Moderator: Czech Moderators
jestli jsem si tě našel správně " Baldic Baldic H.458 "Baldic wrote:Můžu taky poprosit o pozvánku![]()
Jéé, na svůj podpis jsem zapoměl. Naštěstí už jsem se trochu vypracovalpupajdi13 wrote:jestli jsem si tě našel správně " Baldic Baldic H.458 "Baldic wrote:Můžu taky poprosit o pozvánku![]()
tak mám obavu,že ti pozvánku nebudu moct poslat , pustí mne to od divizí F nahoru .
bohužel, budeš muset poladit mančaft a propracovat se SP nahoru![]()
VýborněBaldic wrote:pupajdi13 wrote: Jéé, na svůj podpis jsem zapoměl. Naštěstí už jsem se trochu vypracoval. Nejsem Baldic H.458,ale Balda F.C. Technica Praha C.4. Bohužel, tady na fóru už někdo mé jméno měl, takže jsme musel vymyslet jiný, ještě to poupravým, aby to příště bylo zřetelný.
že by chybička?kopeckar wrote:No zaplaťpánbů, já si už říkal, kterej rok máte pane na mysli. Letos tedy pátek 5.9. rozhodně není.
Nj, je teď po turách hlad. Není moc pozvánek a tak mají lidi volno. A navíc všichni chceme pohárekpupajdi13 wrote:Tak právě ted přesně uplynula hodina co jsem poslal pozvánky a máme 20 manažerů přihlášených![]()
to je teda frčák,to jsem nečekal .
ta druhá věta je správněBig El wrote:
Nj, je teď po turách hlad. Není moc pozvánek a tak mají lidi volno. A navíc všichni chceme pohárek
Jesli mi ji dáš do skupinypupajdi13 wrote: je to historický okamžik, buďte na slečnu ve skupině vstřícní![]()
Společný šatny, společný šatny. To je poprvé, co mi nebude vadit mačkat se v nich se soupeřem.pupajdi13 wrote:Pánové - dovolte mi ,abych tu dnes prvně v našem turnaji přivítal manažera něžného pohlaví ....
tramtararááá......sexy kotě - berušky
je to historický okamžik, buďte na slečnu ve skupině vstřícní![]()