Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by kopeckar »

Big El wrote:
kopeckar wrote:jsem rád za případný typ na koupi
Ale fuj pane kopečku. Děláte nám scrabblistům ostudu a nemůže Vás omluvit ani to, že ve scrabblu platí jak "typ", tak "tip" :mrgreen:
Njn, když já měl v zásobníku jen tvrdý Y. Tak jsem to zkusil. :mrgreen:
Sokol Cejc wrote:To je trénink na to bulharské fórum, neumíš číst mezi řádky :mrgreen:
Jo tak tam mě zatím ještě nevezmou, tam jsou jiný kapacity. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

bono25 wrote:Odmítám tu vystupovat jako jeden z bandy policajtů. Nebýt šerifů, soccerproject by ztrácel popularitu hlavně díky zakázanému jednání (ať už formou duplicitních účtů, přemrštěných přestupů apod.). Navíc pravidla jsou stejná od počátku hry a nebyl důvod je jakkoliv měnit.
Jinak zajímavý výklad pravidel slušného chování, to si asi někam musím zapsat. Jak můžeš slušné chování spojovat s právními předpisy? A když už jsi zmínil vyšší právní předpisy: podle mezinárodního práva bychom se tu měli řídit právem státu země tvůrce (můj názor), tj. právním řádem Belgie.
Navíc pokud jsi v nějaké organizované skupině, případně v zájmovém sdružení (což bych tu asi tak předpokládal), tak musíš splňovat základní pravidla chování, které v tomto případě určují tvůrci a kontrolují šerifové.
Honíte se z kouta do kouta hoši.............. :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Hák

Post by Hák »

S většinou musím souhlasit s Bonem, akorát dneska mám takovou perličku když mi přišel odkaz na hráče od Razvanici, takže ani u šerifů není s tím spamem jednotný názor :wink:
SK Kobeřice - E.36
ps2512

Post by ps2512 »

Dotaz:
kupuju od Háčkaře CF........momentální nabídka 1,5M
V historii jsem se dočetl...že ho před 14 dny koupil za 3M
Jen se chci ujistit, že mi při tomto nákupu nehrozí žádné ohrožení banem.
Mám ten pocit, že chtěl udělat velmi dobrý mančaft, ale zjistil ,že nema na to aby tyto hráče platil. Další začátečník, co to takhle pohnojí :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Hák wrote:S většinou musím souhlasit s Bonem, akorát dneska mám takovou perličku když mi přišel odkaz na hráče od Razvanici, takže ani u šerifů není s tím spamem jednotný názor :wink:
tak ho nahlas jako podvodnika :D
Tom23 - Tatran Praha
dawron
Team President

Post by dawron »

Hák wrote:S většinou musím souhlasit s Bonem, akorát dneska mám takovou perličku když mi přišel odkaz na hráče od Razvanici, takže ani u šerifů není s tím spamem jednotný názor :wink:
No já dnes dostal na SP zprávu, ve které mi jistý informační zdroj obeznámený dobře s výše vedenou diskusí poskytl výborný argument proti Bonově označení aktu rozesílání nabídek na hráče za spamování. Argument je to opravdu pádný, posuďte sami:

Proč mě teda SP když dám hráče na trh píše toto:
Hráč XY je nyní na přestupové listině
Můžete použít tento odkaz jako pomůcku pro navedení ostatních manažerů na Vašeho hráče: http://...

A ještě následně dodává:
Osobně to prostě chápu, že můžu ten odkaz posílat komu uznám za vhodné.

A tohle já velmi rád podepíši, mluví mi to z duše.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

Přiznám se, že jsem nepročítal všechny příspěvky k tématu, tak snad mi něco podstatného neuniklo :)

Osobně nevidím, že by bylo zakázáno v pravidlech posílání nabídek na hráče formou SP zprávy. Umím si představit potrestání manažera, který mi zahltí poštu 30 stejnými zprávami s nabídkou jednoho hráče (to je vysloveně obtěžující spam).

Samozřejmě primární místo, kde má být hráč nabízen, je trh – kdyby jen 5% hráčů, kteří tam jsou umístěni, mi bylo zároveň nabízeno formou SP zprávy, tak opravdu nedělám nic jiného než mažu a mažu.

Nebezpečí těchto nabídek vidím ve využívání nových nebo nezkušených manažerů. Notabene ještě pokud by zpráva obsahovala zcela irelevantní informace o aktuální hodnotě hráče (ahoj, prodávám kanonýra, který u mě nastřílel 800 gólů, nechceš ho?) - tyto případy bych trestal banem.

