Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hák »

zevfifefif wrote:Myslíte, že je výhodné, když tým nemá správce stadionu, zato ale má jen přírodní trávník?
Všiml jsem si, že to tak praktikuje jeden tým z mojí divize ( FC Wageningen ). Neplatí si správce, jen si kupuje přírodní trávník za € 2.500,00.
Možná to je výhodnější, nikdy jsem takto neuvažoval, ale přirozená lenost, nedostatek času a těch pár euro co správce bere mi nestojí za každodenní(nebo nevím jak častodenní) výměnu trávníku :wink:
SK Kobeřice - E.36
Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

Hák wrote:
zevfifefif wrote:Myslíte, že je výhodné, když tým nemá správce stadionu, zato ale má jen přírodní trávník?
Všiml jsem si, že to tak praktikuje jeden tým z mojí divize ( FC Wageningen ). Neplatí si správce, jen si kupuje přírodní trávník za € 2.500,00.
Možná to je výhodnější, nikdy jsem takto neuvažoval, ale přirozená lenost, nedostatek času a těch pár euro co správce bere mi nestojí za každodenní(nebo nevím jak častodenní) výměnu trávníku :wink:
Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnout ;)
FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

:[/quote]
Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnout ;)[/quote]
rekonstrukce obyč. trávníku trvá právě jenom jeden den...ale taky občas správce potřebuje poslat na kurz a to taky něco stojí
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

zevfifefif wrote:
Seeker wrote: Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnout ;)
rekonstrukce obyč. trávníku trvá právě jenom jeden den...ale taky občas správce potřebuje poslat na kurz a to taky něco stojí
njn ale i tak, mám správce na 97% a platim mu € 1.698,00 za kurz sice dáš třeba 15 000, ale zase to máš nastálo, tak jako tak po chvíli hraní se to určitě nevyplatí ;)
PaToM

Post by PaToM »

No práve, že znovu vysadenie prírodného trávnika trvá len 1 deň, ale ani ja si nemyslím, že sa to oplatí. Môj správca ma vyjde na 3300 € / týždeň a nasadenie nového prírodného trávnika na 2500 €. Ak nemáš správcu štadióna, tak sa ti o trávnik nikto nestará a treba ho vždy meniť. Pripadá mi to ako kúpiť si psa, na ktorého sa len pozeráš, maznáš sa s ním, ale nedávaš mu žrať a po týždni zdochne od hladu. Tak si ďalší týždeň kúpiš nového. A potom ďalšieho a ďalšieho.
Okrem toho, ak hrávaš viac priateľských zápasov, povedzme 2 a viac za deň, okrem ligových a pohárových zápasov, tak sa trávnik ničí o to viac a preto ho budeš musieť meniť aj 3-4 krát za týždeň, tj. 7'500 - 10'000 € takže ani po finančnej stránke sa to neoplatí.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA, nebo ho mohu napsat i normálně? Případně jak?
Hadis

Post by Hadis »

Seeker wrote:Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA, nebo ho mohu napsat i normálně? Případně jak?
Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA.
AC Had Bozak

Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

Hadis wrote:
Seeker wrote:Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA, nebo ho mohu napsat i normálně? Případně jak?
Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA.
Bastardi :mrgreen:
Díky :D
MošnaM

Post by MošnaM »

mouven wrote:
Hadis wrote:Já mám takovej dojem, že mi někdo kdysi říkal, že v přáteláku domácí výhoda není :wink:
odpovidalo by to:-) Diky!!
Promiň Hadisi, ale to není pravda. Domácí výhoda platí v přáteláku. To co popisuje Mouven je nějaký vliv buď randomu, nebo počtu diváků na stadiónu. Pokud jsem to já sledoval, tak dochází k náhodnému poklesu výkonů, ale u obou týmů. Rozdíly ve výkonech, které jsem si počítal pomocí Battle, zůstávaly. Tedy Battle mi spočítá výkony třeba 145:143, ale ve skutečném zápase se objeví 143:141.
xixor wrote:
Freedonnasch wrote:Ahoj,
chtěl bych se zeptat, přidá mi do výkonu při taktice Dlouhé míče nějaký bodík golmánův pokyn Hrát vpřed, když jeno individual je normální ???
Nepřidá ti nic, bohužel.
Jak píše Xixor - nepřidá nic. A dokonce ti výkon klesne, protože když GK s pokynem "normální" dáš pokyn jiný, jeho výkon se sníží a tím i výkon celého týmu.

A ještě jsem chtěl učinit poznámku k tématu trávník. U mne také vítězí lenost - nejlepší trávník za 100K vydrží cca 8-9 sezón bez výměny a kontroly. Tudíž rok a půl nemusím trávník vůbec sledovat. A to je fajn :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Hadis

Post by Hadis »

MošnaM wrote:Promiň Hadisi
Omluva se přijímá :wink:
AC Had Bozak

Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

Pokud sem dobře pochopil tak hráč SW je stoper ne?
Tudíž chci se zeptat, kdy se vyplatí ho postavit místo CB a jaká je jeho výhoda
MošnaM

Post by MošnaM »

Bohužel nikdy :cry: . Proto také o SW je na SP nejmenší zájem. Tento hráč má jedinou pozici, a to je pozice uprostřed pětičlené obrany - tedy při rozestavení 5-3-2, nebo 5-4-1. Nedá se zaměnit s CB - na postu CB by měl normální výkonostní srážku, jako když posuneš hráče o jedno místo v rámci řady - tedy cca 6 bodů výkonu.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

OK díky, mam před sebou důležitej zápas a nevěděl sem jestli ho postavit nebo ne ;), teď už to vím a postavim místo něj sice staršího ale zkušenějšího středního obránce :D
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

Zdarvím všechny, pořebuji od zkušenějších lehce poradit, zítra hraju doma s prvním, chtěl jsem ho obrat o všechny body ale zranil se mi včera večer GK a CB z A-týmu, což oto, ale teď - rozhodčího na zítřek máme s přísností 81%, může někdo mrknou na můj tým a poradit jak vysokou mam dát týmovou agresivitu do zápasu? zatím se rozhoduju mezi 55-60% díky!!!
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
stramaci
Coach

Post by stramaci »

chlapy potrebuju pomoct s prekladem... dla jsem to do googlu a pochpoil jsem ze mi chce dat za hraje 4.5M za přímí přestup.......... Hi, i'm willing to give u 4,5 M for the LM but on the date of 20 feb if nobody it's gonna give more i want a direct transfer, do we have a deal?
Tým: fcnl F.9
Manažer: kyja31
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”