Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - 4 místa zbývají
tak po 2 hodinách od odeslání a to započítávám i simulaci nám zbývají poslední 3 volná místečka
-
Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - 3 místa zbývají
Tak si s vámi taky tu tabulku kopnu 

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - POSLEDNÍ MÍSTO
nemám volné flek

1.FC Julec - C8 - http://fotoalba.cz/fotky/23545834
-
Tak jako poslední válečník se nám přihlásil kamarád Mišutka v čase 23:13
tedy ..... já zírám.
čest Vám všem .
od 20:20 - do 23:13 včetně simulace máme plno
ráno bude los , snad nebudu mít zalepený kukadla
tedy ..... já zírám.
čest Vám všem .
od 20:20 - do 23:13 včetně simulace máme plno

ráno bude los , snad nebudu mít zalepený kukadla

-
ufffffffffffff, tohle bylo o prsa korejské ženy
předposlední 

Andrew - Sokol Čejč
-
... a já poslední 

-
sokolíci nám tu ted tuším 2x po sobě chyběli,takže jsem rád,že jsi se k tomu tentokráte postavil čelem a tu korejskou ženu odsunul za sebeSokol Cejc wrote:ufffffffffffff, tohle bylo o prsa korejské ženypředposlední

-
Mišutka neni na čongy
Doufám, že dostanu aspon nákou přijatelnou skupiny, když jsem se tam zapsal jako poslední 

-
Poslední přihlášený vyfasuje pořadatelemisutka wrote:Mišutka neni na čongyDoufám, že dostanu aspon nákou přijatelnou skupiny, když jsem se tam zapsal jako poslední

Jinak jsem rád, že po dlouhé době kopu minci, snad neudělám ostudu

Andrew - Sokol Čejč
Kdepak, pana pořadatele jsem vyfasoval já. Chtěl jsem ho až pro čtvrfinále, ale nedá se nic dělat. Budu se s ním muset poprat už ve skupině. K tomu ještě stoupající Jeremy, nic snadného pro Elnino, ale Mince - ta se prostě nevzdává, takže budeme bojovat!Sokol Cejc wrote:
Poslední přihlášený vyfasuje pořadatele![]()
Jinak jsem rád, že po dlouhé době kopu minci, snad neudělám ostudu
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
To jsme to zas dopadli
Soupeři ve skupině by snad až na Oleksovice neměli dělat problém, ale taky jsem moh dostat jinou než 8. skupinu....

-
Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - SKUPINY ROZLOSOVÁNY
Skupina č. 1
1) F.C. Technica Praha (Balda) - 9. C4
2) FC Tigers (Slanec) - 11. C3
3) ŇOUMÍCI (kopeckar) - 8. C6
4) Libo Team (Libo) - 5. D20
Tak teda mockrát děkuju za prestyžní tabulku, nu co se dá dělat. Misutko, pokud se ti ta tabulka nelíbí, tak si ji pojď vyměnit, já bych přežil i to, že je 8.
EDIT:
F.C. Technica Praha - tento tým moc neznáme, třakže až zápasy ukáží, jak se to bude vyvíjet
ŇOUMÍCI - známe, zde není třeba nic dodávat, snad jen to, že chceme oplatit vyřazení z osmifinále Hammers turnament
Libo Team - známe, avšak jsme s ním snad nikdy (krom přáteláků) nehráli, takže stejně jako v předchozím případě ukáží až vzájemné zápasy.
Postup je v oblasti silné teorie.

1) F.C. Technica Praha (Balda) - 9. C4
2) FC Tigers (Slanec) - 11. C3
3) ŇOUMÍCI (kopeckar) - 8. C6
4) Libo Team (Libo) - 5. D20
Tak teda mockrát děkuju za prestyžní tabulku, nu co se dá dělat. Misutko, pokud se ti ta tabulka nelíbí, tak si ji pojď vyměnit, já bych přežil i to, že je 8.

EDIT:
F.C. Technica Praha - tento tým moc neznáme, třakže až zápasy ukáží, jak se to bude vyvíjet
ŇOUMÍCI - známe, zde není třeba nic dodávat, snad jen to, že chceme oplatit vyřazení z osmifinále Hammers turnament

Libo Team - známe, avšak jsme s ním snad nikdy (krom přáteláků) nehráli, takže stejně jako v předchozím případě ukáží až vzájemné zápasy.
Postup je v oblasti silné teorie.
Slanec - FC Tigers
-
Já mám jiný názor,konkrétně tvá skupina je tak vyrovnaná,že muže postoupit kdokoliSlanec wrote: Postup je v oblasti silné teorie.

Po simulaci udělám rozlosování skupin a náhled .
-
njn tak ja po hodne rocnicich chybim.. bohuzel s takovyhle zajmem, kdyz jsou pozvanky za 2 hod pryc.. nevim, jestli se jeste nejakyho rocniku doziju..

