Platba od Xixora na účtě.xixor wrote:Hadisu, prachy ode mě nedorazilyJá mám takový blbý pocit, že jsem tam nenapsal v poznámce, že jsou od Xixora.
Psal jsi ale, že pošleš i za robátka a nic

Moderator: Czech Moderators
Platba od Xixora na účtě.xixor wrote:Hadisu, prachy ode mě nedorazilyJá mám takový blbý pocit, že jsem tam nenapsal v poznámce, že jsou od Xixora.
1) Jsem rád, že peníze dorazilyHadis wrote: Platba od Xixora na účtě.
Psal jsi ale, že pošleš i za robátka a nic![]()
Prosím o zaslání zmíněného obnosu zpětHadis wrote:...Pokud ale pojedeš pouze na sobotu, tak máš u mě pětistovku.
odpoledne pošlu prachy zpět...Angee wrote:Prosím o zaslání zmíněného obnosu zpětHadis wrote:...Pokud ale pojedeš pouze na sobotu, tak máš u mě pětistovku.
Bohužel, ale na pátek 100% nedojeduMatteo76 wrote:Omg, to snad ne Angee, já s tebou furt počítám (aspoň na tu sobotu), těšil jsem se na pokec a taky na tvé húsličkové sóloAngee wrote:Njn. Teď dyž nad tem uvažuju, tak to vidím eště míň realněéš než před tem![]()
Já chtěl dojet na celé páteční večer a sobotu, ježne holt mám s kapelou vystoupení, tzn. že celé páteční večer je z mé strany zabité a předpokládám, že do postele dorazím tak ve 4:00 ráno v sobotu... vyspím se, tzn. po akci budu vstávat tak v jednu či ve dvě, zbaletí kapely atp. bych mohl mět z krku ve čtyři odpoledne. O půl šesté bych mohl vítězoslavně dorazit do VP, kde bych vás všechny našel našrot eště z předchozího dne, to by mě naštvalo, nasedl bych do auta a jel hned dom - páč co jediné střízlivé dělat mezi vama, eště s tem, že stejně večír už musím byt nazpět a v nedělu ráno byt schopné se zbalit do zahraničí...?
Je to těžký....štve mě, že tam vlezlo to vystoupení a dyž sem klukom řekl, že ale nemožu, toš samosebou následovalo, že si to nejak zařídit musím, abych mohl.
to Hadis: peníze mi na zpátek (eště) naposílé... nejak to zkusím vyšmelit![]()
Zkus to prosím ještě nějak vykombinovat, dost by mě tvá neúčast mrzela
ok, najdeš nás ve sklípkuAngee wrote:Bohužel, ale na pátek 100% nedojedua v tu sobotu se snad ukážu aspoň nekdy odpoledne...
Pořád jsem žil v domění, že jsem přihlášený a jak se tak dívám na tento seznam, asi nejsem. Už mám i místo v Pupajdího autě. A tak se raději znovupřihlašujixixor wrote:SEZNAM zatím přihlášených manažerů: Červeně budou vyznačeni ti, kdo zaplatili zálohu.
PÁ-SO: Angee (Dambořice - kousek od místa srazu), Betis (Svitávka, okr. Blansko), Big El (Praha), Dawron (Praha), Foxir (Praha), Hadis (Boskovice, okr. Blansko), Hernán Crespo (Olomouc), Jančařík (Praha), Jarda Blažek (Praha), Etwas (Brno?) Jeremy(Praha), JuliusCaesar (SR, ale asi pojede z Brna), Léblík (Praha), Kopečkář (Olomouc nebo Boskovice, záleží, kde bude přestěhovaný) Krup72 (Praha), Mantel(Ostrava), Matteo76 (Český Těšín), Mech (Praha), Milhan (Břeclav), MNM (Most), Oslicek (Brno ?), Palkaj (Moravská Nová Ves, okr. Břeclav), Pupajdi (Praha), PS2512 (z okolí, bez ubytování), Robatko10 (Havířov), Simi (Praha), TomkyCZ (Litoměřice), Xixor(Havířov), Zbyněk S (Ostrava)
Když budu doma co nejdříve budu rád ale záleží na šoférovi aby byl čilejpupajdi13 wrote:já slovo držím,nebojtomkycz wrote: to není jen o šoférovi, teď ti každej řekne že v poho, že mu to neva, ale už vidím jak pak po nočním kalení ve sklípku někoho tahám v devět z pelechu že jedem... sám víš jak se nám vstávalo a to si moc nepil... pak si chce taky každej něco přivést z Moravy domů a to zabere hodně času... nechci být jak ve špatných filmech kdy fotr slíbí že bude oslava a pak přijede pozdě a ještě na šrot... takže pokud pojedu, tak s ranním odvozem moc nepočítám a nechám se pouze někým způsobilým hodit do Brna na vlak či bus, to bude jistější..., jarda blažek bude chtít bejt asi stejně taky doma dřív a Pavlika se vošefnu
![]()
kolik to dělá z 500-ti set korun ? nula nula hovno. O tom píšeš ? kdybych Tě neznal, tak bych Tě poslal někam, takto chápu, že počítáš každou korunu, respektive halířdawron wrote:Když to pošlu teď hned, připíšeš mi k dobru úrok za jeden měsíc? (Přičemž doufám, že tam máš alespoň 2%.)
mimochodem je to 2% ročněHadis wrote:kolik to dělá z 500-ti set korun ? nula nula hovno. O tom píšeš ? kdybych Tě neznal, tak bych Tě poslal někam, takto chápu, že počítáš každou korunu, respektive halířdawron wrote:Když to pošlu teď hned, připíšeš mi k dobru úrok za jeden měsíc? (Přičemž doufám, že tam máš alespoň 2%.)![]()
EDIT : a co teprve játo nepočítám 30x příchozí platba za poplatky a pak jednorázový výběr z bankomatu. A ty naděláš kvůli 2%