Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - SKUPINY ROZLOSOVÁNY

Post by Big El »

MošnaM wrote:
Sokol Cejc wrote:Tak a jsme venku. Opět nám unikl postup ze skupiny........
Sice je mi Čejčských líto, ale protože byli v protiskupině, tak zas ne tolik :mrgreen: . Já jsem totiž svojí dvojku vyhrál dle předpokladů, a dokonce bez ztráty kytičky :lol: , a tudíž si místo Andrewa zahraji se FC Spartou Černý Most. Nechci man.Hrubého sice podceňovat, ale stejně je to příjemnější soupeř. Tak hurá do toho a ať se nám daří ! :lol:

PS. Pane domácí, moc pěkné fotečky :wink: .
Tedy. Nikomu ani Čejčským nepřejeme nic špatného, avšak na jejich vypadnutí jedno pozitivum shledáváme. Nemusíme se jako vypadnuvší cítit špatně, neboť jsme ve skvělé společnosti.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
hruby fccm
Coach

Post by hruby fccm »

MošnaM wrote:Já jsem totiž svojí dvojku vyhrál dle předpokladů, a dokonce bez ztráty kytičky :lol: , a tudíž si místo Andrewa zahraji se FC Spartou Černý Most. Nechci man.Hrubého sice podceňovat, ale stejně je to příjemnější soupeř.
To ti věřím, že jsem příjemnějším soupeřem 8) Ale budu se snažit ti cestu dál alespoň trochu znepříjemnit, ikdyž to bude snaha marná :mrgreen:

Sokol Cejc wrote:Ano ano, tak nějak jsem tušil, že budeš mít radost. Rovněž tak manažer Hrubý asi nenadává. Holt každá mince má dvě strany :mrgreen:
Nenadávám, jsem rád, že ještě v turnaji dejcháme.
Sportovně ale přiznávám, že fotbalovej bůh byl v našem případě asi zrovna marod, když mě nechal jít dál :P

Jinak všechny po dlouhé době zdravím na fóru :P
FC Sparta Černý Most
divize D.12
http://www.fcspartacernymost.estranky.cz
léblík

Post by léblík »

Po remízce doma s Pavlem jdeme dál :!: Pro mě celkem překvapivě :)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

hruby fccm wrote:

Jinak všechny po dlouhé době zdravím na fóru :P
Hoj Dane,dost že ses ukázal :wink: -
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Slanec

Post by Slanec »

Poslední zápas ve skupině přinesl nezaslouženou remízu 3:3 (měli jsme o 12 horší výkon). V tabulce jsme poslední s pouhými dvěma body, což je vskutku ostuda. Doufáme, že v dalších zápasech nenapodobíme letošní turnaj a na nějž se budeme snažit co nejrychleji zapomenout.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Baldic
Assistant Manager

Post by Baldic »

Slanec wrote:Poslední zápas ve skupině přinesl nezaslouženou remízu 3:3 (měli jsme o 12 horší výkon). V tabulce jsme poslední s pouhými dvěma body, což je vskutku ostuda. Doufáme, že v dalších zápasech nenapodobíme letošní turnaj a na nějž se budeme snažit co nejrychleji zapomenout.
Sice jsme remizovali v posledním zápase, ale nijak mě to nemrzí ( protože ani výhra by nezměnila pořadí), i když mě to překvapilo. Víc mě spíš mrzí, že se mi zranil áčkovej brankář. Uvidíme jak to dopadne, každopádně to bude těžký a moc si do toho dalšího kola nevěřím. :?
Balda, F.C. Technica Praha,(B. 2)
Libo

Post by Libo »

