10 14
4 AC Had Bozak 3 1 0 5 -7 5 12

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
skupina 5
dohráno rozhodnuto.
Mošník bere turnaj zodpovědně a podle toho vypadalo i jeho učinkování ve skupině,kterou s přehledem vyhrál.
Příjemným překvapením je postup z druhého místa mistra obchodu "Z Pohody " pana Zvejky :lol: :lol: :lol: -Jančařík bude vědet jak to myslím.
Naopak jsem čekal víc od Jeremyho , který hlásí velký návrat mezi elitu SP , zatím to ale nevyšlo.
Inter Teplice potřebuje ještě hodně mé peče,aby se zlepšil.
1 FC Kolíkov 13 4 1 1 +5 10 5
2 FC zvejka 10 3 1 2 +4 10 6
3 FC JEREMY 6 2 0 4 -1 8 9
4 Inter Teplice 6 2 0 4 -8 8 16

skupina 6
Poklidná skupina,kde si to hlídal Mouven s Homarem .
Jarda Blažek má ještě hodně práce v týmu,aby se moh rovnat s tými těchto kvalit.
Petru Smíchov netřeba komentovat.

1 FK Bolka FOREVER 16 5 1 0 +20 25 5
2 1.FC Julec 11 3 2 1 +5 13 8
3 Sparta Tatobity 6 2 0 4 -5 7 12
4 PETRA SMÍCHOV 1 0 1 5 -20 4 24

skupina 7
Tady valíme bulvy, nevím jak k tomu přistoupil Spree ,ale každopádně zustal za branami postupu .
Beze ztráty květinky postupuje hlavní kandidát na titul FK Chmel.
Skvělou práci odvedl ps2512 a jeho Dynamo jde do dalších bojů.

1 FK CHMEL 18 6 0 0 +9 12 3
2 Dynamo Oleksovice 10 3 1 2 +5 11 6
3 1. FC BRNO ,,A,, 4 1 1 4 -7 3 10
4 Defekti.cz 3 1 0 5 -7 5 12

skupina 8
Mistr Jančařík si skupinu zodpovědně povodil a první flíček si postrážil.
Druhé místo si vybojoval Gotham City , což by měl být naš soupeř pro rozstřel,takže si budu muset pána prověřit. :wink:

1 FC Jančařík Šterboholy 13 4 1 1 +3 14 11
2 TJ Gotham city 10 3 1 2 +4 14 10
3 FC Moravská Nová Ves 9 3 0 3 +4 11 7
4 Admira Kobylisy 3 1 0 5 -11 7 18

takže - ve středu se dohraje první skupina proběhne los vyřazovací části.

Na soupeře tedy čeká pouze první a osmá skupina , ostatní už je jasné .

Elnino Prague vs Dynamo Oleksovice
No jsem na Vás zvědavej klucí :lol: - hezky jste se sešli , hosté mají o něco kvalitnější kádr , domácí budou mít výhodu prstředí.

FK CHMEL vs 1. FC Lundomet
Ou , tady vyletí jeden horký favorit , jelikož máme v poslední době velké zkušennosti s Chmelem ( neblahé ) , tak tipuju,že si nenechá ujít postup .

FCB Shucadlo vs 1.FC Julec
další velmi zajímavý zápas , organizátor Julec cupu bude bojovat na půdě Xixiho . Havířovští by měli jít dál.

FK Bolka FOREVER vs SKS Litoměřice
dvojice se nám tvoří opravdu zajímavé, Tomkyč má na Mouvena v poslední době pifku . a ted muže ukázat své zázračné výsledky,které on umí :wink:

Kubánec Team vs FC Zvejka
Tady těžko soudit, jestli nebude Žvejka na kaši v Pohodě , tak by mohl zkusit překvapit :lol:

FC Kolíkov vs 1.FC Nádoba
Mošníkova snadná práce v postupu do dalšího kola , dále není třeba komentovat.

skupinu 1 a 8 doplním až po posledním kole,nechci spekulovat kdo se nakonec z naší edničky oběví ve vyřazovací části :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Informace pro všechny manažery hrájící náš turnaj

Díky zvýšenému zájmu a prestiži turnaje , bude vítězi udělována pravá Mince se všemi vyrytými inicialy .
Tak se snažte - je o co hrát :wink:
Hadis

Post by Hadis »

Hele kámo, copak jsi neviděl, v jakm stavu byl můj tým na začátku tohoto turnaje ?
Máš na to i ty svůj podíl :wink:
Tak nebreč nad rozlitým vínem.
Další ročník jdu tvrdě na postup ze skupiny :!: :!:

Hadis
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:Hele kámo, copak jsi neviděl, v jakm stavu byl můj tým na začátku tohoto turnaje ?
Máš na to i ty svůj podíl :wink:
Tak nebreč nad rozlitým vínem.
Další ročník jdu tvrdě na postup ze skupiny :!: :!:

Hadis
přesně k tomuhle jsem tě chtěl vyprovokovat :wink: -tak se mi líbíš.
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”