Divize A

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Hák »

Nevím jestli ten klučina co nabídl Xixorovi těch skoro 9M za 31 leté CF a ještě mu to tak krásně napsal do knihy návštěv je takový srandista, nebo úplný idiot :D
SK Kobeřice - E.36
tomkycz

Post by tomkycz »

tak trochu jsme očekávali že do toho dawron nepůjde naplno, sestavu neměl v optimálním rozpoložení, k tomu si dal čtyři přáteláky, což napovídalo, že zápas s námi nemá jako svoji prioritu. To nám dovolilo pošetřit opory, které se pokusí zítra o zázrak na hřišti totemo baka. Rozhodčí je nakloněn soupeři, ale zkusíme překvapit... :wink:
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:tak trochu jsme očekávali že do toho dawron nepůjde naplno, sestavu neměl v optimálním rozpoložení, k tomu si dal čtyři přáteláky, což napovídalo, že zápas s námi nemá jako svoji prioritu. To nám dovolilo pošetřit opory, které se pokusí zítra o zázrak na hřišti totemo baka. Rozhodčí je nakloněn soupeři, ale zkusíme překvapit... :wink:
Výborně, Rocky, dedukce! :mrgreen:
A kdybys zítra na Totemu uhrál alespoň bod, tak rozhodně nebudu proti. :-P
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Dneska "vypuštěný" zápas s xixorem... Ale s šancí na remízu... Bohužel jsem dostal červenou a na remízu jsem neměl nárok..
Soustředil jsem se hlavně na zítřejší zápas v Boleslavi.. 8)
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Hák wrote:Nevím jestli ten klučina co nabídl Xixorovi těch skoro 9M za 31 leté CF a ještě mu to tak krásně napsal do knihy návštěv je takový srandista, nebo úplný idiot :D
Bych řekl, že totální idiot. Takové fóry stojí akorát čas, abych to nahlásil šerifům a ještě vysvětloval, proč jako Hernán píši za Xixiho...
FC NBG wrote:Dneska "vypuštěný" zápas s xixorem... Ale s šancí na remízu... Bohužel jsem dostal červenou a na remízu jsem neměl nárok..
Soustředil jsem se hlavně na zítřejší zápas v Boleslavi.. 8)
Tak kdybych zremizoval i třetí zápas, to by mi Xixor teda poděkoval... :oops:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
dawron
Team President

Post by dawron »

Koukám, že MikeF vyměnil trenéra, aby získal šanci na na bod ze Střešovic, zatímco já se rozhodl neprodlužovat smlouvy a dát si místo toho jeden přáteláček s A-týmem. Hm, uvidíme, za čtvrt hodiny to vypukne.
Tatran Střešovice
Image
MikeF
Team Manager

Post by MikeF »

dawron wrote:Koukám, že MikeF vyměnil trenéra, aby získal šanci na na bod ze Střešovic, zatímco já se rozhodl neprodlužovat smlouvy a dát si místo toho jeden přáteláček s A-týmem. Hm, uvidíme, za čtvrt hodiny to vypukne.
Na páteční zápas jsem se připravoval dopředu, protože v něm šlo o 6 bodů v boji o udržení divize. Ve středu se mi konečně podařilo koupit posilu na post LM a tak mi nezbývalo než rychle dohnat 100% teamspiritu. Proto jsem po čtvrtečním ligovém zápase s Agamátorem sehrál další 4 přáteláky a doufal, že se nikdo z Áčka nezraní. Bohužel pro mně Dawron vypustil zápas s Tomkyčem a tak měl Áčko 100% k dispozici a dalo se čekat prodloužení smluv hráčů. Já jsem počítal s výměnou trenéra, abych získal reálnou šanci na zisk bodu. Nakonec mi Dawron sám pomohl tím, že odehrál jeden přátelák s A-týmem a tak jeho betonáři neměli ideální fyzičku. V zápase samotném to nakonec mohlo dopadnout všelijak. Týmovým výkonem jsme sahali po výhře, ale rozhodčí (51%) se postavil proti a udělil v 71 minutě mému CM (agr. 15%) po druhé žluté redku. To ovlivnilo výkon týmu a tak jsem nakonec za remízu 0-0 po výkonech 146-145 rád. :)
tomkycz

