Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
Libo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 11 - FINÁLE - Libo vs Pupajdí
Ve finale se budu snazit, jak nejvic to pujde, slibuju pane Pupajdi
A vubec mi nebude vadit, kdyz vyhraju stejnym stylem jako v lonske sezone poharu SP, prece jenom historie si pamatuje jenom viteze a jak jsem uz psal, ten poharek by se mi krasny vyjimam v mem novem bytecku, kde se snad na prelomu roku, snad i drive nastehuju 
-
pupajdi13
Když mám říct pravdu , tak bych tě opravdu nejradši nechal vyhrát
- protože opravdu ten pohárek chci předat a kor když by se ti tak hodil do toho novýho bytu
Ale to prostě nejde a ani by tě to pak netěšilo,musíš mě prostě vyseknout - tak ti držím palce ať nás udoláš
- agrese by mohla rozhodnout
Ale to prostě nejde a ani by tě to pak netěšilo,musíš mě prostě vyseknout - tak ti držím palce ať nás udoláš
-
pupajdi13
Tak finále právě začalo
-
pupajdi13
Tak to už je prokletí
Opět se stávám vítězem svého turnaje
a opět tedy zustáva trofej ve vytríně a bude čekat na nového majitele.
Jak šel finálový zápas?
Libo Team - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 8 : 9 ) pentle
Výkony - 135 : 138
diváci - 4.609 déšt
Souboj dvou týmů,které mají v malém znaku českou vlajku vyzněl nakonec pro tu vlající ve větru.
Do utkání jsme vstoupili aktivněji a v 25.minutě se štěstím na dvakrát skoroval Aleksandr '=Geiza=' Rohac
Domácí udřili chvíli před půlí v 39.minutě , když ranou k tyči vyrovnal Wouter Oost
V 77. minutě přišli domácí o vinou zranění o levého beka a o 2 minutky později dostal druhou žlutou náš centr bek.
Penalty je loterie a nakonec se štěstíčko přiklonilo k nám, když rozhodující penaltu proměnil opět náš golman Ivan '=Pinto=' Lichtsteiner
Bohužel,je mi líto Liba,rád bych mu tu trofej poslal,budeš se muset pokusit v dalším ročníku, ještě se to do vánoc dá stihnout
.
Opět se stávám vítězem svého turnaje
Jak šel finálový zápas?
Libo Team - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 8 : 9 ) pentle
Výkony - 135 : 138
diváci - 4.609 déšt
Souboj dvou týmů,které mají v malém znaku českou vlajku vyzněl nakonec pro tu vlající ve větru.
Do utkání jsme vstoupili aktivněji a v 25.minutě se štěstím na dvakrát skoroval Aleksandr '=Geiza=' Rohac
Domácí udřili chvíli před půlí v 39.minutě , když ranou k tyči vyrovnal Wouter Oost
V 77. minutě přišli domácí o vinou zranění o levého beka a o 2 minutky později dostal druhou žlutou náš centr bek.
Penalty je loterie a nakonec se štěstíčko přiklonilo k nám, když rozhodující penaltu proměnil opět náš golman Ivan '=Pinto=' Lichtsteiner
Bohužel,je mi líto Liba,rád bych mu tu trofej poslal,budeš se muset pokusit v dalším ročníku, ještě se to do vánoc dá stihnout
-
Libo
Re: Šlechtická Mince 11 - FINÁLE -vítěz Pupajdí-už ho sesaďte
Hmm, tak gratuluju chlape k vitezstvi, byl si proste lepsi a vyhral si zaslouzene. Muj tym zklamal, no neda se nic delat, do noveho bytu si budu muset poridit neco jineho, nejakou cenu utechy, ale nic me ted nenapada, navic se nemuzu ani dostat na SP, ach jo 
-
pupajdi13
SP čistí databázi,bylo to v oznámení.Libo wrote:Hmm, tak gratuluju chlape k vitezstvi, byl si proste lepsi a vyhral si zaslouzene. Muj tym zklamal, no neda se nic delat, do noveho bytu si budu muset poridit neco jineho, nejakou cenu utechy, ale nic me ted nenapada, navic se nemuzu ani dostat na SP, ach jo
A nezoufej, příští ročník ještě stihneš než se nastěhuješ.
