xixor wrote:Foxire tož coPísneš jim
Jasně, sorry, pár dní jsem tu nebyl. A ne že couvnete, když přijedou a tu jedenáctku složí (nebo naopak)

Moderator: Czech Moderators
xixor wrote:Foxire tož coPísneš jim
Tak ať pošlou manažerky.Foxir wrote:Sakra, Vy jste blázni, co tam budeme dělat s bandou minimálně jedenácti BelgičanůNo, bude hlína. Ráno napíši Sjarelovi, jestli by byl tak hodný a hodil to k nim na fórum. Jestli se tady tedy do rána (mého rána) nezvedne nějaká vlna nesouhlasu
Po pár pivech bude každej nejsilnější, nejlepší fotbalista a bude chtít hrátoslicek wrote:jenom se nějak neuchopil, kdo bude hrát za českou jedenáctku - pokud je zde jediný kanál, kde manažeři ventilují své citové vazby k případným devadesatiminutovým galejím, tak se tu směrem ke hraní vyjádřilo asi osm nebo devět manažerů, z nichž ještě někteří psali jen na chvilku nebo na střídačku...
Tak tedy jak? Já osobně nevěřím, že by se našlo jedenáct bláznů, kteří by z Belgie do Pavlovic přijelo. Ale pokud by se tak stalo, bylo by celkem trapné, kdybychom nedali dohromady 11 lidí my. To bychom je (hosty) asi museli ožrat.oslicek wrote:jenom se nějak neuchopil, kdo bude hrát za českou jedenáctku - pokud je zde jediný kanál, kde manažeři ventilují své citové vazby k případným devadesatiminutovým galejím, tak se tu směrem ke hraní vyjádřilo asi osm nebo devět manažerů, z nichž ještě někteří psali jen na chvilku nebo na střídačku...
V sobotu jsem byl na oslavě krásných kulatin. Švára Robatko10 slavil třicátiny. Výborná zábava a šváre se ségrou byli výborní hostilé. No a samozřejmě jsem do Robatka hučel, jak to bude srazem a nakonec jsem ho přesvědčil. Ptal jsem se na to i ségry, ta mu řekla, aby začal šetřitHadis wrote:To Fox & Oslíček : jsem to počítal a zatím je nás dost na to, abychom ten fotbal odehráli.
Takže neváhej a pozvi 11 belgičanů, rozkopeme jim ty jejich vlámské prdele![]()
Doplněno do úvodního topicu.Hadis wrote:Tak jak jsem slíbil, tak jsem tady s pokyny pro platbu zálohy na sraz, který se bude konat v červnu, od 11. do 13....[/b]