Kolik ztratil vítěz soutěže během 30 kol bodů?tomkycz wrote:tak to bylo xixi vo fous škoda... teď už to budeš mít hodně těžké to dohnat...
v 30.sezóně: 15
v 31.sezóně: 15
v 32.sezóně: 17
v 33.sezóně: 8 (poněvadž xixor už nezaváhá

Moderator: Czech Moderators
Kolik ztratil vítěz soutěže během 30 kol bodů?tomkycz wrote:tak to bylo xixi vo fous škoda... teď už to budeš mít hodně těžké to dohnat...
Ja som zase cakal 3-5-2 aj u teba. 3-4-3 som nemohol hrat, lebo jedno LF malo fyzicku 88% a druhe zase agresivitu 23%. Povodne som chcel hrat v pondelok 3-5-2 a dnes 3-4-3, ale kvoli trestom za karty mi to nevyslo. Vcera aj dnes boli dost prisni rozhodcovia, tak som mal dost problem nejako rozumne nakombinovat zostavy, aby bola sanca vyhrat oba zapasy. 151 u mna este myslim nikto nezahral, takze poklona aj tebexixor wrote:FC Widlaks - FCB Shucadlo 3:2 (152-151)
Dlouho očekávaný souboj nastal. Domácí nemohli tolik taktizovat jako hosté, protože měli v pondělí těžký domácí zápas. Zato hosté mohli čekat až do poslední chvíle, což se také stalo![]()
Rozhodčí 70%, taktika domácích 3-5-2 přihrávky, taktika hostů 3-4-3 protiútoky. Jullius mě překvapil, čekal jsem, že nasadí sestavu se třemi útočníky, které posílí ofenzivními pokyny ze zálohy. To jsem si říkal, že je šance a proto jsem také šel do sestavy se třemi útočníky. Jenže Julius je mazák z A divize a šel do pětičlenné zálohy.
Domácí prodloužili smlouvy některým hráčům, hosté vyměnili trenéra a ta byla záruka zápasu těch nejvyšších kvalit.
Samotný zápas rozebírat nebudu, to si každý může přečíst v souhrnu. Ale fakt, že i přes zranění a těžký zápas v pondělí dal dneska ráno Julius výkon 152, z něj dělá skutečného mistra. POKLONA
stane se nooslicek wrote:jinak se musím pochlubit jaký sem bystrý manažer - mám zraněných sedm hráčů, z toho nemám LB (resp. mám ale s fyzičkou někde okolo jeho věku) a CF. tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
Jančařík si píšeoslicek wrote:tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
Já jsem 3-5-2 nehrál, protože té sestavě nějak nevěřím. Všechny moje pomocné prográmky mi ukazují výkon 148-150, jen battle mi ukazuje přes 152. Tak se mi zdá, že battle sestavu 3-5-2 nadhodnocuje. Nemáte k tomu někdo nějaké poznatky nebo poznámkyJuliusCaesar wrote: Ja som zase cakal 3-5-2 aj u teba. 3-4-3 som nemohol hrat, lebo jedno LF malo fyzicku 88% a druhe zase agresivitu 23%. Povodne som chcel hrat v pondelok 3-5-2 a dnes 3-4-3, ale kvoli trestom za karty mi to nevyslo. Vcera aj dnes boli dost prisni rozhodcovia, tak som mal dost problem nejako rozumne nakombinovat zostavy, aby bola sanca vyhrat oba zapasy. 151 u mna este myslim nikto nezahral, takze poklona aj tebe
hodně sem váhal jak to hrát. myslíš, že bylo lepší dát agresivitu 60 a modlit se, že dostane o jednu červenou více soupeř?tomkycz wrote:hodně mě překvapil dneska Oslíček a jeho agresivita 95 proti rozhodčímu 100, to bych nečekal. Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
Kéž by ti tato hvězdně osvícená forma chtěla vydržet do příštího úterý, v současné situaci by mi tři body od Totema přišly tuze vhod.oslicek wrote:jinak se musím pochlubit jaký sem bystrý manažer - mám zraněných sedm hráčů, z toho nemám LB (resp. mám ale s fyzičkou někde okolo jeho věku) a CF. tak sem se rozhodl koupit aspoň toho středního útočníka. jednoho předraženého sem našel a koupil. vypadá docela dobře, akorát má jednu menší chybku - je zraněný...