Post by tomkycz »

my jsme si odvezli očekávanou prohru ze hřiště totemo baky 2:1, ikdyž musím říct, že jsme nebyli úplně bez šance. Výkony 147:145, takže celkem bída na to, že rozhodčí měl přísnost kolem 20. Tak snad to oslíčkovi pomůže k záchraně.... :D

jinak v pondělí přivítáme doma peňarol, nevím, co od tohoto týmu očekávat. Rozhodčí nám nepřeje (38%), a ještě jsem si nepohlídat neděli (3 zápasy). No uvidíme, jestli to na nás zkusej...
oslicek

Post by oslicek »

tento týden sem chtěl šest bodů a mám je. padl konečně komplex s tomkycze, kterého sem teď podruhé v krátké době porazil, byť to bylo pokaždé s přádným kusem štěstí a vyplýtval sem na to prodloužení smluv. nečekaně blízko byly body v zápasech s juliem (148:145) a i s resim (148:147), ale to bych chtěl už opravdu moc.

když se dívám na svoje manažerské přehmaty tuhle sezónu, tak bych si ten sestup asi snad i zasloužil. vše sem koncentroval na páteční zápas a nechal sem si vykartovat LF, ačkoliv sem musel vědět, že ve čtvrtek tu žlutou prostě dostat musí. poprvé v životě sem hrál 4-4-2 a ačkoliv byla většina týmu na 100/100 bylo z toho jen 147 - doufám, že už to nebudu muset nikdy hrát :-).

příští týden bych nazval kritickým - po očekávané výhře nad agamatorem, pojedu do Uruguaye s rozhodčím 92 %, pak doma o šest bodů s bizonem (rozhodčí 44 % a zablokovaná středa jsou určitě výhodou, jen aby se někdo nezranil...) a v pátek vabank venku u účka (rozhodčí 70 %) - tam by byl bod velkým zázrakem, ale půjdu mu naproti a výkon se budu snažit maximalizovat. reálný cílem je šest bodů. nicméně na záchranu to bude chtít předvést něco více a proto sním aspoň o sedmi bodech.

jinak první trojka je jasná, od čtvrtého do dvanáctého místa se to bude asi mlít až do posledního kola. dawron by měl trochu zabrat, jestli to s udržením myslí vážně.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Pátý týden za námi a tabulka se nám rozdělila na 3 skupiny – do první patří Julius, xixor, Michal, druhou tvoří týmy na 4. až 12.místě. Žádný z těchto týmů nemá záchranu jistou, u každého z nich si dokážu představit, že by mohl za určitých okolností sestoupit. Někdo k tomu má samozřejmě blíže… obzvláště dawron by měl co nejdříve začít sekat body.

V domácích utkáních v pondělí a ve čtvrtek jsem trochu zariskoval a nepostavil to nejlepší, co jsem v tu chvíli mohl, abych zvýšil šance na bodový zisk v následujících zápasech venku, tj. v úterý a v pátek. V pondělí proti dawronovi z toho byla výhra 1-0 po výkonech 151-145, ve čtvrtek proti oslíčkovi 3-2 po nejtěsnějším rozdílu 148-147 (ufff). V úterý jsem si pak z Litoměřic přivezl bod (rozhodčí 98%), v pátek z Nizozemí bohužel ani ten ne.

Po 19.kole ztráta 4 body na třetího Michala a náskok 5 bodů na jedenácté Účko. Může to dopadnout všelijak....
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Big El

Post by Big El »

Teda nemůžu se ubránit dojmu, že jsi ty skupiny rozdělil špatně.

