Divize A

Moderator: Czech Moderators

FC NBG
Team Manager

Re: Divize A

Post by FC NBG »

xixor wrote:
FC NBG wrote: A děkuju.. Xixor to ještě zvládne..
Jo chlapci, doufám, že naplno budete všichni hrát i proti U Utd, Widlacks, Strakapůdům, Viastore, Bace a všem ostatním :!: :lol: Ale že mě obrali Češi, to mě bolí méně, to je fakt.
No já si vybírám do jakých zápasů půjdu naplno.. :) S Tebou jsem to opravdu nečekal.. Neboj my s tomkyčem jeste nekoho porazíme vid? 8) :lol:
mouven
Member of the Soccer Project Association

Post by mouven »

FC NBG wrote:No já si vybírám do jakých zápasů půjdu naplno.. :) S Tebou jsem to opravdu nečekal.. Neboj my s tomkyčem jeste nekoho porazíme vid? 8) :lol:
Tak jestli sis vybral me, tak jsi strelec:D A ja mozna taky nekoho za chvili porazim :oops: .. davam tomu tejden maximalne dva :D
FK Bolka FOREVER
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

mouven wrote:
FC NBG wrote:No já si vybírám do jakých zápasů půjdu naplno.. :) S Tebou jsem to opravdu nečekal.. Neboj my s tomkyčem jeste nekoho porazíme vid? 8) :lol:
Tak jestli sis vybral me, tak jsi strelec:D A ja mozna taky nekoho za chvili porazim :oops: .. davam tomu tejden maximalne dva :D
Zrovna na Tebe jsem si na zítra políčil.. 8) :lol: Snad zůstanou včechny body u mě doma..
tomkycz

Post by tomkycz »

no oslíček se s tím nemazlil a vyměnil si na mě trenéra, to jsem nečekal... rozhodčí hraje spíše pro nás, ale baka v tomhle umí chodit. V naší momentální situaci by jsme brali remízu všema deseti, za běžných okolností bych hrál na výhru... :roll:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Výborně Xixi - Učko skalpován :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

chtěli jsme remízu s bakou a tu máme !!! takže s tímto panuje spokojenost. Za současné situace v kádru to je pro nás zisk... uvidíme co přinese další týden... 8)
xixor

Post by xixor »

U utd - FCB Shucadlo 0:1 (145-149)

Do zápasu jsem šel s obavou, protože Ic3 má dobrý mančaft. Měl jsem vplánu, že budu mít TS před zápasem na 100%, jenže nečekaná prohra ve čtvrtek mi ty plány zhatila. Takže jsem ten den odehrál maximum zápasů co šlo, TS dobil a večer jsem prodloužil 9. hráčům smlouvy. Výsledkem byl pak výkon 149..... Domácích se taky přestalo držet štěstí a chytli redku, jinak by to bylo vyrovnanější. :wink:

Zhodnocení týdne:
- měl jsem před sebou dvě těžká utkání venku a to na U utd a Stakapůdech. Z těchto zápasů jsem neskromně chtěl 4 body, to se povedlo.
- doma jsem měl Bizony a NGB, z těchto zápasů jsem počítal plný zisk. Bohužel v ČT na nás padla smůla a tak místo 6. bodů máme jen 3.
- Chtěl jsem bodů 10, ale mám na kontě 7. Když tak nad tím uvažuju, klidně to taky mohlo dopadnout tak, že by mě vydrtil jak Michal, tak Ic3.... Takže nakonec ty body beru. :D

