Personalul Tehnic

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: Personalul Tehnic

Post by Razvanica »

Nu exista o "cota a jucatorului" in sistemul matematic al jocului. Si asta e sigur, nu e o parere personala :mrgreen:

@cipriansimi: Fa o oferta, pune un jucator pe lista si pleaca in vacanta. Asa o sa afli si o sa ne spui si noua.
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Razvanica wrote: @cipriansimi: Fa o oferta, pune un jucator pe lista si pleaca in vacanta. Asa o sa afli si o sa ne spui si noua.
dupa 2 sezoane va voi zice ... pana atunci vreau sa adaug in palmares si castigarea diviziei D si sa inspir aer de divizia C
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Cipiriansimi maine plec in vacanta poate iti fura asistenu meu ` CF ala :lol:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

EmmY wrote:Cipiriansimi maine plec in vacanta poate iti fura asistenu meu ` CF ala :lol:
ramane de vazut :lol:

chiar sunt curios sa vad ce se intampla
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

cipriansimi wrote:
EmmY wrote:Cipiriansimi maine plec in vacanta poate iti fura asistenu meu ` CF ala :lol:

Eu ma retrag ... ca deja se intrece masura :D :mrgreen:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

EmmY wrote:
cipriansimi wrote:

Eu ma retrag ... ca deja se intrece masura :D :mrgreen:
ai fost doar un mascarici
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Credeam ca o sa fie cel mai bun transfer al meu :|
dragos

Post by dragos »

cipriansimi wrote:
dragos wrote:
cipriansimi wrote:acolo zice ceva si de transferuri .......

chiar nu stie nimeni ?
unde? :(
in joc la Reguli

Personal
Pentru că nu poţi conduce clubul singur poţi să alegi personalul. Aceşti oameni o să te ajute cu lucrurile zilnice.
Antrenorul: Antrenorul face sigur că jucătorii se imbunătăţesc treptat. Este una din cheile spre succes.
Doctorul: Din când în când un jucător poate să se accidenteze în timpul unui meci. Doctorul va avea grijă ca jucătorul să se refacă cât mai rapid.
Îngrijitor: Terenul tău trebuie să fie într-o condiţie optimă. Poţi angaja un îngrijitor pentru asta. Un teren prost duce la amenzi, spirit al echipei prost sau chiar meciuri pierdute.
Asistentul: Toată lumea are nevoie de o vacanţă. Când eşti în vacanţă câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodată să reamintească de reînoirea contractelor şi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.
Scout: Un scout te va ajuta să găseşti jucători buni pe piaţa de transferuri. Te va ajuta să negociezi şi salariile jucătorilor.
Maseorul: Un maseor e responsabil de sănătatea fizică a jucătorilor. Este în măsură să reducă şansele de accidentare.
Coordonatorul de tineret: Este responsabil de antrenarea tineretului. Cu cât e mai bun, cu atât mai mulţi juniori vor ajunge în prima echipă.
Retragerea: Personalul munceşte până la 65 de ani. În momentul în care ajung la această vârstă contractele lor nu pot fi extinse. Se vor retrage la terminarea contractului.
Cursuri: Poţi îmbunătăţi calitatea personalului trimiţândui la un curs.
deci am avut dreptate si cu treaba cand pleci in vacanta :mrgreen:
dar de transferuri si contracte nu prea vad scopul - eu nu am asistent si sunt anuntat cand un jucator are ctr. pe terminate :|
kennyanu

Post by kennyanu »

Razvanica wrote:Nu exista o "cota a jucatorului" in sistemul matematic al jocului. Si asta e sigur, nu e o parere personala :mrgreen:

@cipriansimi: Fa o oferta, pune un jucator pe lista si pleaca in vacanta. Asa o sa afli si o sa ne spui si noua.
ma refer la faptul acela "consilul crede ca jucatorul x nu merita" sau aceea replica...
Revenit :)
dragos

Post by dragos »

kennyanu wrote:
Razvanica wrote:Nu exista o "cota a jucatorului" in sistemul matematic al jocului. Si asta e sigur, nu e o parere personala :mrgreen:

ma refer la faptul acela "consilul crede ca jucatorul x nu merita" sau aceea replica...
nu cred ca asistentul face parte din consiliu
kennyanu

Post by kennyanu »

nu..dar cum te impedica pe tine cateodata asa il poate impedica si pe el :)
dragos

Post by dragos »

kennyanu wrote:nu..dar cum te impedica pe tine cateodata asa il poate impedica si pe el :)
la ce sa-l impiedice?
parerea mea este daca intri in fiecare zi pe joc sa-ti setezi echipa si sa-i dai barem un antrenament, nu ai nevoie de asistent
kennyanu

Post by kennyanu »

dragos wrote:
kennyanu wrote:nu..dar cum te impedica pe tine cateodata asa il poate impedica si pe el :)
la ce sa-l impiedice?
parerea mea este daca intri in fiecare zi pe joc sa-ti setezi echipa si sa-i dai barem un antrenament, nu ai nevoie de asistent

vorbeam de transferuri..eu nu am avut niciodata asistent.

Ma refer la fapul(care s-a mai discutat) - atunci cand consiliul spune "Consiliul nu crede ca e bine sa maresti oferta".....la asta ma refeream....cum iti spune tie, poate la fel se intampla si acolo....nu stiu....cel mai bine pune pe global....daca nu am fost destul de clar :P
dragos

Post by dragos »

kennyanu wrote:
dragos wrote:
la ce sa-l impiedice?

vorbeam de transferuri..eu nu am avut niciodata asistent.

Ma refer la fapul(care s-a mai discutat) - atunci cand consiliul spune "Consiliul nu crede ca e bine sa maresti oferta".....la asta ma refeream....cum iti spune tie, poate la fel se intampla si acolo....nu stiu....cel mai bine pune pe global....daca nu am fost destul de clar :P
nu tin mortis de sa fac asta (sa pun pe global) mie asistentul mi se pare inutil
sper ca nu te-ai suparat ptr. aceasta discutie care o purtam :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

nu :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”