mouven wrote:Hadis wrote:Já mám takovej dojem, že mi někdo kdysi říkal, že v přáteláku domácí výhoda není

odpovidalo by to:-) Diky!!
Promiň Hadisi, ale to není pravda. Domácí výhoda platí v přáteláku. To co popisuje Mouven je nějaký vliv buď randomu, nebo počtu diváků na stadiónu. Pokud jsem to já sledoval, tak dochází k náhodnému poklesu výkonů, ale u obou týmů. Rozdíly ve výkonech, které jsem si počítal pomocí Battle, zůstávaly. Tedy Battle mi spočítá výkony třeba 145:143, ale ve skutečném zápase se objeví 143:141.
xixor wrote:Freedonnasch wrote:Ahoj,
chtěl bych se zeptat, přidá mi do výkonu při taktice Dlouhé míče nějaký bodík golmánův pokyn Hrát vpřed, když jeno individual je normální ???
Nepřidá ti nic, bohužel.
Jak píše Xixor - nepřidá nic. A dokonce ti výkon klesne, protože když GK s pokynem "normální" dáš pokyn jiný, jeho výkon se sníží a tím i výkon celého týmu.
A ještě jsem chtěl učinit poznámku k tématu trávník. U mne také vítězí lenost - nejlepší trávník za 100K vydrží cca 8-9 sezón bez výměny a kontroly. Tudíž rok a půl nemusím trávník vůbec sledovat. A to je fajn

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3