Výhled na příští týden:
- doma Williams, venku Widlacks, doma Viastore a venku SKS Litoměřice.... Až na první zápas zase nic jednoduchého :lol: :wink: .
Last edited by xixor on Fri Jan 15, 2010 11:31 am, edited 1 time in total.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:chtěli jsme remízu s bakou a tu máme !!! takže s tímto panuje spokojenost. Za současné situace v kádru to je pro nás zisk... uvidíme co přinese další týden... 8)
Tomkyč DO TOHO! Chlape chci to saké, tak makám, makám, ať jsem na tom třetím místě!!!
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

tomkycz wrote:chtěli jsme remízu s bakou a tu máme !!! takže s tímto panuje spokojenost. Za současné situace v kádru to je pro nás zisk... uvidíme co přinese další týden... 8)
málokdy se stane, aby byli oba soupeři po zápase spokojeni. já sem se zbavil své noční můry, kdy sem s tebou na x-tý pokus konečně neprohrál, i když sem kvůli tomu musel dělat stojku v podobě výměny trenéra. na odvetu je rozhodčí 24, takže bych to nechtěl zakřiknout, ale vidím tam šanci dokonce i na tři body.

kdyby mi někdo řekl, že po prvním týdnu budu před Michalem, xixorem i účkem, pokládal bych ho za nebetyčného blázna. nicméně los i agresivita rozhodčích mi přály mírou vrchovatou a namísto očekávaných 4 bodů (3b - williams a 1b - viastore) jich mám nečekaných osm. pravděpodobně po velice dlouhou dobu se nedočkám třístovek v zápase, které se povedly tento týden hned dvě, tak sem si je aspoň užil s dvěma velikány posledních třech sezón.

na příští týden mám cíl 6 bodů (3 - agamator a 3 - peňarol), na bizona půjde béčko a na účko se budou áčku prodlužovat smlouvy, protože mi přeje agresivita rozhodčího a vidím tam možnost urvat bodík - nicméně sem realista a myslím, že na něj ani přesto mít nebudu, ale o sedmi bodech z příštího týdne tajně sním.

po prvním týdnu je pro mě překvapením nízké postavení michala, xixora a hlavně tomkycze - doufám, že se do toho příští týden obujete!
tom17
Team President

Post by tom17 »

První týden mě prověřili tři ambiciózní nováčci a oslíček, nasbíral jsem 5 bodů, což je žalostně málo.
Na zápas u oslíčka byl delegován mírný rozhodčí a domácí tým byl v plné síle – za takových okolností nejsem schopen (a ani v minulosti jsem nebyl) tam vyhrát. Tentokrát zasloužená prohra po výkonech 151-149.
U Dawrona a doma s Freshem jsem bral pouze po bodu, ačkoli jsem podal v pondělí lepší výkon o 2 body, proti Holanďanovi pak dokonce o 3 body. Ale takový je holt random, někdy vezme, někdy nadělí…
Jediná výhra tak přišla v úterý proti tomkyczovi po výkonech 146-138.

Nejzajímavější zápasy tento týden z mého pohledu:

(1.kolo) Totemo Baka - FC Widlaks 1-1 (výkony 151:151)
Souboj těžkých vah hned na úvod, oba týmy byly schopny s 90% náladou v týmu předvést výkony 151.

(3.kolo) FCB Shucadlo - FC NBG 0-2 (výkony 139:140)
Hostující tým proti rozhodčímu s přísností 95 natáhl agresivitu na 100, xixor zvolil „opatrnějších“ 80, rozhodčí to ale neocenil a favorit doma překvapivě prohrál.

(4.kolo) u utd - FCB Shucadlo 0-1 (výkony 145:149)
Xixor si dobře připravil mančaft a odvezl si v pátek z Rumunska cenné 3 body.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

V prvním týdnu jsem získal 4 body, s čímž jsem nakonec relativně spokojen. Důvodem ztrát byl především úbytek na týmovém duchu způsobený startem nové sezóny a dvěma následně uskutečněnými přestupy. U NBG doma jsem sice mohl vybojovat bod, ale musel jsem se spokojit s bodem vybojovaným u mě doma na Viastoru.

