SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

puzzle
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by puzzle »

PaTTTTrick wrote:Tak i my jdeme dál a zůstáváme jedním ze 108 českých týmů, kteří zatím žijou.... takže stále přeji štěstí všem..

Jinak v osudí je poslední H-divizní celek :lol:

No ale jeho tým moc na H divizní celek nevypadá :mrgreen: já myslím, že já jako skoro už F divizní celek tak bych padl měl jsem tu čest si sním zahrát turnaj ale byla to pouze konfrontace záložních týmů tak nevím jak by dopadlo A-čko :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
oslicek

Post by oslicek »

tak bono dneska po zasluze postoupil v nasem vzajemnem souboji.

kdyz sem se dival, predtim nez sem dostal bona, kdo by moh sp cup vyhrat - napadli me jen ctyri dalsi tymy - bono, bunicii, bonner a strakapud. no, a kdybych bona ted nejakou klikou vyradil, tak bych stejne dostal michala... los moc nepreje. doufam, ze v dalsim kole vitez zapasu strakapúd - blšany nedostane pattricka a pak vitez tohohle bunicii venku :-)

financni ztratu si zkusim vycislit odpoledne, ale tekl sem vetsinou nekam k pul milionu za zapas... obavam se, ze ti ustavim novy, obtizne prekonavatelny, rekord :-).
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak asi o nejkvalitnějším zápase již referoval oslíček, takže já zase trochu statistiky :lol:

.. do dalšího kola postoupilo přesně 50% českých týmů, takže z 62 jich v desátém kole je přesně 31... a jsme jediný národ s dvouciferným počtem, druhý jsou belgičané s osmi týmy...

... již "žijí" jen tři A-divizní týmy a žádný z G, H divize (3 z F)

...poté co jsem nyní přešel přes český tým Sokol Mariánské hory narazím v dalším kole na SK Slavia Praha A.S., konečně zase jednou doma....

... takže good luck všem....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:Příští zápas sice hrajeme venku, ale náš soupeř E-divizní belgický tým S.K. Pijpelheide má stadion pro 28.000 diváků a tak bychom mohli opět něco získat. Naším cílem je opět postoupit dále. :mrgreen:
Je to doma, do slova i do písmene. Doma je postup, který byl z kategorie lehčích, dokonce jsme si dovolili, před zápasem prodat hráče a jít do něj s týmovkou 95% a doma je i příští zápas. :mrgreen: Ale pěkně postupně :

S.K. Pijpelheide - ŇOUMÍCI 1:2 (128:134)

Zápas byl beznadějně vyprodán, pro domácí fanoušky to byl svátek a 2800 lístků pro naše fans bylo pryč během 5 minut. :mrgreen: Díky velikosti soupeřova stadionu skončil tento zápas pro nás finančním ziskem 4.835 EUR. A naše celkové letošní učinkování je jen lehce v červených číslech 43.960 (včetně výměny trenérů). No a příště jdeme do plusu a doufám že i dále. Hrajeme doma už tuto sobotu s Baníkem Ostrava s.p. a domácí prostředí by mohlo být jazýčkem na miskách vah v C-divizním souboji. :mrgreen:

Zajímavé výsledky tohoto kola pro nás slabší týmy :mrgreen:

Blšany - A 1-0 Totemo Baka - A
cartus - B.2 1-2 kandziai - C.9
Fresh - B.2 1-0 Nike Itegem Football Club - A
Westel - B.3 0-0 Forza Buffalo-forum - B.2

TJ Liblice 1927 - E.1 1-1 Kick and Rush - B.2

Velká gratulace a poděkování Liblicím. :mrgreen:

Čistka v prvních 2 divizích bude mít pokračování i v kole dalším

nerazzurri - B.2 ??-?? Fresh - B.2
FC Strakapůd - B.3 ??-?? Blšany - A
Bunicii - A ??-?? Praslavice - B.1
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

No, mě na tom losu těší pouze domácí prostředí - bude to už osmý zápas doma 8) Venku jsem hrál zatím pouze jednou, ale počítám, že pokud se mi podaří postoupit, tak si ten pech určitě vyberu ve finálových kolech...
Každopádně do zápasu jdeme bez stresu, bereme ho jako předsezónní přípravu na boje v Áčku.
Hadis

Post by Hadis »

kopeckar wrote: No a příště jdeme do plusu a doufám že i dále. Hrajeme doma už tuto sobotu s Baníkem Ostrava s.p. a domácí prostředí by mohlo být jazýčkem na miskách vah v C-divizním souboji. :mrgreen:
No, jen aby to byl ještě souboj dvou C-čkařů :lol: :lol: :lol:
AC Had Bozak

Libo

Post by Libo »

Libo Team - FC SLOV4N Liberec 2:1

Vykony: 139 - 130

Vzhledem k situaci v lize a k dnesnimu programu jsem si mohl dovolit poslat do poharu acko, ktere si celkem bez problemu zajistilo postup, i kdyz to nakonec bylo napinavejsi, nez by se mohlo zdat, protoze souper vyrovnal tri minuty pred koncem, nastesti v predposledni minute muj obavny penaltovy suter Tomasz Krzysztalowicz, ktery je schopny i v jednom zapase nedat dve penatly, tentokrate nezavahal, asi chudak tusi, ze na jeho mista se uz shani nova posila. V dalsim kole jsem dostal soupere, ze ktereho nemam vubec radost, protoze hraju s Vasikem a jeho beranky, Foppa Killers Team, bo Vasik je jeden z mala, ktere na SP znam osobne. Bude to tezky zapas a mozna roli bude hrat domaci prostredi, prece jenom hrat pred 52 tisicovym stadionem, se mi casto nepostesti, navic zapas bude piskat rozhdci s prisnosti 99, coz muze byt take jeden z rozhodujicich faktoru.
39th season - F.179
Image
Image
jancarik

