Tak už máme taky první zápas za sebou!!!!
Dynamo Oleksovice 3 - 1 The Simpsons FC
výkony: 133 - 119
soupeř to přehnal s agresivitou a 2 červený na jeho straně nemohly znamenat nic jinýho než prohru
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
i ve druhém zápase se nám podařilo vyhrát. Na horké půde White Devils FC jsme vyhráli díky dobrému začátku 2:1. Výkony moc strhující ale nejsou 112-134.
Zápas o první místo ve skupině jsme zvládli i přesto, že tým nastoupil v sestavě 4-4-2 v níž nehrává. Skvěle sladěné byly dvojičky hlavně na CM a CF, kde končící hvězdy předávaly zkušenosti hvězdám budoucím.
Toto utkání ani jinak nemohlo dopadnout. Sice jsem obdržel v 71.min čk, ale soupeřovi se zranil GK a za něho šla náhrada s výkonem 28.
Toto vítězství je o to cennější, že je to, tuším, první vítězství nad Big Elem a jeho Elnino Prague.
Soupeř si špatně spočítal, co na něho chystám a pouze o skóre jsem na druhém místě
Teď nám již nic nebrání v cestě zajistit si postup z prvního místa.
I když dle soupeřů v proti skupině, je to celkem jedno, na postupových pozicích jsou zatím oba týmy z F divize.
Toto utkání ani jinak nemohlo dopadnout. Sice jsem obdržel v 71.min čk, ale soupeřovi se zranil GK a za něho šla náhrada s výkonem 28.
Toto vítězství je o to cennější, že je to, tuším, první vítězství nad Big Elem a jeho Elnino Prague.
Soupeř si špatně spočítal, co na něho chystám a pouze o skóre jsem na druhém místě
Teď nám již nic nebrání v cestě zajistit si postup z prvního místa.
I když dle soupeřů v proti skupině, je to celkem jedno, na postupových pozicích jsou zatím oba týmy z F divize.
Soupeři sportovně gratulujeme. Do zápasu šlo to nejlepší, co mohlo být obětováno. Jelikož však nemáme narozdíl od pana komisaře záchranu jistou, nebyli hráči A týmu ani na hřišti, ani na lavičce - i proto takový rozdíl mezi zraněným a náhradním GK. Prohra nás sice mrzí, avšak nepřekvapuje, kdybychom uhráli - i bez zranění - remízu byli bychom za ni velice vděční. První místo ve skupině však vykopat chceme.