Los příštího týdne nám předurčil v pondělí U utd a v úterý Strakapůdy venku. Dva zápasy z ranku nehratelných, takže víkendu a první poloviny příštího týdne využijeme k honbě za znovunabytím maximálního teamspiritu, k čemuž musíme využít i pohárový zápas. Pak už na to ale vlítneme a odsere to C.A. Peñarol a Bizone TM. Bodové cíle si nekladu, prostě budeme hrát fočus jak umíme a ono to nějak dopadne. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Zhodnocení mého prvního týdne v A:

1.kolo
Fresh - FC NBG (146-143) 1:0

- do prvního zápasu jsem šel s cílem ukopat venku 1 bod
- zajímavostí je, že gól mi dal můj bývalý hráč CF Szalachowski (prodán za 11M)

2.kolo
FC NBG - Tatran Střešovice SSŽ (142-141) 1:0

- V tomhle zápase jsem chtěl naplno bodovat a podařilo se
- střelec jediného gólu byl CF Hašler, který přišel před sezonou za částku 1,5M jako třetí útočník (výkon 70)

3.kolo
FCB Shucadlo - FC NBG (139-140) 0:2

- Tak tenhle zápas překvapil snad všechny, nasadil jsem "bengo" a na agresivitu rozhod. 95% nastavil 100% agr. týmu
- Musím, ale ocenit kvalitní tým xixora
- gól znovu 1x Hašler

4.kolo
FC NBG - FK Bolka FOREVER (143-70) 7:1
- Exhibiční zápas a jistý 3 body
- Hašler 4x góly

ZHODNOCENÍ: 9 bodů je nad očekávání, cíl byl 6 bodů
CF Hašler je nejlepší střelec soutěže s 6 zápisy na paži :arrow: příjemné překvapení
O současném 3.místš po 1.týdnu jsem ani nesnil :D
dawron
Team President

Post by dawron »

FC NBG wrote:1.kolo
Fresh - FC NBG (146-143) 1:0

- do prvního zápasu jsem šel s cílem ukopat venku 1 bod
- zajímavostí je, že gól mi dal můj bývalý hráč CF Szalachowski (prodán za 11M)

2.kolo
FC NBG - Tatran Střešovice SSŽ (142-141) 1:0

- V tomhle zápase jsem chtěl naplno bodovat a podařilo se
- střelec jediného gólu byl CF Hašler, který přišel před sezonou za částku 1,5M jako třetí útočník (výkon 70)
Že já vůl od Tebe nekoupil toho Szalachowského! :-)

A když už jsme u těch zajímavostí, tak v pátek přivedly posily týmy Viastore, FC NBG a FCB Schucadlo. Vesměs starší zkušení hráči, avšak u posledních dvou jmenovaných výrazné individuality, které jistě výrazně promluví do bojů v divizi.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote: A když už jsme u těch zajímavostí, tak v pátek přivedly posily týmy Viastore, FC NBG a FCB Schucadlo. Vesměs starší zkušení hráči, avšak u posledních dvou jmenovaných výrazné individuality, které jistě výrazně promluví do bojů v divizi.
Ech… tak já jsem si přes víkend nakonec zaobchodoval více, než jsem původně chtěl :)
Zčista jasna se objevila možnost výhodně koupit nízkoagresivní LM (samozřejmě již v letech), který je schopen (nebo v blízké době bude) podat výkon 75. S prodávajícím jsem přitom vůbec nekomunikoval, ale přihlásil jsem se chvíli poté, co tam hodil okamžitej.
V pondělí mě čeká zápas u Bizona, delegován je 98% rozhodčí, což bude ruleta, takže jsem riskl pokles nálady.Tak uvidím, zda se mi to vyplatí…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

dawron wrote:A když už jsme u těch zajímavostí, tak v pátek přivedly posily týmy Viastore, FC NBG a FCB Schucadlo. Vesměs starší zkušení hráči, avšak u posledních dvou jmenovaných výrazné individuality, které jistě výrazně promluví do bojů v divizi.
V nejbližších dnech se můžou fanoušci mého týmu těšit na další posilu..
Podrobnosti smlouvy doladíme pristi týden. K transferu by mělo dojít v utery.
Víc prozatím neprozradím. :lol: 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”