SoccerProject

Can you manage it ?
It is currently Mon Sep 06, 2010 6:20 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 832 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 56  Next
Author Message
 Post subject: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 7:32 pm 
Member of the Soccer Project Association

Tento úvodní topic slouží pro aktualizaci informací o dalším SP srazu. Minulý ročník se slušně povedl a reporty z něj najdete na http://www.soccerproject.co.cz/ceske-sp-noviny/clanky.htm. Co se týče místa, termínu a jiných věcí ohledně nového srazu, tak po debatě jsme se rozhodli, že sraz uděláme na stejném místě jako minule, tedy ve Velkých Pavlovicích na jížní Moravě. Ubytování zde: http://ubytovna.neprehledni.cz/ubyt.php
( ubytování většinou v dvojpokojích ( 4 + 2 ), se společným sociálním zařízením).

Kde to najdete :?: Dálnice směr Brno - Bratislava, sjezd na exitu Hustopeče
Přesné místo - http://img137.imageshack.us/i/mstosrazu.jpg/
Kdy :?: 11-12.6.2010 (lze to samozřejmě udělat i jen na jeden den, buď PÁ nebo SO).

OBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI NA SRAZU:
1) aktivita v CZ komunitě a to buď na fóru nebo v CZ soutěžích (jako aktivita je brána i aktivita minulá, tzn. že manažer pro komunitu něco udělal nebo dokázal)
2) alespoň půl roku na SP (proč? Nic proti nováčkům, ale zkrátka mladický zápal neznamená, že mám 100% zájem se věci účasnit. To sice neznamená ani toho půl roku, ale je to aspoň malá pojistka)
3) zaplacení zálohy do určitého termínu. Bez zaplacení zálohy bohužel nikoho nebereme - nemíníme objednat třeba 80 míst, nakonec se nás sejde 20 a zbytek to doplatí.
Výběr zálohy 500,- Kč od 15.1.2010 do 20.4.2010 ( více upřesníme po domluvě organizačního výboru ). Záloha je nevratná, vrátit se může pouze v případě, že dotyčný za sebe najde náhradu a peníze si vyřídí spolu.
4) Rezervováno celkem 36 míst - 20.4.2010 dle vybrané zálohy se upřesní přesný počet lůžek. Platí zásada - kdo dříve zaplatí zálohu, ten jede.

PROGRAM AKCE:
Pátek:
V pátek příjezd kolem 16:00 hod, přesun do sálu, volná pivní zábava, večeře + pozdní chuťovka
... A když bude chuť a čas, někde se mezi to vleze fotbálek
Sobota
Sobota : snídaně od 10:00 hod, pak oběd, večer návštěva sklípku - program dle hostitele
... A když bude chuť a čas, někde se mezi to vleze fotbálek
Neděle
10:00-11:00 Snídaně a pak odjezd podle toho, kdo jak toho vypil, jak je komu blbě a jak je kdo schopen :mrgreen:

Cena za ubytování : 215 CZK + DPH / osoba / noc
Záloha : 500,- Kč (ubytování tak bude zahrnuto v záloze)
Doplatek : vybrán na místě po příjezdu

Pokyny pro platbu zálohy na sraz
- Záloha ve výši 500,- Kč je na ubytování na oba dny, plus rezervace sálu na páteční program !
- Záloha je nevratná, pouze možné převzetí z jména na jméno.
- Záloha se bude vybíratdo 20.dubna, v tento termín bude upřesněn počet ubytovacích kapacit.
- Po objednání lůžek již není možné ( bude-li kapacita ubytovny plná ) přijímat další žádosti.

Zálohu posílejte bankovním převodem na účet :
1356560003 / 0800
variabilní číslo - datum převodu
Nutné !! - do zprávy pro příjemce napište svůj nick na SP.
př.
1234567890 / 0100, 500,- CZK,,20012010, "franta opršálek"

nebo na adrese :
Jan Hadáček
B.Němcové 13
680 01 Boskovice

odesílatel by měl být ve formě : Jméno " nick na SP " Příjmení
Nebo osobně na výše uvedené adrese.

V případě, že nebude platba označena nickem z SP, je těžké dohledat, o jakou osobu se jedná ( manažeři z minulého srazu vědí, o čem mluvím ), aniž bych všechny manažery musel kontaktovat přes fórum a ptát se, koho je ten a ten účet....
Toto snad chápete :wink: Všechny platby budou veřejně potvrzeny z Hadisovy strany a podle toho bude upraven seznam manažerů.

SEZNAM zatím přihlášených manažerů: Červeně jsou vyznačeni ti, kdo zaplatili zálohu.