1.skupina je podle mě Julius :shock: Pak jsou druhá, třetí, atd...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
dawron
Team President

Post by dawron »

oslicek wrote:jinak první trojka je jasná, od čtvrtého do dvanáctého místa se to bude asi mlít až do posledního kola. dawron by měl trochu zabrat, jestli to s udržením myslí vážně.
&
tom17 wrote:Pátý týden za námi a tabulka se nám rozdělila na 3 skupiny – do první patří Julius, xixor, Michal, druhou tvoří týmy na 4. až 12.místě. Žádný z těchto týmů nemá záchranu jistou, u každého z nich si dokážu představit, že by mohl za určitých okolností sestoupit. Někdo k tomu má samozřejmě blíže… obzvláště dawron by měl co nejdříve začít sekat body.
Tento týden jsem si vypil do dna nováčkovskou daň za nezkušenost a místo pohlídání si šesti domácích bodů od přímých konkurentů v boji o záchranu jsem jim čtyři body daroval a dva nechal propadnout. Chybami se ale člověk učí a mohu slíbit, že si je dobře zapamatuji. :-)

A kurva, zalogoval jsem se za účelem nastudování podkladů pro druhý odstavec a koukám, že jeden ze tří mých nejlepších hráčů chytil na tréninku chřipku. Tři dny na lůžku a pak ještě jeden odpočinkový... chjo. Štěstím v neštěstí je fakt, že je pro pondělní zápas s u utd vykartovaný. Bude tak chybět jen v úterý venku na Strakapůdu.

Kromě Strakapůda nás v týdnu čekají tři mezinárodní zápasy. My se zaměříme na zisk šesti bodů z těch dvou domácích, i když v pondělí to budeme mít velmi těžké. Utd sice chybí dva ze tří hráčů s nejvyšším výkonem (LF a RF), ale má na tyto posty dobré náhradníky. Rozhodčí s přísností 40% nám také moc nepřeje. Hrozba pokračování černého týdne je tak velmi reálná.
Tatran Střešovice
Image
xixor

Post by xixor »

Big El wrote:Teda nemůžu se ubránit dojmu, že jsi ty skupiny rozdělil špatně.

I podle mě. :wink:
dawron wrote: Tento týden jsem si vypil do dna nováčkovskou daň za nezkušenost a místo pohlídání si šesti domácích bodů od přímých konkurentů v boji o záchranu jsem jim čtyři body daroval a dva nechal propadnout.
Tohle mě člověče překvapuje. Co tě znám, tak si hlídáš všechno a najednou taková poraženecká nálada :?: U Dawrona :?:
Že by jsi člověče kromě rozumu rozdával i body :?: :idea: To snad ne.... :mrgreen:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
dawron
Team President

Post by dawron »

xixor wrote:Tohle mě člověče překvapuje. Co tě znám, tak si hlídáš všechno a najednou taková poraženecká nálada :?: U Dawrona :?:
Že by jsi člověče kromě rozumu rozdával i body :?: :idea: To snad ne.... :mrgreen:
I kdepak poraženecká nálada, spíše pohlédnutí pravdě do očí. V první půli sezóny jsem také měl po prvních dvou týdnech s deseti body negativní zápasovou bilanci. Teď bych těch deset chtěl potvrdit, ale je to velmi nepravděpodobné.

Edit: Koukám na propočty výkonů a s pondělním domácím zápasem to nevypadá ani trochu dobře. Utd by mělo podat lepší výkon, nezbývá tak než doufat v přízeň Štěstěny a pana rozhodčího. :?
Tatran Střešovice
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

xixor wrote:
Big El wrote:Teda nemůžu se ubránit dojmu, že jsi ty skupiny rozdělil špatně.
I podle mě. :wink:
Máte pravdu, Julius si tuto sezónu samostatnou skupinu zaslouží :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”