taktiez sa ospravedlnujem dva dni som tu nebol pritomny ale ako vidim zapasy uz viete aj tak ale pre istotu kolo na sobotu cize zajtra je :
IPE vs United warriors
Sturm graz muze vs Warriors Trnava
Mhc1 Martin vs Fc Makaci
Fc Vinaren vs Snooze predators
Tj Kerko Sajdikove Humence vs Fc Dukla Trenčín
po tomto kole bude tabulka hned v sobotu kompletne sprave a vsetky chyby odstranene a body dopisane takze sa nebojte v sobotu je kompletna a uz budete vidiet aj rozpis kol
takze tabulku som uz stihol aj dneska aktualizovat po zajtrajsich zapasoch bude uvedena na nete aktualizovana k dnesnemu dnu a rovno pridavam aj dalsie rozlosovanie keby nahodou stranka padla
4 kolo 23.9 2009 UNITED WARRIORS vs FC DUKLA TRENČIN SNOOZE PREDATORS vs TJ KERKO SAJDIKOVE HUMENCE FC MAKACI vs FC VINAREN WARRIORS TRNAVA vs MHC1 MARTIN IPE vs STURM GRAZ MUZE
prosim manazerov aby dbali na zapasy a dodrziavanie terminov ak sa aj stane ze poslete pozvanku no on neprijme vtedy ma prosim kontaktujte ja sa o to postaram kludne tu alebo formou sp pošty a prosim vas berte aj na nas ohlad nie vzdy to stihame presne do hodiny aktualizovat ale teraz sme uz vsetci ready a po tomto kole slapeme na 110%
dnes hram s MHC1 Martin a kedze sa objavili rozpisy zapasov neskorsie tak som ho upozornil ze dnes hrame zapas v III.B SR lige a ze mi ma poslat pozvanku na zapas.Zatial mi ju este neposlal. FC Makaci
Miloss wrote:dnes hram s MHC1 Martin a kedze sa objavili rozpisy zapasov neskorsie tak som ho upozornil ze dnes hrame zapas v III.B SR lige a ze mi ma poslat pozvanku na zapas.Zatial mi ju este neposlal. FC Makaci
ked tak skuste sa priupadne dohodnut na zajtra dufam ze ti odpise
takze kolo odohrane dva zapasy odlozene zatial dufam ze sa manazeri dohodnut do ponedlku ak nie nasleduje kontumacia
jedna sa o zapasy STURM GRAZ MUZE vs WARRIORS TRNAVA , TJ KERKO SAJDIKOVE HUMENCE vs FC FUKLA TRENCIN
prosim o vyjasnenie situacie do pondelku inak nasleduje kontumacia preto ocakavam ze objasnite vec priamo tu na fore
este raz chcem protestovat na kontumaciu ktoru som dostal v prvom kole lebo ja som pozvanku poslal ale TJ KERKO SAJDIKOVE HUMENCE ju neprijal
FC Vinaren
dado23 wrote:este raz chcem protestovat na kontumaciu ktoru som dostal v prvom kole lebo ja som pozvanku poslal ale TJ KERKO SAJDIKOVE HUMENCE ju neprijal
FC Vinaren
No, toto sa nebude riešiť jednoducho. Ak si Tošo nerobil žiadne screeny (ani ja ich nerobím, asi by som mal), tak objektivity sa asi nedočkáme. Zostáva nám len veriť ti. Horšie bude, ak sa bude obhajovať aj tvoj súper. Ak si Tošo pamätá ako to bolo, bude to v pohode. V opačnom prípade by som to riešil výnimočnou dohrávkou tohto zápasu 1.kola.
budem sa tym zaoberat po zajtrajsom kole dneska spravim sumar kola a pripravime vsetko na zajtrajsie kolo dokoncim tabulku a venujem sa tomuto problemu pokial sa nevyjadri druha strana neostava mi nic ine ako verit ti
Zdravím všetkých!
Vzhľadom na to, že komisár tejto ligy, T0sch0, nestíha popri svojich školských a osobných povinnostiach naplno sa venovať vedeniu ligy, rozhodol som sa, že mu s touto ligou pomôžem. Takže, ak nie sú žiadne námietky, preberiem jeho žezlo v tejto lige.
Určite ste si všimli, že veľa zápasov sa neodohralo, takže by bolo príliš veľa kontumácii. To by možno nebol ten najväčší problém, väčší je, že nevieme, kto je vinníkom neodohrania daných zápasov. Preto sa tieto zápasy dohrajú (máme čas, v 2.lige sa bude hrať ešte 4 týždne vrátane tohto). Rozpis nedohraných zápasov uvediem čo najskôr.
Začne sa dohrávať o týždeň, to je v stredu 14.10.2009. Bude sa hrať aj v sobotu a prípadne ešte aj v nejaký výnimočný deň v týždni, aby sme to stihli dohrať do konca ročníka. Rozpošlem aj na SP správy upozorňujúce na dohrávky.
Tých neodohraných zápasov je tuším 12. Najmenej ich má odohraných Kerko - len 2 odohrané zápasy zo siedmich!
Takže, ak bati či myky nemajú žiadne námietky, skúsim to zorganizovať čo najlepšie.
Píšte kľudne aj pripomienky a iné návrhy...