No mne se pred timto zapasem zranili obe elitni prava kridla, jaka to nahodaps2512 wrote:Tak jsem Libovi porážku oplatil a jsem na 2. místě jen o skore.
Dynamo Oleksovice 2 - 1 Libo Team
výkony: 140 - 132

Moderator: Czech Moderators
No mne se pred timto zapasem zranili obe elitni prava kridla, jaka to nahodaps2512 wrote:Tak jsem Libovi porážku oplatil a jsem na 2. místě jen o skore.
výkony: 140 - 132
A myslíš, že já se mu vyhnout nechci?Libo wrote:No mne se pred timto zapasem zranili obe elitni prava kridla, jaka to nahodaps2512 wrote:Tak jsem Libovi porážku oplatil a jsem na 2. místě jen o skore.
výkony: 140 - 132a tak do utoku nastoupil dorostenec s vykonem lehce nad 30, takze to dopadlo, jak to dopadlo. I kdyz nejsem si jisty, ze by to pro me dopadlo dobre, i kdyby hralo moje elitni RF, protoze Tvoji hraci zahrali sve maximum, kazdopadne doufam, ze prvni misto udrzim, abych se vyhnul tezkemu souperi a to Litomericim
Neboj, nevrátím. Ve finále budu s JančaříkemHadis wrote:První místo ve skupině mě těší.
Výkony v posledním utkání byly asi ovlivněni čk, ale i tak Etwas dokázal bez problémů Tě porazit.
Doufám, že mi to nevrátíš ve finále![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tady teda koukám, že už mě kluci odepisujíBig El wrote:Neboj, nevrátím. Ve finále budu s JančaříkemHadis wrote:První místo ve skupině mě těší.
Výkony v posledním utkání byly asi ovlivněni čk, ale i tak Etwas dokázal bez problémů Tě porazit.
Doufám, že mi to nevrátíš ve finále![]()
![]()
![]()
![]()
No jasně, nemáš šanci. Dyť ty ani nebudeš splňovat písmenka v nadpisu, tak jak bys mohl uspět?ps2512 wrote:Tak tady teda koukám, že už mě kluci odepisujíBig El wrote: Neboj, nevrátím. Ve finále budu s Jančaříkem
sakra a já celou dobu myslel, že budu ve finále já a ono už je to takhle dopředu rozvrženýBig El wrote:Neboj, nevrátím. Ve finále budu s Jančaříkem
KOukni se kde jsem D.18 a to je hlavní!!!Big El wrote:No jasně, nemáš šanci. Dyť ty ani nebudeš splňovat písmenka v nadpisu, tak jak bys mohl uspět?ps2512 wrote:Tak tady teda koukám, že už mě kluci odepisujíBig El wrote: Neboj, nevrátím. Ve finále budu s Jančaříkem
KOukni se kde jsem D.18 a to je hlavní!!!ps2512 wrote:Tak tady teda koukám, že už mě kluci odepisujíBig El wrote: Neboj, nevrátím. Ve finále budu s Jančaříkem
Nj,nám se zranilk Cb a místo něho šlo LB,takže jsme moc nevzdorovali.Ale co aspoň že jsme na 3.místěps2512 wrote:Po poslední zápase ve skupině se již nic zásadního nezměnilo:
Baníček 1 - 2 Dynamo Oleksovice
výkony: 126 - 135
tabulka:
1 Libo Team 15
2 Dynamo Oleksovice 15
3 Baníček 3
4 The Simpsons FC 3