Sám to nemůžeš zvládnout. Pomůžu ti.Foxir wrote:Hernán zvládne k brance i útok, zbytek tam bude dělat jen stafážHadis wrote:Do brány jde Hernán
Já se hlásím jako hlídač bečky - svůj k svému
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské)
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Michal Kejchal
- Team Board Member
Hmm... jestli jsi fotbal nikdy klubově nehrál, tak můžeš být maximálně na úrovni těch týpků, co choděj z juniorky. Takže ty hodnoty vyděl minimálně pětiBig El wrote:No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.
Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:
Jméno: Big El
...
Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům...
FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
-
Angee
Toš Big El mě inspiroval a (zdravě) sebekriticky (myslím že teda zdravě
) se ohodnotím taky:
Detaily hráče 44. jméno moc dlouhý Czech Republic
Post RM
Noha R
Váha 77 Kg
Narozeniny 9 Únor 2010
Věk 22
Forma neměřitelná
Výška 1,85 m
Nejlepší výkon neuvěřitelné
Fyzička 25 %
Morálka 100 %
Agresivita 5 % (když se nas* tak plním plán na 200 % alias tichá voda břehy mele)
Zkušenost 1 %
Energie 100 %
Rychlost 52 %
Kontrola míče 91 %
Hlavičky 57 %
Střelba 50 %
Bránění(souboje) 73 %
Síla 80 %
Přihrávky 84 %
Tvorba hry 98 % (tvoba hry to je moje, ale blbí je, že zbytek týmu nechce přeméšlat jak já
- teda samozřejmě sem už narazil na spoluhráče, s kterýma sem si "rozuměl"
)
Skrytá 98%
A plus další moje vlastnosti:
Potenciál Tasmánský čert
Nadšení Sinusoida
EDIT: no, ale jak piše Michal, podělte si to dvaceti a budete asi na mnohem reálnějších číslech

Detaily hráče 44. jméno moc dlouhý Czech Republic
Post RM
Noha R
Váha 77 Kg
Narozeniny 9 Únor 2010
Věk 22
Forma neměřitelná
Výška 1,85 m
Nejlepší výkon neuvěřitelné
Fyzička 25 %
Morálka 100 %
Agresivita 5 % (když se nas* tak plním plán na 200 % alias tichá voda břehy mele)
Zkušenost 1 %
Energie 100 %
Rychlost 52 %
Kontrola míče 91 %
Hlavičky 57 %
Střelba 50 %
Bránění(souboje) 73 %
Síla 80 %
Přihrávky 84 %
Tvorba hry 98 % (tvoba hry to je moje, ale blbí je, že zbytek týmu nechce přeméšlat jak já
Skrytá 98%
A plus další moje vlastnosti:
Potenciál Tasmánský čert
Nadšení Sinusoida
EDIT: no, ale jak piše Michal, podělte si to dvaceti a budete asi na mnohem reálnějších číslech

No tak pravda, bral jsem, že minimum je 50 a možná jsem byl místy hodně optimistický. Ale třeba by mě nějaký háčkař za jedno Euro koupil.Michal Kejchal wrote:Hmm... jestli jsi fotbal nikdy klubově nehrál, tak můžeš být maximálně na úrovni těch týpků, co choděj z juniorky. Takže ty hodnoty vyděl minimálně pětiBig El wrote:No, fotbal jsem aktivně nehrál nikdy. Ale při tělocviku jsem ho vždy hrál rád (o kvalitách viz níže). Proto mě stavěli do brány - a já tam byl rád. Nicméně, pokud budete chtít někoho, kdo by Vám to kazil v poli, tak mě můžete šoupnout i tam.
Jinak, prodávám jednoho čutálistu. Myslím, že by se Vám hodit mohl:
Jméno: Big El
...
Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Foxir
Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Michal Kejchal wrote: Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Pak už by stačilo, založit dva nový týmy, vytrénovat všechny na změřenou úroveň a mohli bysme proti sobě hrát nejen jednou za rok na srazu![]()
Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)Foxir wrote:Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Michal Kejchal wrote: Tos mi připomněl další věc, co mě před posledním srazem napadla. Udělat různé dovednostní soutěže s míčem i bez a výsledky pak nějak přepočítat na procenta SP skilů. Takže by měl každej měl "přesný" hodnoty sebe sama.
Ale to už mi samotnýmu přišlo hodně ulítlý... a navíc SP nepřeje třicátníkům...Já bych tento nápad nepohřbíval
edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hadis
Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat

