ještě věk!!!puq wrote:nie som novacik ale jedna vec mi vrta hlavou...ako je mozne ze tento hrac http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=21194019 po kazdom zapase brutalne straca fyzicku...vcera vecer este mal 98 fyzicky a dnes rano po odohrati ligoveho zapasu je na 87%...pritom nedavno dotrenoval vydrz a ma ju na 90%...co ine ma este vplyv na fyzicku?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

nie len od 17-19? ale az do 20? lebo uz nepamtam
-
Od 21 do 28 jim odchází nejmíň fyzičkypuq wrote:nie len od 17-19? ale az do 20? lebo uz nepamtam
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Co zahraje líp na postu LB,RB ? CB nebo SW?
Last edited by amoszamba on Wed Jul 29, 2009 8:08 am, edited 1 time in total.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

-
universal SW samozřejmě.amoszamba wrote:Co zahraje lip na postu LB,RB ? CB nebo SW?
Fakt? Není to zvláštní? Mě přijde, že SW je jakoby "víc vzdálený" od LB/RB, takže by měl zahrát míň. Inu, člově se pořád učípupajdi13 wrote:universal SW samozřejmě.amoszamba wrote:Co zahraje lip na postu LB,RB ? CB nebo SW?

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Nedávno ste se tady bavili o poměru kapacita stadiónu vs počet diváků
Tak nějak jsem to počítal podle svých zjištěných čísel (výdaje, příjmy, vyhrané a prohrané zápasy, také počet př. zápasů za sezónu atd)
divil jsem se proč někteří mají třeba stadión pouze 10 000 a fanoušků mají i 40 000, vrtalo mi to hlavou, ale přišel jsem po dlouhých výpočtech na to,že pokud máte menší stadión, tím pádem i menší výdaje, můžete zvednou cenu vstupenek a pak mi to vychálezo poměr kapacita/fanoušci že fanoušků by mělo být 2X tolik než je kapacita.
Ale je to velice individuální.. já např hraji každý termín zápas a pro mě je lepší mít ten poměr tak 3/4 nebo 4/5
to by člověk nevěřil kolik se v tomhle točí peněz
))
Tak nějak jsem to počítal podle svých zjištěných čísel (výdaje, příjmy, vyhrané a prohrané zápasy, také počet př. zápasů za sezónu atd)
divil jsem se proč někteří mají třeba stadión pouze 10 000 a fanoušků mají i 40 000, vrtalo mi to hlavou, ale přišel jsem po dlouhých výpočtech na to,že pokud máte menší stadión, tím pádem i menší výdaje, můžete zvednou cenu vstupenek a pak mi to vychálezo poměr kapacita/fanoušci že fanoušků by mělo být 2X tolik než je kapacita.
Ale je to velice individuální.. já např hraji každý termín zápas a pro mě je lepší mít ten poměr tak 3/4 nebo 4/5
to by člověk nevěřil kolik se v tomhle točí peněz

-
To však není úplně pravdaBig El wrote:Fakt? Není to zvláštní? Mě přijde, že SW je jakoby "víc vzdálený" od LB/RB, takže by měl zahrát míň. Inu, člově se pořád učípupajdi13 wrote:universal SW samozřejmě.amoszamba wrote:Co zahraje lip na postu LB,RB ? CB nebo SW?

- CB zahraje na svém postu 70
- SW zahraje na svém postu 70
pak SW podá na pozici LB i RB výkon 63
CB však na pozici LB i RB podá taktéž výkon 63
Celkově vzato je SW určitě nejkomplexnější hráč, neboť na SW zahraje 70 a na LB, CB i RB 63.
To třeba takové LB by na pozici RB zahralo pouze 56 (pokud by měl také max. 70)
Ale pokud bych se vrátil k otázce, kterou kladl Amoszamba, tak je to úplně jedno!

Respektive.... obecně je to jedno. Ještě si člověk můžu pohrát s ind. pokynem. LB i RB může hrát po křídle, což CB běžně nemůže (SW už vůbec ne) a i tak se dá nějaký bodík nahnat.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
A tímto upozorňuješ na to, že SW s výkonem 70 (zásadně bez možnosti individuálních pokynů), může na postu třeba LB dostat ind. pokyn Hrát po křídle a tím by podal výkon třeba 73 a po odečtu za změnu pozice dá 66. Což je výrazné vylepšení - plus 3 body za individuální pokyn, který na svém originálním postu mít nemůže.foppa 13 wrote: Ještě si člověk můžu pohrát s ind. pokynem. LB i RB může hrát po křídle, což CB běžně nemůže (SW už vůbec ne) a i tak se dá nějaký bodík nahnat.
Chápu doufám dobře, že jsi svoji poznámku myslel takto ? Určitě jo

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Přesně takMošnaM wrote:A tímto upozorňuješ na to, že SW s výkonem 70 (zásadně bez možnosti individuálních pokynů), může na postu třeba LB dostat ind. pokyn Hrát po křídle a tím by podal výkon třeba 73 a po odečtu za změnu pozice dá 66. Což je výrazné vylepšení - plus 3 body za individuální pokyn, který na svém originálním postu mít nemůže.
Chápu doufám dobře, že jsi svoji poznámku myslel takto ? Určitě jo.

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
Mám otázku, už kdysi jsem to někde četl, ale nejsem si teď jsitej, za propuštění hráče nálada neklesá, že?
-
Neměla by, ale teď nevim, jak je to s morálkou hráčů...Sosi wrote:Mám otázku, už kdysi jsem to někde četl, ale nejsem si teď jsitej, za propuštění hráče nálada neklesá, že?
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Jak prosím funguje posílání výsledků na mobil?Zadal sem číslo,jak je v návodu a nic 

Nech si to posílat na email, který umožňuje přeposílání zpráv (seznam, atlas,...) a bude ti to chodit. Přímo na mobil to nejde. (Nevím jak je to u SPFA)TULEN wrote:Jak prosím funguje posílání výsledků na mobil?Zadal sem číslo,jak je v návodu a nic
Díky mocMirek wrote:Nech si to posílat na email, který umožňuje přeposílání zpráv (seznam, atlas,...) a bude ti to chodit. Přímo na mobil to nejde. (Nevím jak je to u SPFA)TULEN wrote:Jak prosím funguje posílání výsledků na mobil?Zadal sem číslo,jak je v návodu a nic