Ano, je to tak, BS tu sestavu nadhodnocuje, podobně jako 4-5-1. Tedy přinejmenším pro taktickou variantu hry s důrazem na přihrávky, ostatní varianty jsou možná i na BS počítány správně. Souhlasím i s odhadem nadhodnocení o cca 2 body. Ta odchylka ale není konstantní, má celkem velký rozptyl. Takže u těchto variant bych se na BS vyprdnul a dal bych na vlastní otestování v sobotních přátelácích.xixor wrote:Já jsem 3-5-2 nehrál, protože té sestavě někaj nevěřím. Všechny moje pomocné prográmky mi ukazují výkon 148-150, jen battle mi ukazuje přes 152. Tak se mi zdá, že battle sestavu 3-5-2 nadhodnocuje. Nemáte k tomu někdo nějaké poznatky nebo poznámky
no já bych spoléhal na to že to peňarol přestřelí s agresí jak je u něj zvykem a nedohraje v plném počtu nebo sníží týmovou agr. a zahraje míň... teď se to zdá jako správná volba, ale po bitvě... a pokavaď víš že ti to nevyjde jednou z pěti zápasů tak je to pohodaoslicek wrote:hodně sem váhal jak to hrát. myslíš, že bylo lepší dát agresivitu 60 a modlit se, že dostane o jednu červenou více soupeř?tomkycz wrote:hodně mě překvapil dneska Oslíček a jeho agresivita 95 proti rozhodčímu 100, to bych nečekal. Bohužel si tak daroval další bod peňarolu...
při agresivitě 60 vůči soupeřovým 100 bych prohrál bez červených 141:143, při agr. 95 by to bylo bez červených 147-148:143. agresivitu hráčů mám v průměru o deset větší. jak bys to dal?
Jak jsi tedy pořídil? Já do 3. kola vyfasoval Arielkovo Lenciugas, takže jsem mu hnedka poslal gratulaci k postupu do 4. kola.tomkycz wrote:Nějak mi tam ten pohárovej zápas nesedí, s úzkým kádrem co mám se těžko hledá optimální sestava a vypadnou nepůjde... ještě jeden takovej soupeř a jsme k.o.
no já v první chvíli rezignoval na to něco se zápasem zkusit udělat a nasadil B+C, hráče na své posty. Pak jsem si projel protivníka, zjistil že za ten týden hráče trochu dotrénoval a že v lize hraje už krásných 70+, tak jsem to přenastavil ve stylu plakety slepého kormidelníka a světě div se, jsme venku. Po výkonech 77:76 jsme to dotáhli k remíze a vypadli na penalty viz. topic pohár...dawron wrote:Jak jsi tedy pořídil? Já do 3. kola vyfasoval Arielkovo Lenciugas, takže jsem mu hnedka poslal gratulaci k postupu do 4. kola.tomkycz wrote:Nějak mi tam ten pohárovej zápas nesedí, s úzkým kádrem co mám se těžko hledá optimální sestava a vypadnou nepůjde... ještě jeden takovej soupeř a jsme k.o.
Já to ani takhle šroubovaně zkusit nemohl, ale není to ničemu na škodu. S Arielkou jsme se právě na pevno domluvili, on má pohárové ambice a já příští čtvrtek hostím doma The Williams Soccer Boys.tomkycz wrote:jsem to přenastavil ve stylu plakety slepého kormidelníka a světě div se, jsme venku. Po výkonech 77:76 jsme to dotáhli k remíze a vypadli na penalty viz. topic pohár...