Také bych viděl problém v logistice. Já rozhodně řídit nebudu moci, to už vím teď, 4 a půl měsíce předem.Foxir wrote:Mám trochu obavu, jak se dopravíme na 7 km vzdálené hřiště, když budeme mít každý něco 'v sobě'.

Moderator: Czech Moderators
Také bych viděl problém v logistice. Já rozhodně řídit nebudu moci, to už vím teď, 4 a půl měsíce předem.Foxir wrote:Mám trochu obavu, jak se dopravíme na 7 km vzdálené hřiště, když budeme mít každý něco 'v sobě'.
Pětikilo dnes dopoledne zasláno...Hadis wrote:Prachy se posílat nemusí, ale pokud budou na kontě 20.4.2010 pouze 2 poslané zálohy, tak se celá akce ruší.
Takže neváhejte a posílejte, nenechávejte vše na poslední chvíli, tak jak je český národ zvyklý.
Angee wrote:Hlásím změnu![]()
Dojedu asi akorát na sobotu, páč v pátek večír máme s kapelou vystoupení a v nedělu se už budu balit do zahraničí...
A dnes taky přijatoMatteo76 wrote:Pětikilo dnes dopoledne zasláno...Hadis wrote:Prachy se posílat nemusí, ale pokud budou na kontě 20.4.2010 pouze 2 poslané zálohy, tak se celá akce ruší.
Takže neváhejte a posílejte, nenechávejte vše na poslední chvíli, tak jak je český národ zvyklý.
Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.oslicek wrote:zápas ze starou gardou z vedlejší vesnice sem zrušil. prostoru a času na vyjádření se bylo dost. howgh.
Máme to domluvený,naše auto pojede v neděli dopoledne zpět, počítám s tímtomkycz wrote:já si taky prozatím nechávám pootevřená zadní vrátka, klid rodinného krbu je mi milejší. Nechci být tlačen časem a někoho tím omezovat případným brzkým odjezdem...
no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.
Souhlas s Oslíčkem.oslicek wrote:no, já nevím, bylo to celé o tom, jestli je tu zájem hrát - pokud po čtyřech, pěti týdnech chce hrát devět manažerů, tak mi to přijde dost málo.krup72 wrote: Není naopak moc brzo na dojednávání? Řešil bych to až po dubnovým (nebo jakým) termínu plateb.