Azor wrote:Potřebuji vědět jaký kolik mám dát u stylu,když hraji beton.Ale potřebuji to dát tak,aby se mi ještě více snížil výkon,bo hraji dnes v Dr.Jekyll a Mr.Hyde I
zvolený styl ti výkon nesníží...
Moderator: Czech Moderators
Azor wrote:Potřebuji vědět jaký kolik mám dát u stylu,když hraji beton.Ale potřebuji to dát tak,aby se mi ještě více snížil výkon,bo hraji dnes v Dr.Jekyll a Mr.Hyde I
Myslím, že pokud jde o ceny hráčů, bral bych BS hooooooooodně orientačně. Jinými slovy - pokud ti ukáže, že jeden hráč je dražší, než jiný - tomu bych věřil. Ale absolutním hodnotám moc ne...amoszamba wrote:Jak to vypadá s battle-strategy? Aktualizuje tam někdo ceny hráčů, nebo už je to minulost? Dík
V horní liště Taktika ---> VýběrMinnesota wrote:Ahojte všichni,
jsem tu docela nový a mám dotaz.
Můžu si nějak nastavit sestavu (uložit sestavu) s tím, že když si např. na přátelák provedu změny v sestavě, tak se můžu vrátit k uložené (standardní neboli základní) sestavě a nemusím ji znovu ručně vytvářet?
díky
tom17 wrote:V horní liště Taktika ---> VýběrMinnesota wrote:Ahojte všichni,
Můžu si nějak nastavit sestavu (uložit sestavu) s tím, že když si např. na přátelák provedu změny v sestavě, tak se můžu vrátit k uložené (standardní neboli základní) sestavě a nemusím ji znovu ručně vytvářet?
díky
Pokud máš členství SPFA, tak si můžeš takhle přednastavit až 4 různé sestavy.
Vždyť jsem Ti odpověděl. Standardní (nebo základní) sestavu si nastavíš v Taktika ---> VýběrMinnesota wrote:tom17 wrote:V horní liště Taktika ---> VýběrMinnesota wrote:Ahojte všichni,
díky
Pokud máš členství SPFA, tak si můžeš takhle přednastavit až 4 různé sestavy.
Jasně to jsem udělal. Takhle si nastavím sestavu.....
A když budu chtít nastavit např. na přátelák jinou? to udělám kde? členství v SPFA nemám....
Jeidné o co mi jde, abych si nastavil základní sestavu a tu mohl kdykoliv vyvolat...jde to?
Není v tom problém. Můžeš hrát dokonce 5 zápasů denně. V tom je jediný problém - že se ti hodně unaví hráči. A vzhledem k tomu, že na začátku nemáš hráčů tolik a nemají vytrénovanou energii, tak to není rozumné. Lepší je skutečně hrát ty 2 zápasy denně. Jednu ligu a jeden přátelák a stavět jiné hráče do ligy a jiné do přáteláku, abys všem udržoval morálku a nikoho příliš neunavil. K tomu možná poslední varování. Hráčům se doplňuje fyzička PO ranní lize (resp. pokud není liga, tak zkrátka v té ranní simulaci) - takže ti, co budou hrát ligu, by neměli hrát přátelák den předtím.Minnesota wrote:Super díky
je trochu složité se tu zorientovat.....
takže díky za každou radu. Vůbec jsem si nevšiml, že se tady dá taktika nastavit.
A ještě mám prozatím poslední otázku. Je možné hrát 2 zápasy za den? Hraju ligu a uspořádal jsem turnaj a zápasy se mi tam vygenerovaly na stejný den jako mám ligu. Nevadí to nečemu?
V ligové sezóně jsou následující simulace :Minnesota wrote:Super díky
je trochu složité se tu zorientovat.....
takže díky za každou radu. Vůbec jsem si nevšiml, že se tady dá taktika nastavit.
A ještě mám prozatím poslední otázku. Je možné hrát 2 zápasy za den? Hraju ligu a uspořádal jsem turnaj a zápasy se mi tam vygenerovaly na stejný den jako mám ligu. Nevadí to nečemu?
Myslím, že je ještě třeba nějakou dobu vydržet. Docela bych tipoval, že se nový ročník ČL rozběhne až od příští sezóny. Přidávám jeden užitečný link, kde je i mnoho o ČL a ČP, ale ani tam to zatím není rozlosované, tak vydrž chce to nějaký čas a jistě to zabere i nějakou tu práciThelxiap wrote:Jsem se prihlasil do Ceske ligy. Nekdo rikal ze rozpisy na zapasy budou v sekci 5.liga A,B,C. Ja se tam dival, ale nic tam nebylo a kde mam zjistit, s kym budu hrat ? Nevim komu poslat pozvanku atd.
Big El wrote:Myslím, že je ještě třeba nějakou dobu vydržet. Docela bych tipoval, že se nový ročník ČL rozběhne až od příští sezóny. Přidávám jeden užitečný link, kde je i mnoho o ČL a ČP, ale ani tam to zatím není rozlosované, tak vydrž chce to nějaký čas a jistě to zabere i nějakou tu práciThelxiap wrote:Jsem se prihlasil do Ceske ligy. Nekdo rikal ze rozpisy na zapasy budou v sekci 5.liga A,B,C. Ja se tam dival, ale nic tam nebylo a kde mam zjistit, s kym budu hrat ? Nevim komu poslat pozvanku atd.![]()
http://www.soccerproject.co.cz/