Je na odpovědnosti každého manažera, pokud se k nabídkám formou SP zpráv uchýlí a cenu vyšroubuje, a to především právě na základě nezkušenosti kupujícího, že může být potrestán.

btw. Ignore list může mít nevýhodu v tom, že si tam přidám manažera, který mě teď zaspamuje a třeba za rok za dva, když už bude úplně jinde a bude mi chtít např. poslat nabídku na okamžitej přestup mého hráče (nebo cokoli - gratulaci, pozdrav, dotaz), tak se mi prostě nedopíše.

btw. 2 Zásada presumpce neviny se využívá v trestním právu. Tím, že jsme jako hráči přistoupili k on-line hře, nevzniká mezi námi a jejími tvůrci, resp. šerify, trestněprávní vztah :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
bono25
Team President

Post by bono25 »

Proberu to se Sjarelem a hodím sem výsledek. Rozhodně to není výslovně zakázané, ale pouze nevhodné chování, tak se musíme domluvit, jak toto jednání posuzovat.
Jak už ale řekl Resi, každý si za takové jednání pak nese zodpovědnost, tj. případný ban za předražený přestup.
bono25
Team President

Post by bono25 »

ps2512 wrote:Dotaz:
Mám ten pocit, že chtěl udělat velmi dobrý mančaft, ale zjistil ,že nema na to aby tyto hráče platil. Další začátečník, co to takhle pohnojí :roll:
pokud není mezi vámi spojení a nenechá ti ho po 3 dnech za 1,5 mega, tak bych v tom problém neviděl. Pokud ti doběhne automaticky, tak je to jeho prostě špatný obchod.
ps2512

Post by ps2512 »

bono25 wrote:
ps2512 wrote:Dotaz:
pokud není mezi vámi spojení a nenechá ti ho po 3 dnech za 1,5 mega, tak bych v tom problém neviděl. Pokud ti doběhne automaticky, tak je to jeho prostě špatný obchod.
Díky..navíc ta cena už je zase výš :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
bono25
Team President

Post by bono25 »

no, pokud by ti ho opravdu prodal po 3 dnech za 1,5 mega (čistě teoreticky), kdy ho předtím koupil za 3 mega, tak to dost smrdí :lol: přece nedělám obchod záměrně abych prodělal, to dělali jen kamarádi od Chapy.
ps2512

Post by ps2512 »

bono25 wrote:no, pokud by ti ho opravdu prodal po 3 dnech za 1,5 mega (čistě teoreticky), kdy ho předtím koupil za 3 mega, tak to dost smrdí :lol: přece nedělám obchod záměrně abych prodělal, to dělali jen kamarádi od Chapy.
Právě proto jsem se tě na to zeptal. Nakoupil hodně dobrých hráčů a teď je prodává. Dle mého názoru si nepropočítal jejich platy :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

bono25 wrote:Proberu to se Sjarelem a hodím sem výsledek. Rozhodně to není výslovně zakázané, ale pouze nevhodné chování, tak se musíme domluvit, jak toto jednání posuzovat.
Mnou výše uvedený fakt, že pří umístění hráče na TL ti SP sám oznamuje, že můžeš ostatním hráče nabízet pomocí html odkazu, přehlížíš záměrně?
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Big El

Post by Big El »

Ahoj bono, mám problém. Prodávám CM, chci ho prodat samozřejmě co nejlíp. A dneska mi současně se zprávou o nové nabídce přišla zpráva od manažera Trotl.cz

"hoj, budu končit, přecházím na PPM, takže ti na hráče budu přihazovat dokud ho nekoupím!! :))"

má odpověď:

"Zdar,

tohle nedělej. Nepřijde mi to úplně fér a ten přestup by byl až moc podezřelej. Jestli ho nepotřebuješ, tak fakt nepřihazuj. Tohle není můj styl. Díky ;-)"

A následná jeho odpověď:

"nebudu ho přeplácet, neboj, jen budu přihazovat dokud někdo přihodí, normální klasická přihazovačka:)"

Znovu jsem mu odpověděl. Zatím má nejvyšší nabídku - 7M (což je určitě ještě tržní cena), ale rád bych ho "odfiltroval", aby cena za toho hráče byla skutečná a já neměl problém s vrchností :wink: Šlo by mu dát třeba hned báň? Když stejně končí...

edit: Doložil bych screeny, ale neumím je dělat :oops: :roll: :oops:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
puzzle

Post by puzzle »

Big El wrote:
edit: Doložil bych screeny, ale neumím je dělat :oops: :roll: :oops:
Stiskneš tlačítku Print Sceen na klávesnici a potom otevřeš nějaký obrázkový editor dáš CTRL+V a uložíš hotovo. :)
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”