PÁ-SO: Betis (Svitávka, okr. Blansko), Big El (Praha), Dawron (Praha), Foxir (Praha), Hadis (Boskovice, okr. Blansko), Hernán Crespo (Olomouc), Jančařík (Praha), Jarda Blažek (Praha), Etwas (Brno?) Jeremy(Praha), JuliusCaesar (SR, ale asi pojede z Brna), Léblík (Praha), Kopečkář (Olomouc nebo Boskovice, záleží, kde bude přestěhovaný) Krup72 (Praha), Mantel(Ostrava), Matteo76 (Český Těšín), Mech (Praha), Milhan (Břeclav), MNM (Most), Mouven (????) Oslicek (Brno ?), Palkaj (Moravská Nová Ves, okr. Břeclav), Pavel (Praha), Pupajdi (Praha), PS2512 (z okolí, bez ubytování), Robatko10 (Havířov), Xixor(Havířov), Zbyněk S (Ostrava)

SO:
Angee (Dambořice - kousek od místa srazu)
PÁ: Imamur (z okolí, bez ubytování)
Zájemců: 27 +2 (PS2512 & Imamur)
Zaplaceno: 19

Last edited by xixor on Wed May 19, 2010 8:23 am, edited 68 times in total.

Profile  

Post subject: Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské)
PostPosted: Thu Nov 19, 2009 8:13 pm 

Už je to tady, už je to tady.
Tak jak jsem říkal, sraz ve VP nebyl vůbec špatný. Ba přímo suprový. Nás pivaře mrzel sobotní večer, nebylo to ono, jako v pátek, ale o tom to není.
Take pokud by se dalo opět "slavit" na místním stadionku, nebudu proti.

Návrh 1 : při návštěvě Prahy jsme diskutovali se Simim o možnosti udělání srazu v místě někde kolem Humpolce ( SIMI doplní ), a to z toho důvodu, že je to trochu ve středu republiky, i když okolí Boskovic je všeobecně pokládáno za střed republiky, tak pro tento případ ustoupím. :lol: :lol:
Pro JM je to schůdné, stejně jako VP, pro čechy taktéž, jen pro Vás, Ostraváky je to trochu z ruky. Ale kdo chce přijet, ten přijede, že tomkyCZ ?

Návrh č. 2 : každý rok, někdy z kraje července pořádá Služby Boskovice turnaj v malé kopané, za účasti několika mužstev. Při troše chtění je možnost se ubytovat v Boskovicích, pátek strávit v hospodách nebo na hotelu s bečkou, v sobotu fotbal a chlast a v neděli rozjezd domů. Pro mě, jako Boskováka to nezní zrovna lákavě, ale možná pro ostatní ? ?

Má někdo jiný další nápad ?

hadis

Profile  

PostPosted: Thu Nov 19, 2009 8:25 pm 

Hadis - dobré nápady a jsem za ně vděčný. I ta Simiho myšlenka je skvělá, ale ať si ji tady uvede sám, že jo... :wink: A já, ač z Karvinska, klidně přijedu kamkoli. Ale třeba do Aše, to by byl trochu problém :mrgreen: . Ale kolem středu republiky je to v pohodě.

Ještě bych chtěl podoknout takovou věc pro organizátory akce. Ono když je více jak 20 lidí, je velký problém jen tak vyrazit do hospody, protože sehnat stůl pro tolik lidí není věcí jednoduchou. A protože se lidi chtějí bavit o SP, logicky budou chtít být spolu. Takže tohle je taky třeba vzít v potaz.

Last edited by xixor on Sat Nov 21, 2009 12:13 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Fri Nov 20, 2009 5:08 pm 

xixor wrote:
Takže pánové - jaké máte návrhy :?:

napis te mi kde a kdy v kolik mam bejt a kolik a kam poslat :mrgreen:
vic jsem toho nevymyslel :wink: :mrgreen:

Turnaj O Kelisky zlutou limcu K.O.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 1:33 pm 

Existuje samozřejmě možnost udělat celou akci ve Velkých Pavlovicích, jako to bylo minule. Akurát bychom změnili v sobotu sklep - přináším info od Palkaje, které mi poskytnul:

Ve Velkých Pavlovicách je ideální ubytování, levné pivo, ideální podmínky s možností zahrát si fotbálek. Mě se pouze nelíbylo, že ta sklepová akce byla odbytá a p. Procházka si přišel na pěkné peníze za málo muziky. Zkrátka zachoval se jako ke "pražákům". Proto by bylo ideální udělat sraz na stejném místě se stejným programem, pouze bych změnil vinaře. Mám možnost domluvit sklépek u pana Suského taktéž ve Velkých Pavlovicách. Znám jej krátce a nebyl jsem u něj, ale má vinikající víno, je to komisař přes víno. Je to velice schopný člověk, myslím že by jsme nelitovali. Cena bude zřejmě 350 až 400 za osobu, ochutnávka nejméně 15 druhů vína (ne jako u Procházky nějakých pět a vůbec žádné červené), každý kolik vypije (ne jako u Procházky se pilo pouze jedno víno z jednoho demižonu, navíc dle mě velmi špatné), s občerstvením (večeří), podrobným výkladem a obsluhou, a to vše s posezením ve velkém sklepě z roku 1809. Sám mám takové prostředí radši než nově budované sklepy bez minulosti. Tak ten sklep bych si vzal na starosti já, pokud budeš souhlasit. Je ale třeba zamluvit termín v dostatečném předstihu. Myslím, že po novém roce už by se měl udělat průzkum na to kolik nás bude a vybrat peníze. Zatím čau.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 1:38 pm 

