No opakovane finale ale tentokrate doufam s neopakovanym vitezem
Rozhodci je 79, vaham, jakou nastavit tymovou agr, jestli se drzet pri zdi nebo jit do rizika, co rikate pane Pupajdi, nejake rady pro neboheho Ceckare, ktery pada do Decka ?
Libo wrote:
Rozhodci je 79, vaham, jakou nastavit tymovou agr, jestli se drzet pri zdi nebo jit do rizika, co rikate pane Pupajdi, nejake rady pro neboheho Ceckare, ktery pada do Decka ?
no kilo , to je snad jasný, musíš vykartovat ty letenský vrahy
Tak na druhy pokus to vyslo, samou radosti ani nevim co mam k zapasu napsat. Vyhru v turnaji trosku kazi uz seste zraneni meho hrace, ale s tim se nejak vyporadam, ostatne nic jineho mi ani nezbyva. Dekuju za gratulace a o kupovani nic nevim, ja nejsem ten typ, ktery si libuje v prochazeni obchodu a v prehrabovani se hader, taky me realne konto ma blize k nule nez k jinym cislicim, takze to ani poradne utracet nejde
co má asi pan pořadatel dělat když si nechce trofej posílat sám sobě... holt finalista to měl o to jednodušší, že hrál s pupajdím ale to vůbec nesnižuje jeho úspěch a mi mu k vítězství blahoželáme, libo už nejednou přesvědčil že se s ním musí v turnajích počítat
Tak - už jsem doma z práce,tak si pojdme něco říci k finálovému mači.
Prvně : Velká gratulace Libovi , pohár si vybojoval , nesmíme zapomínat,že v cestě za titulem skalpoval Emanuella a pak i minulého vítěze Agiho.
Něco málo kamarádovi BigElovi:
Soupeř nevědel co budu hrát , žádná interní zpráva ze zákulisí nevyletěla a když jsem hrál od 43 minuty prakticky o deseti , ten junior co nastoupil za zraněné RM , tak se tenhle tragický výkon dal očekávat. Nehledě na to,že tím,že jsme denně v práci,tak jsem to ráno nastavil stylem , šup - šup a tak jsem zapoměl na agresi,takže celý den jsem odehrál přednastavenou taktikou 50%
Náš tým se sbírá po psychické stránce ze sestupu v posledním kole ligy a poslední co by jsme chtěli,je zvyšovat si ego v našem turnaji na Libovi.
Pohárek si zaslouží a basta
pupajdi13 wrote:Tak - už jsem doma z práce,tak si pojdme něco říci k finálovému mači.
Prvně : Velká gratulace Libovi , pohár si vybojoval , nesmíme zapomínat,že v cestě za titulem skalpoval Emanuella a pak i minulého vítěze Agiho.
Něco málo kamarádovi BigElovi:
Soupeř nevědel co budu hrát , žádná interní zpráva ze zákulisí nevyletěla a když jsem hrál od 43 minuty prakticky o deseti , ten junior co nastoupil za zraněné RM , tak se tenhle tragický výkon dal očekávat. Nehledě na to,že tím,že jsme denně v práci,tak jsem to ráno nastavil stylem , šup - šup a tak jsem zapoměl na agresi,takže celý den jsem odehrál přednastavenou taktikou 50%
Náš tým se sbírá po psychické stránce ze sestupu v posledním kole ligy a poslední co by jsme chtěli,je zvyšovat si ego v našem turnaji na Libovi.
Pohárek si zaslouží a basta
Aha, omlouvám se. Tak to nebylo koupený. Sprostě tě omámil. Poslat na hřiště takovýhle playery, na střídačku juniory a nastavit takovouhle agresi, to bys nemohl sám od sebe. Já netvrdím, že to Libovi nepřeju, přeju mu to. Ale jsem zklamán výkonem mého oblíbeného týmu. Nu dobrá - spokojím se s tím, že tě nejspíš omámil.
Big El wrote:
Aha, omlouvám se. Tak to nebylo koupený. Sprostě tě omámil. Poslat na hřiště takovýhle playery, na střídačku juniory a nastavit takovouhle agresi, to bys nemohl sám od sebe. Já netvrdím, že to Libovi nepřeju, přeju mu to. Ale jsem zklamán výkonem mého oblíbeného týmu. Nu dobrá - spokojím se s tím, že tě nejspíš omámil.
Neomámil,využil našeho vnitřního stavu .
Na hřišti bylo 7 hráčů co koupou A + 4 skoro Ačkaři , v rozestavení na hřišti jsme nic nepodcenili.
Agresi jsem vysvětlil výše a lavičku ted nenastavuju na žádnej zápas
výkony mých hráčů : 6 x 72 + 1 x 71 + 2 x 70 = nemyslím si,že když 9 hráčů v zápase hraje přes 70 výkon,že bych vypouštěl zápas , ....
Big El wrote:
Neomámil,využil našeho vnitřního stavu .
Na hřišti bylo 7 hráčů co koupou A + 4 skoro Ačkaři , v rozestavení na hřišti jsme nic nepodcenili.
Agresi jsem vysvětlil výše a lavičku ted nenastavuju na žádnej zápas
výkony mých hráčů : 6 x 72 + 1 x 71 + 2 x 70 = nemyslím si,že když 9 hráčů v zápase hraje přes 70 výkon,že bych vypouštěl zápas , ....
A co ten co hrál 63, nebo kolik...
Ale beru to. V pohodě, jen jsem si musel maličko rýpnout...
To byl sběrač zkušenností, kde jinde si to nahnat než ve finále turnaje
A už stačí, ještě zkazíte Libovi radost z triumfu - hrajeme to pro zábavu , ne ?
To byl sběrač zkušenností, kde jinde si to nahnat než ve finále turnaje
A už stačí, ještě zkazíte Libovi radost z triumfu - hrajeme to pro zábavu , ne ?
Jasně. Takže ještě jednou, aby to bylo všem jasné.
Gratuluju Libovi! Zasloužil si to, zejména díky výhrám nad Emanuelem a Agim!
A jen bych poprosil, aby mi napsal recept na ten štruňk, který pupajdímu podstrčil. Děkuju uctivě.
No to jsem teda netusil, ze moje vitezstvi vzbudi takovou bourlivou diskuzi a reakce Jak uz napsal Pupajdi, zadna domluva neprobehla az vitezstvi v turnaji mam velkou radost, prece jenom na SP se obcas deji veci, takze utkani mohlo dopadnout vselijak. Jinak nejsem si vedom, ze bych nekoho necim mamil, holt jsem byl ve spravnem case na spravnem miste. Vsak v pristim rocniku mi urcite poradne vyprasite kozich a bude klid
Libo wrote:No to jsem teda netusil, ze moje vitezstvi vzbudi takovou bourlivou diskuzi a reakce Jak uz napsal Pupajdi, zadna domluva neprobehla az vitezstvi v turnaji mam velkou radost, prece jenom na SP se obcas deji veci, takze utkani mohlo dopadnout vselijak. Jinak nejsem si vedom, ze bych nekoho necim mamil, holt jsem byl ve spravnem case na spravnem miste. Vsak v pristim rocniku mi urcite poradne vyprasite kozich a bude klid
Dobře, věřím Ti, že jsi nikoho nemámil. A teď ten recept!!!