AC Had Bozak
-
Michal Kejchal
- Team Board Member
Můžeme mít oboje. Skilly pro první kartičky zajistí míč s trávníkem a skilly pro ty druhý SP kvíz...Big El wrote:Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)Foxir wrote: Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Já bych tento nápad nepohřbíval
![]()
![]()
edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...
FC Strakapùd
No, mě je to vlastně jedno. Jenom že v té druhé edici bych měl hodnotu aspoň průměrnou. Zatímco v té první, tam - no ehm...Michal Kejchal wrote:Můžeme mít oboje. Skilly pro první kartičky zajistí míč s trávníkem a skilly pro ty druhý SP kvíz...Big El wrote:Tak to je pecka! Za takového Xixora, nebo Pupajdího nabízím 10 Big Elů (či 10 jakýchkoli jiných kartiček)Foxir wrote: Tak už jenom kvůli těm dovednostním soutěžím a následnému zjištění SP skillů bych za Tebou Michle jel kraj světa. Bez jakékoli ironie skvělý nápad, fakt jsem z toho nápadu vedle, pak už chybí jen kousek k vydání kartiček ve stylu NHL či CHL se zkušenostmi, skilly atp.Já bych tento nápad nepohřbíval
![]()
![]()
edit: Nevím, jak vážně/nevážně to myslíte. Ale vidím dvě varianty. 1) Kartičky se schopnostmi reálnými. Hlavičky, kontrola míče, atd... 2) Kartičky s manažerskými skilly. Obchodování, taktické dovednosti, atd...Nicméně tipuju, že komerčně upěšnější bude prvně zmiňovaná edice
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
léblík
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
kopeckar
Takto budeš mít asi speciální skilly. No a když toho vypiješ dost, tak by se nám mohla odhalit i tvoje skrytá vlastnost.Hadis wrote:Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hadis
To nechtěj vidět. Když toho vypiju opravdu hodně, je to pak strašný :-!kopeckar wrote:Takto budeš mít asi speciální skilly. No a když toho vypiješ dost, tak by se nám mohla odhalit i tvoje skrytá vlastnost.Hadis wrote:Mě do toho netahejte, já tam jedu chlastat![]()
AC Had Bozak
-
mouven
No docela me to laka.. ale ziju v posledni dobe celkem kocovnym zivotem a nevim, co bude za tyden natoz za pul roku.. ale orientacne Xixore do kdy se posilaji penize a je nejaka zavazna prihlaska?? Navic uz v posledni dobe moc na forum nechodim a nejsem aktivni a s vetsinou manazeru prihlasenych se ani nijak pres forum neznam:-)
FK Bolka FOREVER
-
Hadis
Neváhej a toč. Není nad to nás poznat.mouven wrote:No docela me to laka.. ale ziju v posledni dobe celkem kocovnym zivotem a nevim, co bude za tyden natoz za pul roku.. ale orientacne Xixore do kdy se posilaji penize a je nejaka zavazna prihlaska?? Navic uz v posledni dobe moc na forum nechodim a nejsem aktivni a s vetsinou manazeru prihlasenych se ani nijak pres forum neznam:-)
Vážně o tom uvažuj.
Kapacita ubytování je domluvena na 36 lůžek.
Peníze se začnou ( záloha ) posílat na můj účet 15. ledna, resp. toto datum sem dám instrukce.
20.dubna jsem domluven s majitelem ubytovny, že mu zavolám a domluvíme se co a jak.
Tudíž záloha se bude vybírat do tohoto data.
závazná přihláška je záloha na mém účtě, poté potvrzení od Xixora v úvodním příspěvku tohoto topiku.
Systém je, kdo dřív přijde, ten dřív mele.
Naplní-li se kapacita, budu kontaktovat majitele ubytovny, zda-li je možné "přikoupit",, v opačném případě v dubnu řeknu přesný počet +/- pokoj.
Hadis
AC Had Bozak
-
etwas
teeeda
tady se na to nekdo tesi vic nez minulej rok
tentokrat spim na pokoji sam aby pak si zase kluci neco nemysleli ze? 
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8