Bohužel no, 135 je na výhru ve finále málo
-
MošnaM
Vidíš to kam to vede? Kdybys mně nechal vyhrát, tak sis mohl tohle zklamání ušetřitLibo wrote:Hmm, tak gratuluju chlape k vitezstvi, byl si proste lepsi a vyhral si zaslouzene. Muj tym zklamal, no neda se nic delat, do noveho bytu si budu muset poridit neco jineho, nejakou cenu utechy, ale nic me ted nenapada, navic se nemuzu ani dostat na SP, ach jo
PS. Ale vážně, finálová účast je krásný výsledek - gratuluji
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Libo
Libo Team - FC Letenská šlechta 1:1
Vykony: 135 - 138
No co rici k zapasu? Nastoupil jsem v nejsilnejsi mozne sestave, ale sportovne musim priznat, ze souper byl lepsi, takze gratuluju chlape, ale pokud by Ti doma ten pohar zavazel, ja se ho moc rad ujmu
Ja jsem chtel turnaj moc vyhrat, ale bohuzel dost dobry jeste zadny zapas nevyhralo, jak rika jeden slavny fotbalista, takze priste musim byt lepsi. Tak priste nashledanou, je mi jasne, ze priste to do finale uz nedotahnu, ale slibuju, ze se o to budu minimalne snazit 
Vykony: 135 - 138
No co rici k zapasu? Nastoupil jsem v nejsilnejsi mozne sestave, ale sportovne musim priznat, ze souper byl lepsi, takze gratuluju chlape, ale pokud by Ti doma ten pohar zavazel, ja se ho moc rad ujmu
-
Sokol Cejc
Kde máme pozvánku ? 
Andrew - Sokol Čejč
-
pupajdi13
Hergot Vy jste hrr pane:-)
Vcera skoncilo finale a tak to nebudu dlouho zdrzovat a jestli souhlasíte,tak bych zítra navecír rozeslal novou Minci.
Pokud se najde ňejaky novacek,co by mel zájem o zařazeňí,tak at sem hodí info.
Otazkou jen je,jestli se prihlasím i já,bo letos kvuli lize skupiny nehraju a hlavňe zase nechci riskovat,ze bych to potretí za sebou vyhral:-)
Tak oficialní termín pozvánek na Šlechtickou Minci 12 bude neděle 18.10. po simulaci v 18 hod.
Tak si to hlídejte přátelé
Vcera skoncilo finale a tak to nebudu dlouho zdrzovat a jestli souhlasíte,tak bych zítra navecír rozeslal novou Minci.
Pokud se najde ňejaky novacek,co by mel zájem o zařazeňí,tak at sem hodí info.
Otazkou jen je,jestli se prihlasím i já,bo letos kvuli lize skupiny nehraju a hlavňe zase nechci riskovat,ze bych to potretí za sebou vyhral:-)
Tak oficialní termín pozvánek na Šlechtickou Minci 12 bude neděle 18.10. po simulaci v 18 hod.
Tak si to hlídejte přátelé
-
tomkycz
neboj o to už se postaráme abys nešel ani ze skupinypupajdi13 wrote:a hlavňe zase nechci riskovat,ze bych to potretí za sebou vyhral:-)
-
mouven
Re: Šlechtická Mince 12 - POZVÁNKY 18.10. 18:00 - NEDĚLE
Skoda asi prijdu i o dalsi rocnik, protoze po zkusenostech z minula pochybuju, ze bude nejake volne misto kolem pulnoci, kdy se dostanu na net..
FK Bolka FOREVER
-
pupajdi13
Já myslím,že tentokrát to tak horký nebudemouven wrote:Skoda asi prijdu i o dalsi rocnik, protoze po zkusenostech z minula pochybuju, ze bude nejake volne misto kolem pulnoci, kdy se dostanu na net..
-
kopeckar
A má to smysl přihlašovat se? Stejně to zase vyhraje pupajdi. 
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
pupajdi13
Pupajdí učinil rozhodnutí po prohlednutí ligových soupeřů v závěru ligy a tato Mince budou mnou pouze koučovaná a tudíž je jistota,že pohárek bude mít svého vítězekopeckar wrote:A má to smysl přihlašovat se? Stejně to zase vyhraje pupajdi.
je to jen na Vás páni kolegové,kdo si ho urve