chceš tím říct, že celou cestu nazavřu hubu, že joxixor wrote:Hernáne - milé a odvážné. Každopádně se na naše setkání těším.
Mantele - jupííííí, nepojedu z Ostravska sám. A po cestě bude o čem vykládat, to se nebojím.

Moderator: Czech Moderators
chceš tím říct, že celou cestu nazavřu hubu, že joxixor wrote:Hernáne - milé a odvážné. Každopádně se na naše setkání těším.
Mantele - jupííííí, nepojedu z Ostravska sám. A po cestě bude o čem vykládat, to se nebojím.
Jo kemo, to já ještě nevím. Ale včera jsem byl na plese (samozřejmě policejnímFoxir wrote:A co hajný Robátko, osedlá Větrníka a přijede?
tak to by vadilo i mě, konkretně s tebou já pevně počítám že to absolvuješ celétomkycz wrote: sralo by mě kdybych mohl jet jen do soboty...
pupajdi13 wrote:tak to by vadilo i mě, konkretně s tebou já pevně počítám že to absolvuješ celétomkycz wrote: sralo by mě kdybych mohl jet jen do soboty...-holt vememe mládežníka sebou a uděláme mu pořádnou oslavu tam
![]()
Mladýho klidně vezmu, je mu 7, chůvu může dělat dcera, tý je 13Hadis wrote:Tak vezmeme všichni mládežníky/mládežnice a k tomu nějaký chůvy
A pijete tam aj niečo iné?Foxir wrote:Mladýho klidně vezmu, je mu 7, chůvu může dělat dcera, tý je 13Hadis wrote:Tak vezmeme všichni mládežníky/mládežnice a k tomu nějaký chůvyAle je nutné někde sehnat sérum, které přivodí ztrátu krátkodobé paměti našich ratolestí, jinak jim ten víkend zkazí celý život.
Spánek?xixor wrote:V tomto ročníku bych chtěl aspoň jednu disciplínu ubrat.![]()
Ty by ses měl hlavně vyjádřitkopeckar wrote: Spánek?![]()
![]()
kopecek honi 9000 prispevkuHadis wrote:Ty by ses měl hlavně vyjádřitkopeckar wrote: Spánek?![]()
![]()
tak at si je nahoní tady, jak se těší a jak přijede. Jinak na něho každej prdíjancarik wrote: kopecek honi 9000 prispevku