Libo Team - ŇOUMÍCI 8:0

Vykony: 137 - 55

Hostum uz ve skupine o nic neslo a podle toho se taky zachoval jejich manazer, ktery do zapasu nomival nejvernejsi fanousky, jenz vazili dlouhou ceste na muj stadion. Bohuzel tento fakt se projevil na vysledku, ale moje acko se aspon zahralo pred ligovym zapasem, ktery ale nedopadl podle mych predstav a ani o sest bodu s lepsim vykonem jsme nevyhral, no stane se. Ve vyrazovaci casti narazim na tezkeho soupere, ac misutka prague, ovsem zalezte bude na tom, kdy se zapas bude hrat, podle toho bude vypadat i moje sestava.
39th season - F.179
Image
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Big El wrote:Nemusíme se jako vypadnuvší cítit špatně, neboť jsme ve skvělé společnosti.
Žíši.... roním krokodýlí slzy, tak hodná na mě není ani moje manželka :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Big El

Post by Big El »

Sokol Cejc wrote:
Big El wrote:Nemusíme se jako vypadnuvší cítit špatně, neboť jsme ve skvělé společnosti.
Žíši.... roním krokodýlí slzy, tak hodná na mě není ani moje manželka :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No a jak tak koukám, tak je to skutečně vybraná společnost. Kromě Andrewa i Kopečkář, Slanec a také manažerka sexy kotě. Pánové, začínám mít dojem, že jsme si vybrali správnou půlku našich tabulek 8)

Jinak dnes jsme PORAZILI JEREMYHO. Pravda, o nic mu už nešlo a šlo tedy o to, kdo z nás to vypustí méně, ale i tak to potěšilo.

Elnino Prague - FC JEREMY 1:0 (125:122)

Z dnešního zápasu nás mrzí zranění Céčkového, ale již kvalitního a velmi nadějného LM. Ráno v lize se hodil marod ten Áčkový. No, bude to ještě veselé.

Jinak dlužím tuším i páté kolo. Pupajdí nám to chtěl pustit, ale nedali jsme se a nestačili ani na jeho velmi nízkých 121:

FC Letenská šlechta - Elnino Prague 1:0 (121:109)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Tak hned první vyřazovák bude hodně těžký oříšek:
Po 28 Zář 2009 (22:00:00 CET) : Dynamo Oleksovice - F.C. Technica Praha
+ rozhodčí
-nepohlídáná termínovka a ten den všechny termíny obsazeny :cry:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hák

Post by Hák »

Hehe tak já jsem to nakonec ještě uhrál a postoupil :wink: Mohu se těšit na zajímavý zápas u Pavla.....
SK Kobeřice - E.36
léblík

Post by léblík »

Foppa Killers Team - FC MAROWITCH

No uvidíme bude to zajímavý zápas.Rozhodčí je celkem mírný 55% mohl by být přísnější ale co.Je to v pondělí kdy si můžu dovolit do ligy poslat Béčko a na tento zápas poslat to njelepší co mám 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
bono25
Team President

Post by bono25 »

na příští ročník jsem připravený, to SPFA si nemůžu vynachválit :lol: teď už turnaj určitě nepropásnu...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ještě jednu fotečku jsem vylosoval a pak se vrhnu na sumář základních skupin :wink: :wink:

o tom , kdo je v rodině "goalkeeper" nebylo pochyb :mrgreen:

Image
pupajdi13

Re: Šlechtická Mince 11 - přihlášky letí - 1.kolo play-off

Post by pupajdi13 »

skupiny a jejich rozuzlení

skupina 1

Tak tady vidím,že jsem se ve svých odhadech dost mýlil . Pan z Kopečku se na to pěkně vyflákl :evil: a s pouhou jednou výhrou skončil až třetí.
skupinu vyhrál Libo a za ním v klídku a pohodě Balda

Libo Team
F.C. Technica Praha

Tito dva naráží na skupinu 8

i tady jsou postupující naprosto jednoznační ps2512 a Mišutka získali shodně 15 bodíků a tak na lepší skore udržel první flek ps2512

Dynamo Oleksovice
ac misutka prague

Po 28 Zář 2009 (22:00 CET) Dynamo Oleksovice ?? - ?? F.C. Technica Praha

opravdu si netroufám soudit vítěze a tak tipuju svuj oblíbený "kříž" a pentle :wink:

