Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 10 - Jubilejní

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Elnino Prague vs Dynamo Oleksovice
No jsem na Vás zvědavej klucí :lol: - hezky jste se sešli , hosté mají o něco kvalitnější kádr , domácí budou mít výhodu prstředí.

Informace pro všechny manažery hrájící náš turnaj

Díky zvýšenému zájmu a prestiži turnaje , bude vítězi udělována pravá Mince se všemi vyrytými inicialy .
Tak se snažte - je o co hrát :wink:
No jo, domluvili jsme si to randezvous a já na domluvené schůzky chodím. Pan ps2512 je evidentně též seriózní, a tak jsme se skutečně sešli. Docela bude záležet na tom, jakého se nám povede sehnat pana píšťalku. Chtělo by to alespoň 70%

Pravá Mince s vyrytými iniciály. Hohohóóó! To si dáme záležet. Pravda, letos ten kádr ještě není úplně nejkvalitnější, ale do budoucna je to sakramentská motivace 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:No jo, domluvili jsme si to randezvous a já na domluvené schůzky chodím. Pan ps2512 je evidentně též seriózní, a tak jsme se skutečně sešli. Docela bude záležet na tom, jakého se nám povede sehnat pana píšťalku. Chtělo by to alespoň 70%
já jsem taky seriózní a proto jsem dodržel co jsem napsal :mrgreen: :mrgreen:
jo chtělo by to dobrého pana píšťalku......nejvíc tak 35 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

pupajdi13 wrote:skupina 5
dohráno rozhodnuto.
Mošník bere turnaj zodpovědně a podle toho vypadalo i jeho učinkování ve skupině,kterou s přehledem vyhrál........
Já bych řekl, že hraji to, co mi soupeři dovolí. Narozdíl od pana pořadatele :mrgreen: , si po loňských zkušenostech nedovolím vypustit ligu kvůli turnaji. Tudíž sestava na turnaj jde podle potřeby ligy. Dokonce se přiznám, že mi zatrnulo před posledním zápasem, jelikož jsem také mohl skončit druhý. A to by bylo při nastavené domácí výhodě tragické. Naštěstí vyšel termín na A-tým a proto jsem mohl být v klidu.
Takže jdeme do vyřazovacích kol a máme šanci na postup do finále, kde nás pravděpodobně někdo vypráská :cry: . Samozřejmě je předpokladem, že zapnutá domácí výhoda nám pomůže k postupu přes Bolku a v semifinále přes Chmelaře. A druhý předpoklad je, že nám random neudělá něco ošklivého :mrgreen: .
Každopádně to bude zajímavé a na další boje se těšíme :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
tomkycz

Post by tomkycz »

mošna - musím tě poopravit, s bolkou hrát určitě nebudeš, já budu její poslední zápas na turnaji :D
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Big El wrote:No jo, domluvili jsme si to randezvous a já na domluvené schůzky chodím. Pan ps2512 je evidentně též seriózní, a tak jsme se skutečně sešli. Docela bude záležet na tom, jakého se nám povede sehnat pana píšťalku. Chtělo by to alespoň 70%
já jsem taky seriózní a proto jsem dodržel co jsem napsal :mrgreen: :mrgreen:
jo chtělo by to dobrého pana píšťalku......nejvíc tak 35 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No tak rozhodčí je podle Vašich představ. Sakra Pupajdí, tos tam neměl nějakýho ostřejšího na skladě? 21% to je hnus :evil:
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

btw. ps2512, už jsi koukal na možného soupeře pro čtvrtfinále? Vypadá to, že jestli chceme prachy, budeme muset sundat dalšího Bečkaře. A to ne jen tak ledajakého, že pane Domácí?
Elnino Prague

tomkycz

Post by tomkycz »

tomkycz wrote:mošna - musím tě poopravit, s bolkou hrát určitě nebudeš, já budu její poslední zápas na turnaji :D
tak se nám to nalosovalo na sobotu v 10.00 h a tím jsme se připravili o možnost špekulace se sestavou, takhle jsou naše šance na postup malé, ale né nemožné. Rozhodčí je 34%, chtělo to přísnějšího :roll: už se moc těším na ten match...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:btw. ps2512, už jsi koukal na možného soupeře pro čtvrtfinále? Vypadá to, že jestli chceme prachy, budeme muset sundat dalšího Bečkaře. A to ne jen tak ledajakého, že pane Domácí?
No zatím musíme sundat ten Gotham city a dokud nebude konec Julec cupu,tak zatím na nic jiného nemyslíme :lol: - takže zítra po 22h si až soupeře prohlednu , doted je plné soustředění na Xixiho v Julci :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

pupajdi13 wrote: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

takže - ve středu se dohraje první skupina proběhne los vyřazovací části.

Na soupeře tedy čeká pouze první a osmá skupina , ostatní už je jasné .

Elnino Prague vs Dynamo Oleksovice
No jsem na Vás zvědavej klucí :lol: - hezky jste se sešli , hosté mají o něco kvalitnější kádr , domácí budou mít výhodu prstředí.