Post by jancarik »

Forfeit Town 0 - 0 FC Jančařík Šterboholy 135-138
Pokutové kopy 11 - 12 Pokutové kopy
byli to nervy ale jdeme dal :mrgreen: dneska +18198 celkem -216.468 pristi zapas doma s brussels int 10 v C.3 no uvidime mozna rozhodne to ze kopeme doma :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:
kopeckar wrote: No a příště jdeme do plusu a doufám že i dále. Hrajeme doma už tuto sobotu s Baníkem Ostrava s.p. a domácí prostředí by mohlo být jazýčkem na miskách vah v C-divizním souboji. :mrgreen:
No, jen aby to byl ještě souboj dvou C-čkařů :lol: :lol: :lol:
Pšššššššššššššššššššššt. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

Libo wrote:Libo Team - FC SLOV4N Liberec 2:1

muj obavny penaltovy suter Tomasz Krzysztalowicz, ktery je schopny i v jednom zapase nedat dve penatly, tentokrate nezavahal, asi chudak tusi, ze na jeho mista se uz shani nova posila.
No, Tomasz obávaný je, ne že ne. Jen je otázka, zda se víc obávají při penaltách soupeři, nebo spoluhráči. Ale u nás bude mít vždy úctu. Hráč, který jednu penaltu nedá a jde na další je prostě frajer 8)

Jinak ovšem gratulace k postupu. Nejen tobě, ale všem...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
bono25
Team President

Post by bono25 »

Michal Kejchal wrote:No, mě na tom losu těší pouze domácí prostředí - bude to už osmý zápas doma 8) Venku jsem hrál zatím pouze jednou, ale počítám, že pokud se mi podaří postoupit, tak si ten pech určitě vyberu ve finálových kolech...
Každopádně do zápasu jdeme bez stresu, bereme ho jako předsezónní přípravu na boje v Áčku.

já tedy z losu nemám radost žádnou :lol: v osudí tam už nebylo těžších soupeřů...máme do soboty o čem přemýšlet..
dnešní ranní radost z postupu mi vydržela cca 2 minuty, než jsem se podíval na dalšího soupeře 8)
oslicek

Post by oslicek »

spíš jedna humoristická vložka - účinkování v letošním SP Cupu mě stálo 2.487.492 EUR (plusy 2.326.175 a minusy 4.813.667) při třech zápasech doma a pěti venku. při mé přestupové strategii to dává dva vkusné hráče, ale při pohledu na ligu to nic moc neřeší - jen bych asi skončil čtvrtý. odtamtud mě zítra sesadí mouven, takže je to jen rozdíl jednoho umístění.
doufám, že sem svými finančními čísly nasadil laťku dostatečně vysoko :-)

jinak přeju všem čechům úspěch v poháru a ať nejlepší čech je zároveň vítězem poháru.
foppa 13

Post by foppa 13 »

Můj tým také postoupil bez nejmenších potíží. B tým jednoznačně vyhrál 5:2.
Foppa Killers Team (137) 5 - 2 (121) 1. FC RWE Praha. Jinak dnes jsem nakoukl na pohárové střelce (asi tak cca. po páté za 3 roky hraní :mrgreen:) a docela jsem se divil, že na 3. místě figuruje můj hráč :)

O příštím zápase tu nemá ani smysl mluvit. Vše už řekl Liborek (btw. je to taky jeden z mála, koho znám z SP osobně (mimo Brno jediný)). A na 99% pana rozhodčího se také těším :lol:. Ale dnes na to myslet nemůžu. Čeká mě poslední ligový zápas (1. vs. 2.) a vítěz bere titul - takže já :mrgreen:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
kopeckar

Post by kopeckar »

oslicek wrote:spíš jedna humoristická vložka - účinkování v letošním SP Cupu mě stálo 2.487.492 EUR (plusy 2.326.175 a minusy 4.813.667) při třech zápasech doma a pěti venku. při mé přestupové strategii to dává dva vkusné hráče, ale při pohledu na ligu to nic moc neřeší - jen bych asi skončil čtvrtý. odtamtud mě zítra sesadí mouven, takže je to jen rozdíl jednoho umístění.
doufám, že sem svými finančními čísly nasadil laťku dostatečně vysoko :-)

jinak přeju všem čechům úspěch v poháru a ať nejlepší čech je zároveň vítězem poháru.
No co dodat. Pěkný koníček. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
puzzle

Post by puzzle »

oslicek wrote:jinak přeju všem čechům úspěch v poháru a ať nejlepší čech je zároveň vítězem poháru.

Tak jestli tam máme 50% tak by\ch v tom problém neviděl aby vítěz byl z česka a nevíte někdo jak to vypadá v A divizi kdo vyhraje bo to neni ještě rozhodnuto?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”