od bats1903 » stř led 20, 2010 1:04 pm
Sorry guys, but I think he's joking.
mají velmi divný smysl pro humor

Moderator: Czech Moderators
no evidentně tam jedou na MS v cyklokrosups2512 wrote:Re: Meeting in Tsjechie
od T-man » stř led 20, 2010 4:21 pm
I'm going to Tabor at the end of the month, with lot of others Belgians, maybe we can the match over there
Chce si někdo z jižních Čech kopnout s Belgičanama?
Jo hoši jen do toho. Na konci ledna má být až -15°C, tož to by byl fotbálek jak vínoPapa Bouba Diop wrote:no evidentně tam jedou na MS v cyklokrosups2512 wrote:Re: Meeting in Tsjechie
I'm going to Tabor at the end of the month, with lot of others Belgians, maybe we can the match over there
Chce si někdo z jižních Čech kopnout s Belgičanama?já bych si s nima klidně zahrál, Tábor je z Budějic hodka cesty, ale asi bych byl jedinej
no to by byl lepší asi svařákovej nebo rumovej zápasHák wrote:Jo hoši jen do toho. Na konci ledna má být až -15°C, tož to by byl fotbálek jak vínoPapa Bouba Diop wrote:no evidentně tam jedou na MS v cyklokrosups2512 wrote:Re: Meeting in Tsjechie
Chce si někdo z jižních Čech kopnout s Belgičanama?já bych si s nima klidně zahrál, Tábor je z Budějic hodka cesty, ale asi bych byl jedinej
Papa Bouba Diop wrote:no evidentně tam jedou na MS v cyklokrosups2512 wrote:Re: Meeting in Tsjechie
Toto je dobrá poznámka. Dawron to asi zná díky svému přecednictví ve fotbalovém klubu a já můžu říct, že kdyby to bylo u nás a nějaká partia by chtěla na hřišti sehrát mač s partou belgánů tak by byli vyhozeni ještě než by stihli doříct větu. U nás nemůžou hrát na hřišti kromě fotbalistů ani místní, natož ještě cizí.....dawron wrote:Nazdar,
nějakou dobu jsem to tu nečetl a koukám, že začínáte hromadně blouznit.
U nás se staví teď jakési trávník 3. generace nebo kehožeto hned vedle přírodního trávníku a chápu-li to dobře, tak "kdo si zaplatí, može si čutat"...Hák wrote:Toto je dobrá poznámka. Dawron to asi zná díky svému přecednictví ve fotbalovém klubu a já můžu říct, že kdyby to bylo u nás a nějaká partia by chtěla na hřišti sehrát mač s partou belgánů tak by byli vyhozeni ještě než by stihli doříct větu. U nás nemůžou hrát na hřišti kromě fotbalistů ani místní, natož ještě cizí.....dawron wrote:Nazdar,
nějakou dobu jsem to tu nečetl a koukám, že začínáte hromadně blouznit.
Neumřel, žijeAngee wrote:U nás....
Snad si mě nepostrádal?Sokol Cejc wrote:Neumřel, žijeAngee wrote:U nás....