Ano, musím souhlasit s Palkajem, že sobotní akce byla špatná. Pivaři se shodli, že v hospodě, nebo na ubytovně na balkonu, by nám bylo lépe.
Škoda, že ve vinném sklepě netočí pivo :lol: :lol:

Osobně nemám nic proti VP a bude to první místo, kam bych jel, na sraz. Až poté bych uvažoval o jiném.

Takže kolik a komu mám poslat peníze a kdy mám naložit Betise a vyrazit ?

Uvažoval bych o podobném, ne-li stejném termínu jako minule.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 1:43 pm 

Hadisi - posílání peněz je ještě předčasné, nejdříve je potřeba se domluvit na místě, pak na termínu :mrgreen: Ale velmi milý přístup od tebe.

Až budou něké návrhy,kde by se to dalo udělat, pak bychom mohli udělat hlasování.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 1:54 pm 

Hadis wrote:

Škoda, že ve vinném sklepě netočí pivo :lol: :lol:

hadisi pivo se cepuje netoci :wink: :mrgreen: snad jen v boskovicich jo ale to uz tady bylo...
osobne myslim ze pavlovice jsou idealni uz jen pro tolik lidi neco sehnat

Turnaj O Kelisky zlutou limcu K.O.

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 2:18 pm 

jancarik wrote:
hadisi pivo se cepuje netoci :wink: :mrgreen: snad jen v boskovicich jo ale to uz tady bylo...

Ty vole Jančaříku, to je slovíčkaření. U Vás v Praze máte trochu jinej slovník, než u nás na Moravě. u nás se točí i čepuje, je to plně jedno :wink:
Ale o tom ten topik není 8)

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 3:48 pm 

jancarik wrote:

U nás na Moravě se používá více točit něž čepovat. 8)

Poptávka po CB Věk: 20-24 let, Výkony: 66-70, Rozpočet:3M-3,9M. Koupím ho, ale až po zkončení sezony, t.j. až dostanu peníza za ligu!.. :) Nabídky posílejte do pošty, určitě se domluvíme...

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 4:04 pm 

puzzle wrote:
jancarik wrote:
....

U nás na Moravě se používá více točit něž čepovat. 8)

Víš on je z Prahy a myslí si, že pražáci o pivu ví všechno a nejlíp :lol: :lol: A přitom má radši vodku :wink:

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 4:48 pm 
Assistant Manager

Ahoj všichni,

já bych to udělal znova ve VP,protože všechno klaplo tak jak mělo,souhlasím i s tím,že návštěva sklepa byla nic moc a to hlavně z důvodů odfláknutí pana Procházky,nedávno jsem byl ve sklepě v Rakvicích a to se nedá absolutně srovnat.Mimochodem polovinu toho vína,co jsem si dovezl od pana Procházky,jsem nalil do záchodu. :x

Pokud by se přece jen volilo jiné místo,mám jeden tip,ale v podstatě by to bylo podobně jako ve VP.
http://www.formankahustopece.cz/

Nedávno jsem tam měl jiný sraz a taky to nebylo špatné.(tataráky,škvarky s bramboráka atd.) :lol:

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 5:50 pm 

betis wrote:
Ahoj všichni,

já bych to udělal znova ve VP,protože všechno klaplo tak jak mělo,souhlasím i s tím,že návštěva sklepa byla nic moc a to hlavně z důvodů odfláknutí pana Procházky,nedávno jsem byl ve sklepě v Rakvicích a to se nedá absolutně srovnat.Mimochodem polovinu toho vína,co jsem si dovezl od pana Procházky,jsem nalil do záchodu. :x

Pokud by se přece jen volilo jiné místo,mám jeden tip,ale v podstatě by to bylo podobně jako ve VP.

Nedávno jsem tam měl jiný sraz a taky to nebylo špatné.(tataráky,škvarky s bramboráka atd.) :lol:

To je to místo, o kterým jsi mě vykládal onehdá na městě, při tom čekání na hambáč ? :lol:

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 6:01 pm 
Assistant Manager

Hadis wrote:
betis wrote:
Ahoj všichni,

To je to místo, o kterým jsi mě vykládal onehdá na městě, při tom čekání na hambáč ? :lol:

jo,ono je stejně všude krásně,když je tam chlast :P

Profile  

PostPosted: Sat Nov 21, 2009 10:36 pm 

Jsem zvědav, jestli s něčím příjde i Andrew. Má "místní" znalost a tomu se nic nevyrovná.... :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 832 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 56  Next

All times are UTC + 1 hour