Út 29 Zář 2009 (14:00 CET) Libo Team ?? - ?? ac misutka prague

Tato dvojskupina ukazuje,že jsem měl pravdu před začátkem turnaje o velké vyrovnanosti , i druhé utkání nemá favorita.
Díky vlastním zkušennostem (špatným :mrgreen: ) , bych mírně favorizoval Liba.
___________________________________________________________________________________________________________

skupina 2 + 7

Dvojka je skoro bez komentáře , Mošník si to prostě umí zařídit :lol: , velmi pekně za ním držel stopu rudá mašina

v opačném polu se ale děli věci .
skupina 7
Agi splnil mé očekávání a skupinu vyhrál,leč sokolík zaváhal :shock: , přiznám se,že i já koukám jak puk,bo jsem to na Kanárech nestíhal sledovat .
Namísto jeho tak slaví postup kamarád Dan :wink:

Út 29 Zář 2009 (10:00 CET) FC Kolíkov ?? - ?? FC Sparta Černý Most

Tak tady se mi kříží pocity,oba kluky mám moc rád a tak nechci ani polemizovat .
Herní kvalita je zajisté na straně Kolíkovců.

Po 28 Zář 2009 (18:00 CET) FK CHMEL ?? - ?? rudá mašina

rudá mašina sice ve skupině překvapila,ale tady bude její konečná, nehledě na to,že z nejmenovaných zdrojů víme,že CHMELAŘI si dělají vééélikýýý zálusk na tuto trofej :mrgreen:
_______________________________________________________________________________________________________________

skupiny 3 + 6

Naše skupina byla hodně vyrovnaná, Jeremy jel od začátku na postup,ale dále to bylo jak na houpačce.
Zatím jsme v našem turnaji nepoužili A tým a tak nakonec jsme nějakým zázrakem uhráli v posledním kole remízu a postoupili z druhého místa .
Bohužel Big El zustal tentokrát před branami play-off ,ač jsme mu to moc přáli .

Ve skupině 6 se tvrdě bojovalo pouze o první flek a nakonec si ho urval psc jen o skore před Roofem a vylosoval si tak zápas s námi :wink:

Út 29 Zář 2009 (14:00 CET) Psc United ?? - ?? FC Letenská šlechta

lliga je u nás prvořadá a tak uvidíme,jak se nám v uterý bude dýchat , rozhodčí se mi moc nelíbí, v tomto duelu favorizuju psc.

Po 28 Zář 2009 (10:00 CET) FC JEREMY ?? - ?? FC MARLBORO MZ

pořád to opakuju "jeremy se vrací zpět" a ted má možnost ukázat , že to myslí vážně .
_________________________________________________________________________________________________________

skupiny 4 + 5

Ve čtyřce měli berušky (první žena v turnaji) trochu smuli a nakonec o bod nepostoupili , naopak Pavel hrál jako z partesu a sílící Léblík ho doplní z druhé pozice.
Copak v turnaji předváděl Etwásek je mi záhadou :mrgreen:

a poslední skupina 5 - tady koukám,že kolega jančařík nezvládl finiš a zustal tak za očekáváním .
Foppa s Hákem jdou dál.

Po 28 Zář 2009 (10:00 CET) Foppa Killers Team ?? - ?? FC MAROWITCH

Foppa je favorit , proto budu držet palce kamarádovi Léblíkovi ,aby překvapil :wink:

Út 29 Zář 2009 (18:00 CET) Bohemians Jenikov ?? - ?? SK Kobeřice

aniž bych chtěl,tak na závěr mi vyšlo to nejlepší,co dle mě první kolo play off nabízí.
Souboj Pavla s Hákem nominuju na top utkání a sám jsem zvědav jak se klucí poperou - .
_______________________________________________________________________________________________________

Těm co nepostoupili děkuju za učast a ostatní -
vzhůru do boje :!:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”