FK CHMEL vs 1. FC Lundomet
Ou , tady vyletí jeden horký favorit , jelikož máme v poslední době velké zkušennosti s Chmelem ( neblahé ) , tak tipuju,že si nenechá ujít postup .

FCB Shucadlo vs 1.FC Julec
další velmi zajímavý zápas , organizátor Julec cupu bude bojovat na půdě Xixiho . Havířovští by měli jít dál.

FK Bolka FOREVER vs SKS Litoměřice
dvojice se nám tvoří opravdu zajímavé, Tomkyč má na Mouvena v poslední době pifku . a ted muže ukázat své zázračné výsledky,které on umí :wink:

Kubánec Team vs FC Zvejka
Tady těžko soudit, jestli nebude Žvejka na kaši v Pohodě , tak by mohl zkusit překvapit :lol:

FC Kolíkov vs 1.FC Nádoba
Mošníkova snadná práce v postupu do dalšího kola , dále není třeba komentovat.

skupinu 1 a 8 doplním až po posledním kole,nechci spekulovat kdo se nakonec z naší edničky oběví ve vyřazovací části :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Informace pro všechny manažery hrájící náš turnaj

Díky zvýšenému zájmu a prestiži turnaje , bude vítězi udělována pravá Mince se všemi vyrytými inicialy .
Tak se snažte - je o co hrát :wink:
Jen dopním pro info zbývající dvě dvojice prvního kola play-off

FC Letenská šlechta vs TJ Gotham city
soupeř hraje divizi E , leč při pohledu do jeho kádru se mi zježili vlasy na hlavě :lol: - tohle nebude sranda a naše nalomená psychika z posledních turnajů tomu moc nepřidá,

FC Jančařík Šterboholy vs FC Chellsea
Jančáres s Mikelem , to bude zajímavá bitva,kterou rozhodnou až penalty :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:btw. ps2512, už jsi koukal na možného soupeře pro čtvrtfinále? Vypadá to, že jestli chceme prachy, budeme muset sundat dalšího Bečkaře. A to ne jen tak ledajakého, že pane Domácí?
Tak rozhodčí s mi líbí, alespoň půjde oba se 100 agr. :mrgreen: :mrgreen: takže to vidím na výkon kolem 140 - 142 :mrgreen: :mrgreen:
No a pro další kolo? Co není lepšího než vyřadit na turnaji pana domácího (vy to znáte, že pane Big El) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Tak rozhodčí s mi líbí, alespoň půjde oba se 100 agr. :mrgreen: :mrgreen: takže to vidím na výkon kolem 140 - 142 :mrgreen: :mrgreen:
No a pro další kolo? Co není lepšího než vyřadit na turnaji pana domácího (vy to znáte, že pane Big El) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No, ty jsi mě na domácím turnaji nevyřadil... To ti z.............ní rozhodčí.
Elnino Prague

tomkycz

Post by tomkycz »

a jdeme dále, juchů :D výhra u mouvenových borců 2:1 po výkonech 143:139 pro nás. Zápas ovlivnila přímá redka v domácím týmu v 60. minutě, zranění v našem týmu v 78. minutě už výsledek příliš neovlivnilo, náhradník s výkonem 62 si vedl dobře... :D :) :D
ps2512

Post by ps2512 »

Z naší strany je již vše připraveno k tomuto strhujícímu zápasu :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:Z naší strany je již vše připraveno k tomuto strhujícímu zápasu :wink:
Z naší též. Dáme do toho celé Sparťanské Srdce. Ale řeknu to na rovinu - naším cílem je ukopat plichtu a dotáhnout to k penaltám. Ovšem nálada týmu je bojová.
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

Jupíííjajééééj. I nadále učíme Dynamo prohrávat.

Elnino Prague - Dynamo Oleksovice 2:1 (136:132)

Musím uznat, že jsem se snažil blufovat, jak to šlo, ale na zápas šel kompletní A tým. Elnino mělo od počátku navrch. Tento fakt zcela neunesl hostující CM a v 22.minutě se pakoval do sprch. Hostující tým to však semklo, naopak Elninové poněkud podcenili situaci a zbytek poločasu a první čtvrthodinu poločasu druhého si pořádně nekopli. Ba, dokonce jsme po hodině hry inkasovali. Pak však začal řádit náš estonský drak Vilma. Nejprve srovnal, pak odrovnal jednoho z hostujících obránců "jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obránců. Postižený se jen těžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka..." a nakonec zápas i sám rozhodl.

Takže teď už se těšíme na pana domácího. To bude svátek :D

Edit: Trenér právě rozhodl, že tentýž tým, který právě porazil Dynamo, nastoupí zítra k lize. Právě jdeme na taktickou přípravu do místní hospody. Hráči si dají stejk a pivo. Pro zítřejší zápas na ně není činěný žádný velký tlak a můžou jen překvapit, takže věříme, že jim to pomůže v psychickém rozpoložení, a že ty kalorie nějak rozběhají.
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”