FK Bolka FOREVER
-
Tak se podíváme podrobněji na ty chlívky co jsem nalosoval
chlívek numero 1 a 8
F.C. Technica Praha ___________________________________________________________________ Sparta Tatobity
FC Tigers ________________________________________________VS____________________ White Devils FC
ŇOUMÍCI _______________________________________________________________________- ac misutka prague
Libo Team_____________________________________________________________ __________ Dynamo Oleksovice
Jednička i osmička se vyznačují velkou vyrovnaností , v chlívku 1 by měl mít hlavní slovo pán z Kopečku,ale já sám vím,co umí pan Libo
- a Slanec taky doufám nebude do počtu , nováček Balda - sám jsem zvědav jak se uvede.
Druhá strana (8) vypadá na první pohled víc jasně ps2512 s Mišutkou by si to mohli pohlídat ,ale já věřím, že jim to jarda Bláža zkomplikuje
Na výkony Sebastyana jsem sám zvědav.
chlívky 2 a 7
FC Kolíkov ________________________________________________________________________FK CHMEL
ACS_____________________________________________________- VS______________________IKJAM Team
FC Moravská Nová Ves ____________________________________________________________FC Sparta Černý Most
rudá mašina _________________________________________________ _______________ ______Sokol Čejč
že je Mošník můj kamarád , to se ví,ale jak on mě umí ovlivnit při losování,to je až nevídané
naštěstí když jsem mu losl skupinu,tak to šel zapít a už nesledoval, koho pak mu to dávám do protiskupiny a tak jsem neváhal a nasadil 2 kalibry Agamatora se sokolíkem
Takže skupinu bude mít Mošník lážo plážo,za to vyřazovaČka ,to už bude jiná píseň .
Ikjam se sparťany z černého mostu to budou mít těžké,.
chlíveček 3 a 6
FC JEREMY_______________________________________________________________________TJ Liblice 1927
FC Letenská šlechta ___________________________________________VS________________PETRA SMÍCHOV
DANDY UNITED_________________________________________________ _________________Psc United -
Elnino Prague _________________________________________________________________ FC MARLBORO MZ
Tak moje trojka nabízí přítele BigEla , sílícího Jeremyho , uvidíme jak si povede vůdce SP srazu z Velkých Pavlovic milhanovi a jeho DANDY UNITED
Protiskupina má outsidera Petru Smíchov a sám jsem zvědav komu zustane černý Petr v podobě 3.místa.
Liblice jsem měl možnost ted 14 dní hlídat a hráčská kvalita tam je velmi pěkná
poslední dva chlívky 4 a 5
Bohemians Jenikov______________________________________________________________________________________- SK Kobeřice
FC MAROWITCH ___________________________________________________________________-VS_________-FC Jančařík Šterboholy
1.FK Drnovice ____________________________________________________________________________-_FC Jilove Rangers
berušky__________________________________________________________________________________- Foppa Killers Team
Slečnu manažerku nacházíme ve skupině číslo 4 a starat se o ni budou jména velmi kvalitní
- sám pan šerif Etwas si jí žádal , pomáhat mu bude Pavel s Léblíkem
- moc jí nerozmazlete klucí.
Z druhé strany to bude bedlivě sledovat jančáres-Kelišová s Hákem - uvidíme jak je na tom Foppa , zatím prochází divize beze ztráty květinky.

chlívek numero 1 a 8
F.C. Technica Praha ___________________________________________________________________ Sparta Tatobity
FC Tigers ________________________________________________VS____________________ White Devils FC
ŇOUMÍCI _______________________________________________________________________- ac misutka prague
Libo Team_____________________________________________________________ __________ Dynamo Oleksovice
Jednička i osmička se vyznačují velkou vyrovnaností , v chlívku 1 by měl mít hlavní slovo pán z Kopečku,ale já sám vím,co umí pan Libo

Druhá strana (8) vypadá na první pohled víc jasně ps2512 s Mišutkou by si to mohli pohlídat ,ale já věřím, že jim to jarda Bláža zkomplikuje

Na výkony Sebastyana jsem sám zvědav.
chlívky 2 a 7
FC Kolíkov ________________________________________________________________________FK CHMEL
ACS_____________________________________________________- VS______________________IKJAM Team
FC Moravská Nová Ves ____________________________________________________________FC Sparta Černý Most
rudá mašina _________________________________________________ _______________ ______Sokol Čejč
že je Mošník můj kamarád , to se ví,ale jak on mě umí ovlivnit při losování,to je až nevídané

naštěstí když jsem mu losl skupinu,tak to šel zapít a už nesledoval, koho pak mu to dávám do protiskupiny a tak jsem neváhal a nasadil 2 kalibry Agamatora se sokolíkem

Takže skupinu bude mít Mošník lážo plážo,za to vyřazovaČka ,to už bude jiná píseň .
Ikjam se sparťany z černého mostu to budou mít těžké,.
chlíveček 3 a 6
FC JEREMY_______________________________________________________________________TJ Liblice 1927
FC Letenská šlechta ___________________________________________VS________________PETRA SMÍCHOV
DANDY UNITED_________________________________________________ _________________Psc United -
Elnino Prague _________________________________________________________________ FC MARLBORO MZ
Tak moje trojka nabízí přítele BigEla , sílícího Jeremyho , uvidíme jak si povede vůdce SP srazu z Velkých Pavlovic milhanovi a jeho DANDY UNITED
Protiskupina má outsidera Petru Smíchov a sám jsem zvědav komu zustane černý Petr v podobě 3.místa.
Liblice jsem měl možnost ted 14 dní hlídat a hráčská kvalita tam je velmi pěkná

poslední dva chlívky 4 a 5
Bohemians Jenikov______________________________________________________________________________________- SK Kobeřice
FC MAROWITCH ___________________________________________________________________-VS_________-FC Jančařík Šterboholy
1.FK Drnovice ____________________________________________________________________________-_FC Jilove Rangers
berušky__________________________________________________________________________________- Foppa Killers Team
Slečnu manažerku nacházíme ve skupině číslo 4 a starat se o ni budou jména velmi kvalitní

Z druhé strany to bude bedlivě sledovat jančáres-Kelišová s Hákem - uvidíme jak je na tom Foppa , zatím prochází divize beze ztráty květinky.